• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Amin canım amin bende hepsine dua ediyorum:26:
Sözlümüsün nişanlımısın evlimisin sevgilimisin canım:55:

canım ıkı bucuk yıl sevgılı kaldık 3 yıl uc aydırda nısanlıyız :) ınsallah gelınce evlenıcez biraz küçük yaşta sevgili olup nısanlanınca sürede uzuyo :)

canım ıkı bucuk yıl sevgılı kaldık 3 yıl uc aydırda nısanlıyız :) ınsallah gelınce evlenıcez biraz küçük yaşta sevgili olup nısanlanınca sürede uzuyo :)

ben acemidede kilo alıyor diye duydum benimki böyle giderse kiloyu durduramıycam diyodu:)

Benim askerim 5 kilo vermişti.

Olsun canım önemli olan iyi bir sonu olması.Geç olsun güç olmasın.
Benim 8 yıldır sevgilim var.Askerde nişanlı olmak istemedim evlenmekte bitmesini bekliyorum.Hepsini yıldırım hızıyla yapmak için:9:

Benim 8 yıldır sevgilim var.Askerde nişanlı olmak istemedim evlenmekte bitmesini bekliyorum.Hepsini yıldırım hızıyla yapmak için:9:

wuu masallah Allah nazarlardan saklasın 8 yılmı :)))))

ayy çok güzel olur walla canım bencede evlenmeden gıtmesı daha ıyı zaten elımde dıyıp rahat olmasın :D

ayy çok güzel olur walla canım bencede evlenmeden gıtmesı daha ıyı zaten elımde dıyıp rahat olmasın :D

451 canım:(

şöyle bi 300lere 200lere indiği zaman göğsümü kabartarak heryere yazıcam varya

Evet evliyken daha zor birde beklemek.Ailelerin arasında kalmak.Ben karışmaya falan gelmem.Sıkılırım hemen:9:

Canım allahın izniyle düşeceksin ah bizimde 200 ler hayelimiz

Evet evliyken daha zor birde beklemek.Ailelerin arasında kalmak.Ben karışmaya falan gelmem.Sıkılırım hemen:9:

Canım allahın izniyle düşeceksin ah bizimde 200 ler hayelimiz

kızlar hayırlısıyla bı bakmısız plakalara gelmısız sonra bı bakmısızz gelmıslerr :) ahh ınsallahh

kızlar hayırlısıyla bı bakmısız plakalara gelmısız sonra bı bakmısızz gelmıslerr :) ahh ınsallahh

o bu degilde yarimle görüsemedim 2 gündür dünden beri duyamıyorum sesini insallah bugün arar dua etseniz yaa kızlar:(

İnşallah canım uzun bir süreç var önümüzde:10:
Ederiz tabiki canım ilk başlarda aramalar zor oluyor.Sizin dönemde herkes görüşememiş:50:

Back