Doğru canım biraz zaman geçsin orada oda ögrenicek bunları ben araştırdığım için öğrendimYani yarin kasımda yanında bizde izin kullanmazsak 30 ekimde alıcaz tezkeriyi kullanırsak kasım 22 sinde tezkere bizde
Heralde yazıyomuş zaten herkesin,bakcam bakcam diyo bi bakamadı baksa da bende rahatlasam o da:) canım ya sıksın dişini seninkide benimkide kullanmasınlar,ben bide şuyonden bakıyorm mesela gelecekler sonra ayrılması daha da cok koyacak ne bileyim,o yuzden hazır kendmzi alıstırmışken bi çırpıda yapıp geliversinler.Ama tabi çok bunalırlarsa gelsinler artık napalm
Gülşen ben çıkıyorm canım bi kahvaltı yapıp yürüyüşe gidicem malum form tutmak gerek,kendimizi salmamalıyız:) akşama grüşürz öpüyorum seni
sekerlerr napıyosunuz bakıyım bizim topic gene suskun buraya attım kendimi :))))
İdare ediyorum canım sen nasılsın
ehh iste cok yatmaktan basım agrıdı 12 saat yatıyorum sersem gibi oldum kalkamıyorum yataktan:/
Canım fazla uyumak deprosyan belirtisiymiş.Dikkat et uyuyarak zaman geçirmek istiyorsun değil mi banada olmuştu başlarda
Malesefki uyuyarak bütün bi günü gecirmek istiyorumhalsizim devamlı yemek yiyorum
arkadaşlar şu mesjların altındaki asker bekleme çizelgelerini nasıl yapıosunuz :)
Canım yapma böyle bak böyle sırf kendine zarar verirsin.15 ay böyle yaparsan ne hale gelirsin düşünseneBak canım ilk şunu kabul etmek gerek askere gitti zaman zor geçsede geçiyor.Herkes nasıl kavuşuyorsa sende kavuşacaksın.Eğer çalışma imkanın varsa çalış derim.Oyalanmak insana iyi geliyor.Hava alıyorsun zaman geçiyor.Asla unutacaksın demiyorum o hep senle ve aklında olacak ama gün geçtikçe daha çok alışıp daha iyi olacaksın.
Merhaba svsaskim tanışmışmıydık
Sana nasıl yapılacağını özel mesajla atıcam
tanışmadık henüz canım ben aranıza yeni katılıyorum :)
Canım bak
Optional text to display above the ticker: buranın alt kutucağına yazdığın tickerının üstünde
x months & x day bu kutucağı yazdığının ise tickerının altında gözüküyor.
Tanışalım canım ben gülşen yarim muşta 92/3 yariyim
Senin adın ne yarin nerede kaç yaranesin
merhaba bende gülşah :) tanıştığıma memnun oldum askerim 92/3 kıbrısta :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?