• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Hiç izine gelmeyecek mi canım? Nasıl düşündünüz? Madem gelemeyecek izine gelse bir nefes alsanız keşke:26: Biliyorum öyle daha zor ama:31:

Çok sağol canımm, Allah kalbinden gecenleri sana da versin inşallah:17:

Amin canım:26::26:
Canım doğuda bir yerden bir yere gitmek zaten olay ve tehlikeli birde gelince kalması gerek 20 güne yakın tam alışıyorum gidiyor.Ondan ben izine gelsin istemiyorum.Oda şuan için istemiyor.Çok bunalırsa anca gelir.Yoksa karar aldık gelmiyecek

Amin canım:26::26:
Canım doğuda bir yerden bir yere gitmek zaten olay ve tehlikeli birde gelince kalması gerek 20 güne yakın tam alışıyorum gidiyor.Ondan ben izine gelsin istemiyorum.Oda şuan için istemiyor.Çok bunalırsa anca gelir.Yoksa karar aldık gelmiyecek

Anladım canım , Allah büyüktür bir çıkar yolunu verir bakarsın hem biz birbirimize desteğiz burada :54:

Anladım canım , Allah büyüktür bir çıkar yolunu verir bakarsın hem biz birbirimize desteğiz burada :54:

Evet canım burada herkesin derdi bir herkes herkesi çok iyi anlıyor:54:
Telefon kullanmaya başlayınca artık baglanır bana 3g yle:32:Malum bizim çarşıda yok o şekilde görürüz birbirimizi yapacak birşey yok:49:
4 ay sonra şafağımızı yaralıycaz canım inşallah:13:

Telefon kullanmaya başlayınca artık baglanır bana 3g yle:32:Malum bizim çarşıda yok o şekilde görürüz birbirimizi yapacak birşey yok:49:
[/QUOT

İnşallah 3g nize kuvveeet:nazar::1:

Bu çizelge bugunden ititbaren yaklaşmaya mı başlıyoooor:9:

[/QUOT

İnşallah 3g nize kuvveeet:nazar::1:

Bu çizelge bugunden ititbaren yaklaşmaya mı başlıyoooor:9:

Sanırım canım birdahaki aydan itibaren yaklaşacak ama emin değilim

Allah kolaylık versin vcallahi:ssz:

öldüm öldüm dizlerimin bağı koptu gitti tir tir titredim ayakta duramadım kendimi sıktım aglamıycam dedim ta ki o son ana kadar eş dost herkesle vedalaştı en son geldi bana yaklastı sımsıkı alnımdan öptü önce orada tutamadım kendimi sımsıkı sarıldık boynundan öptüm kokusunu içime çektim görüntü gitti hep :( zormuş be yarenler cok zormuş

sonra otobüse bindi... otobus hareketlendi giderken toparlandım yaşlarımı sildim kocaman gülümsedim 32 dişimi açtım el salladım kalbim sende işareti yaptı eliyle canım benim... mis kokulum ne cok seviyormuşum meger ben seni bir yanım yetim öksüz sanki şehrin tadı yok nasıl alısırım bilmiyorum

öldüm öldüm dizlerimin bağı koptu gitti tir tir titredim ayakta duramadım kendimi sıktım aglamıycam dedim ta ki o son ana kadar eş dost herkesle vedalaştı en son geldi bana yaklastı sımsıkı alnımdan öptü önce orada tutamadım kendimi sımsıkı sarıldık boynundan öptüm kokusunu içime çektim görüntü gitti hep :( zormuş be yarenler cok zormuş

sonra otobüse bindi... otobus hareketlendi giderken toparlandım yaşlarımı sildim kocaman gülümsedim 32 dişimi açtım el salladım kalbim sende işareti yaptı eliyle canım benim... mis kokulum ne cok seviyormuşum meger ben seni bir yanım yetim öksüz sanki şehrin tadı yok nasıl alısırım bilmiyorum

Canım bilirim o duyguyu bilmezmiyim:14: Seni çok iyi anlıyorum.Hatta okurken kendim tekrar yaşamış gibi gözlerim doldu.Dün bizim burada asker gönderiyorlardı.Kornalar tezaratlar davullar bir baktım ben titriyorum.Ben o günü hayatımda hiç bir zaman unutmıyacam.Ankara etimesgutun kapısına kadar bıraktık biz canım çok zor biliyorum.Ama canım 1,2 hafta geçtikten sonra yavaş yavaş bu duruma alışacaksın.Onsuz o gelene kadar maalesef şehir senin için anlam kazanmayacak.Zaman geçtikçe bizim mutlu olduğumuz gibi sende mutlu olacaksın ve bu duruma alışacaksın.En zor hep ilk baştır:34:

Canım bilirim o duyguyu bilmezmiyim:14: Seni çok iyi anlıyorum.Hatta okurken kendim tekrar yaşamış gibi gözlerim doldu.Dün bizim burada asker gönderiyorlardı.Kornalar tezaratlar davullar bir baktım ben titriyorum.Ben o günü hayatımda hiç bir zaman unutmıyacam.Ankara etimesgutun kapısına kadar bıraktık biz canım çok zor biliyorum.Ama canım 1,2 hafta geçtikten sonra yavaş yavaş bu duruma alışacaksın.Onsuz o gelene kadar maalesef şehir senin için anlam kazanmayacak.Zaman geçtikçe bizim mutlu olduğumuz gibi sende mutlu olacaksın ve bu duruma alışacaksın.En zor hep ilk baştır:34:

canım benim unutulurmu yaaa hiç unutulmaz o gün bende dün geceyi hic unutmıycam resmen titriyodum be gülüm ayaklarım ellerim buz katıydı.. alısmak istiyorum zamana ihtiyacm var malesef beklemekten baska caremiz yok :) bende camdan bakıyordum az önce 3 4 asker gördüm onlarda yeni gelmişler bellii etrafı izleye izleye gectiler öyle saçlar yeni kesilmiş 3 numara bir acıdım askımada dedim böyle baktılarmı erzincan carsısında :( bu arada az önce birliğine teslim oldu sevgilim hayırlısı olsun yaa :) gecicek biliyorum

canım benim unutulurmu yaaa hiç unutulmaz o gün bende dün geceyi hic unutmıycam resmen titriyodum be gülüm ayaklarım ellerim buz katıydı.. alısmak istiyorum zamana ihtiyacm var malesef beklemekten baska caremiz yok :) bende camdan bakıyordum az önce 3 4 asker gördüm onlarda yeni gelmişler bellii etrafı izleye izleye gectiler öyle saçlar yeni kesilmiş 3 numara bir acıdım askımada dedim böyle baktılarmı erzincan carsısında :( bu arada az önce birliğine teslim oldu sevgilim hayırlısı olsun yaa :) gecicek biliyorum

Yazdığını okuyunca içim titredi kendi vedamı hatırladımm:( canım evet bak 3 ayı geciren arkadaslarımz var,zor oluyor ama geçiyor.Herkes aynı seyı soyluyor'bigün gelecek bir gün kalacak' bu söz insanın içini ferahlatıyo gerçekten.Sağ salim gitsin gelsiler inşallah.Hem bak acemi birliğinden sonra göreceksin bense teeeee 13 ay sonra,şafak çok pis karanlık anlayacağn:) zaman biran önce geçsin su gibi geçsin,Allah burunlarını bile kanatmadan gelmeyi nasip etsin tüm askerlerimize

kızlar facedeki asker sayfalarından birinde gördüğüm haber Sizin de desteklerinizi bekliyorum...

KIZLAR YARENİMİZ SEHER DUYAL CEYLANIN ASKERİ Mayın ararken yüzüne mayın patlamış şuan Ankara/Gata'daymış. Ameliyat oldu gözlerini kaybetti yüzü tanınmayacak halde parçalanmış doktorlar her türlü şeye hazırlanın demiş.

Duyal'in sevdiği kız Mersin'de kız gidip görmek isityor ama bazı problemler var maddi yönden sıkıntıdalar. Eğer burada destek toplamak istersek yardımcı olabilecekler var mı ? onu gidip görebilmesi için yol parası ve bir iki günlüğüne de olsa yanında ona yetecek kadar para olması gerekiyor. Destekleyen yar ve yarenlerimiz lütfen duyarlılığınızı bekliyoruz . . .

SEHER YARENİMİZİN DUYAL'İ GÖRMESİ İÇİN YARDIM TOPLUYORUZ.
Topladığımız yardım paralarıyla ailesiyle ilgili sorunlar olduğu için Ben Seher'i Ankara'ya götüreceğim. ve orada benim akrabalarım vasıtasıyla Seher benimle kalacak. 4-5 günlüğüne de olsa Duyal'i görmesi için yardımlarınızı bekliyoruz:
----İŞ BANKASI için Hesap numarası : 1420 1313884 Merve GÜLDANE
----Ziraat bankası için Hesap numarası
: 0471 58702750 5001 Merve GÜLDANE
adına yardımlarınızı bekliyoruz. Kişisel olarak ulaşıp soru sormak isteyenler, bilgi almak isteyenler lütfen Profili eklesinler. Malesef telefon numarası veremiyorum.
Dekontların fotoğraflarını çekip sayfada yayınlayacağım. Duyal Yoğun bakımdan çıktığı gün Ankara'ya gideceğiz. 1 hafta boyunca yardım toplyacağız miktara ulaştığımız gün sizlere haber vereceğim.
DUYARLILIĞINIZI BEKLİYORUM.
-MERVE GÜLDANE-

Kızlarrrr nasılsınızzz? şimdi sayfalar oncesine gidip neler kaynatmışınz bı bakım:)

Yazdığını okuyunca içim titredi kendi vedamı hatırladımm:( canım evet bak 3 ayı geciren arkadaslarımz var,zor oluyor ama geçiyor.Herkes aynı seyı soyluyor'bigün gelecek bir gün kalacak' bu söz insanın içini ferahlatıyo gerçekten.Sağ salim gitsin gelsiler inşallah.Hem bak acemi birliğinden sonra göreceksin bense teeeee 13 ay sonra,şafak çok pis karanlık anlayacağn:) zaman biran önce geçsin su gibi geçsin,Allah burunlarını bile kanatmadan gelmeyi nasip etsin tüm askerlerimize

merhaba canım iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın:)
bende sizin topicten cıkmaz oldum :)) napıyım 92/4 topigi ölü gibi ses seda yokk sizin burası guzel:P

Canım senin ismin ne?Tanışalım
Dilediğin zaman gel bende burası boş olunca her topige yazıyorum.Maksat birbirmize destek olmak zaman geçirmek.
Başladınız ya allahın iziniyle gerisi gelecek.Zamanla alışacaksın.

Nasılsın mervecim??

Canım senin ismin ne?Tanışalım
Dilediğin zaman gel bende burası boş olunca her topige yazıyorum.Maksat birbirmize destek olmak zaman geçirmek.
Başladınız ya allahın iziniyle gerisi gelecek.Zamanla alışacaksın.

Nasılsın mervecim??

adım ceren cok senin adın ne cnm:)

Back