92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Şafağın bugün senin canım 358:119:
Geçmiş olsun canım değişiklik gözle görül şekilde muhakak fark ediliyordur.En önemlisi ağırılarından kurtulursun inşallah
VE VE VE yokluğunu çok hissettim

İyiyim canım bende ne yapım iş spor ev arası mekik dokuyorum hergün birbirnin aynı sıkıcılıkta geçiyor

Amin canım tüm askerler sağ salim görevlerini bitirir inşallah:26::26:

inşallah canım inşallah :) kızlarr bi şey sorucam??sayfanızdaki şafak göstergelerini nasıl yaptınız çok hoşlar :)

Haftanın 5 günü gidiyorum canım aslında normalde 3 günü gitmek gerek ama ben bu olayı abartıyorum

Cok gecmis olsun canimm:) agrilarin var mi?

aah bende çoözledim seniiii, sizleriiiii
nasıl farkediliyo bilsen meğer benim çatal boşluğum varmış giydiğin tişört üzerinde nasıl uçuşurmuş öğrendim 358 mi vaay..ama bende senin afağına dönecek gibiyim 5-6ay sonra zira danam pazartesi günü ölmüş ölmüş dirilmiş

Off bende çok özledim türkü aşkımı ama ama gelme çok sıkılmazsan dedim izne çünkü gelip gidince daha kötü oluyorumNasıl merak etmiştir haklı olarak kıyamam size

Son düzenleme:
Cok gecmis olsun canimm:) agrilarin var mi?

öyle çok deli bi ağrım yok, sızlıyo işte dikişlerim.bi de bant yapıştırdılarr tenime tenime o delirtiyo beni

Off bende çok özledim türkü aşkımı ama ama gelme çok sıkılmazsan dedim izne çünkü gelip gidince daha kötü oluyorumNasıl merak etmiştir haklı olarak kıyamam size

aynen bende çok sıkılmadan gelme dedim ki o zaten istemiyo izin kullanmayı biliyosun.
ay nasıl merak etmiş 9da girdim ben 13:30da çıktım ameliyattan o zaman zarfı içinde aramamış telefonu ben açmazsam diye korkmuş. sabah 6da aramıştı benim için çık o ameliyattan demişti ben uyanır uyanmaz anneme gazi aradı mı demişim

Aşk böyle birşey olsa gerek
Benimki de pek kullanmak istemiyor şuanda ama belli olmaz daha çok var biliyorsun 13 ay

Aşk böyle birşey olsa gerek
Benimki de pek kullanmak istemiyor şuanda ama belli olmaz daha çok var biliyorsun 13 ay

anesteziden ayılıyorum yavaş yavaş halüsilasyon görmüşüm çok net hatırlıyorum.danam ayak ucumda oturmuş bacağımı sıvazlayıp geçecek aşk, hadi uyan artık diyodu
bu arada bugün onun doğum günüsü..unutmuş bu gün ayın kaçı olduğunu ben söyleyince şaşırdı. gerçekten ayın 7si mi bugün dedi durdu.bi sen varsın bi de lefkoşa başka bişey yok şu an gözümde dedi..kendini unutmuş aşkitom yav

Onlar için daha zor orada yapayalnızlar
Geçecek canım geçecek seneye bu zamanda bitmeye çok yakın olacak hatta izin kullanmazsak ekimde bitecek

türkü gelmişşş, hoş gelmiş çok ama çoook geçmiş olsun canım, aramıza çabuk dönmene sevindim ağrın da çok yokmuş zaten buna da sevindim. sadece o kadar küçülmelerine üzüldüm senin hoşuna gitmiş ama bu durum çatal boşluğun varmış demek

Onlar için daha zor orada yapayalnızlar
Geçecek canım geçecek seneye bu zamanda bitmeye çok yakın olacak hatta izin kullanmazsak ekimde bitecek

inşallaaaaah canım benim.tiiiz zamanda geçsin bitsin şu zımbırtı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…