Kamile sen de hosgeldin aramiza:) ben buse.
hoşbuldukk :) memnun oldum canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kamile sen de hosgeldin aramiza:) ben buse.
türkü gelmişşş, hoş gelmişçok ama çoook geçmiş olsun canım, aramıza çabuk dönmene sevindim
ağrın da çok yokmuş zaten buna da sevindim. sadece o kadar küçülmelerine üzüldüm
senin hoşuna gitmiş ama bu durum
çatal boşluğun varmış demek
![]()
gızzz daha nelerim varmış yenicek gördümmeme başım varmış bi de :26::26: valla dayanamadım açın laptobu dedim ıhlaya ıhlaya oturdum te kalkasım da yok şu an
nilü, kızııım öyle deme annem diyo ki memişleri küçültmüşler sırtınıda küçültmüşler herhalde diyo ehehehe
![]()
gızzz daha nelerim varmış yenicek gördümmeme başım varmış bi de :26::26: valla dayanamadım açın laptobu dedim ıhlaya ıhlaya oturdum te kalkasım da yok şu an
nilü, kızııım öyle deme annem diyo ki memişleri küçültmüşler sırtınıda küçültmüşler herhalde diyo ehehehe
![]()
Evli olarak asker beklemek daha zor haklısın canım.
Bende allah nasip ederse ağustos ayında evlenmek istiyorum:123::123:
Evet Canım çok daha zor inan ki, onsuz evimizde olmak daha da zor
İnşallah şu askerliği bitirelim de , düğün dernek olur güzel olur Hayırlısıyla:)
amaliyat oldun sanırım canım geçmiş olsun..yeni geldim aranıza muhabbetden geri kaldım biraz sanırım.askerin nerde?
ayy o meme başından bende yok![]()
iyi yapmışsın canımmm sana en iyi ilaç önce aşkın sonra da biziz
sırtın küçülmemiştir ya ne alaka ki :26: canım nasıl yapıyorlar küçültmeyi yaa ben onu merek ettim çok
Eminim öyledir bize bu kadar koyuyor sana daha zor haklısın.
İnşallah canım allahın izniyle sevgilimin ailesi heyecanla beklemekte![]()
:)) Ne güzel, evli olmak çok ama çok güzel birşey sevdiğin insanla,canından daha da can oluyor sana
Bu arada bu smileyleri nasıl yapıyoruz?:))
aynen kamilecim, çok teşekkür ederim..hoş geldin aramıza. askerim acemiliği Gaziemir ustalığı Kıbrıs/Lefkoşa canım..
normalde bende de yoktutabii ki küçülmedi duruşum değişti, yüküm gitti o yüzden sırtımda ufak görünüyo
bebeğim normalde ters T şeklinde kesilecekti ama son anda fikir değiştirip I şeklinde kesmiş. bi de memebeşını gazoz kapağı gibi kesip yukarıya dikmiş e deriden de fazlalık çıkınca ordanda kesim yapıp estetik dikişle kapamış
te bu kaaaa
![]()
Eminim öyledir.Düşününce bile güzel
Alıntı ile cevapla yapıyoruz yazı yazdığımız yerin hemen altında smileler var canım
normalde bende de yoktutabii ki küçülmedi duruşum değişti, yüküm gitti o yüzden sırtımda ufak görünüyo
bebeğim normalde ters T şeklinde kesilecekti ama son anda fikir değiştirip I şeklinde kesmiş. bi de memebeşını gazoz kapağı gibi kesip yukarıya dikmiş e deriden de fazlalık çıkınca ordanda kesim yapıp estetik dikişle kapamış
te bu kaaaa
![]()
Ben de çıkmıyor nedense , ben de heralde bir yerden indiriyoruz zannetmiştim:) Neden yok acaba:)
Bu arada burada herkes çalışıyor mu ? öğrenci mi? :) Ne işler yapıyoruzz
Ben de çıkmıyor nedense , ben de heralde bir yerden indiriyoruz zannetmiştim:) Neden yok acaba:)
aynen kamilecim, çok teşekkür ederim..hoş geldin aramıza. askerim acemiliği Gaziemir ustalığı Kıbrıs/Lefkoşa canım..
te bu kaaaa
![]()
hoşbuldum canım :) benim abimde kıbrıs da yapmıştı çok rahattı
kızlarrrr ben çıkıyorum gideyim biraz ders çalışayım sınavlar başlıycak malum..kendinize iyi bakın :) sevdiceğinizden güzel güzel haberler alırısınz umarım :))
Ben çalışıyorum canım halka ilişkiler meznuyum babamın iş yeri var orada çalışıyorum
e-ticaret internetten satış yapıyorum sen canım?
canım ben burda misafirim. çok şükür 92/1 devredeniz bizişsizim ben bu arada
sen ne yapıyorsun?
Canım baya baya değişmişBenden doktor olmazmış.Sen anlatınca bile fena oldum
![]()
ayy nasıl da kolay anlatıyortamamen bayılttılar di mi? boydan boya mı kesiyorlar, alttan enine mi? dikişler görünüyor mu? o dikişlerin alınması mı gerekecek bir de? :26: anam ne kadar cahilce sorular sordum
![]()