• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

türkü gelmişşş, hoş gelmiş :3: çok ama çoook geçmiş olsun canım, aramıza çabuk dönmene sevindim :16: ağrın da çok yokmuş zaten buna da sevindim. sadece o kadar küçülmelerine üzüldüm :1: senin hoşuna gitmiş ama bu durum :23: çatal boşluğun varmış demek :27:

gızzz daha nelerim varmış yenicek gördüm :9::9: meme başım varmış bi de :26::26: valla dayanamadım açın laptobu dedim ıhlaya ıhlaya oturdum te kalkasım da yok şu an :9: nilü, kızııım öyle deme annem diyo ki memişleri küçültmüşler sırtınıda küçültmüşler herhalde diyo ehehehe :9::9:

gızzz daha nelerim varmış yenicek gördüm :9::9: meme başım varmış bi de :26::26: valla dayanamadım açın laptobu dedim ıhlaya ıhlaya oturdum te kalkasım da yok şu an :9: nilü, kızııım öyle deme annem diyo ki memişleri küçültmüşler sırtınıda küçültmüşler herhalde diyo ehehehe :9::9:

amaliyat oldun sanırım canım geçmiş olsun..yeni geldim aranıza muhabbetden geri kaldım biraz sanırım.askerin nerde?

ayy o meme başından bende yok :19: :1: iyi yapmışsın canımmm sana en iyi ilaç önce aşkın sonra da biziz :54: sırtın küçülmemiştir ya ne alaka ki :26: canım nasıl yapıyorlar küçültmeyi yaa ben onu merek ettim çok

Son düzenleme:
Evli olarak asker beklemek daha zor haklısın canım.
Bende allah nasip ederse ağustos ayında evlenmek istiyorum:123::123:

Evet Canım çok daha zor inan ki, onsuz evimizde olmak daha da zor:(

İnşallah şu askerliği bitirelim de , düğün dernek olur güzel olur Hayırlısıyla:)

Evet Canım çok daha zor inan ki, onsuz evimizde olmak daha da zor:(

İnşallah şu askerliği bitirelim de , düğün dernek olur güzel olur Hayırlısıyla:)

Eminim öyledir bize bu kadar koyuyor sana daha zor haklısın.
İnşallah canım allahın izniyle sevgilimin ailesi heyecanla beklemekte:52::52:

amaliyat oldun sanırım canım geçmiş olsun..yeni geldim aranıza muhabbetden geri kaldım biraz sanırım.askerin nerde?

aynen kamilecim, çok teşekkür ederim..hoş geldin aramıza. askerim acemiliği Gaziemir ustalığı Kıbrıs/Lefkoşa canım..

ayy o meme başından bende yok :19: :1: iyi yapmışsın canımmm sana en iyi ilaç önce aşkın sonra da biziz :54: sırtın küçülmemiştir ya ne alaka ki :26: canım nasıl yapıyorlar küçültmeyi yaa ben onu merek ettim çok

normalde bende de yoktu:9: tabii ki küçülmedi duruşum değişti, yüküm gitti o yüzden sırtımda ufak görünüyo :51::51: bebeğim normalde ters T şeklinde kesilecekti ama son anda fikir değiştirip I şeklinde kesmiş. bi de memebeşını gazoz kapağı gibi kesip yukarıya dikmiş e deriden de fazlalık çıkınca ordanda kesim yapıp estetik dikişle kapamış :9: te bu kaaaa :nazar:

Eminim öyledir bize bu kadar koyuyor sana daha zor haklısın.
İnşallah canım allahın izniyle sevgilimin ailesi heyecanla beklemekte:52::52:

:)) Ne güzel, evli olmak çok ama çok güzel birşey sevdiğin insanla,canından daha da can oluyor sana

Bu arada bu smileyleri nasıl yapıyoruz?:))

:)) Ne güzel, evli olmak çok ama çok güzel birşey sevdiğin insanla,canından daha da can oluyor sana

Bu arada bu smileyleri nasıl yapıyoruz?:))

Eminim öyledir.Düşününce bile güzel:16::16:
Alıntı ile cevapla yapıyoruz yazı yazdığımız yerin hemen altında smileler var canım

aynen kamilecim, çok teşekkür ederim..hoş geldin aramıza. askerim acemiliği Gaziemir ustalığı Kıbrıs/Lefkoşa canım..

normalde bende de yoktu:9: tabii ki küçülmedi duruşum değişti, yüküm gitti o yüzden sırtımda ufak görünüyo :51::51: bebeğim normalde ters T şeklinde kesilecekti ama son anda fikir değiştirip I şeklinde kesmiş. bi de memebeşını gazoz kapağı gibi kesip yukarıya dikmiş e deriden de fazlalık çıkınca ordanda kesim yapıp estetik dikişle kapamış :9: te bu kaaaa :nazar:

Canım baya baya değişmiş:34:Benden doktor olmazmış.Sen anlatınca bile fena oldum:51:

Eminim öyledir.Düşününce bile güzel:16::16:
Alıntı ile cevapla yapıyoruz yazı yazdığımız yerin hemen altında smileler var canım

Ben de çıkmıyor nedense , ben de heralde bir yerden indiriyoruz zannetmiştim:) Neden yok acaba:)

Bu arada burada herkes çalışıyor mu ? öğrenci mi? :) Ne işler yapıyoruzz

ayy nasıl da kolay anlatıyor :30: tamamen bayılttılar di mi? boydan boya mı kesiyorlar, alttan enine mi? dikişler görünüyor mu? o dikişlerin alınması mı gerekecek bir de? :26: anam ne kadar cahilce sorular sordum :1:

Ben de çıkmıyor nedense , ben de heralde bir yerden indiriyoruz zannetmiştim:) Neden yok acaba:)

Ben çalışıyorum canım halka ilişkiler meznuyum babamın iş yeri var orada çalışıyorum
e-ticaret internetten satış yapıyorum sen canım?

canım ben burda misafirim. çok şükür 92/1 devredeniz biz :63: işsizim ben bu arada :31: sen ne yapıyorsun?

Son düzenleme:

hoşbuldum canım :) benim abimde kıbrıs da yapmıştı çok rahattı

kızlarrrr ben çıkıyorum gideyim biraz ders çalışayım sınavlar başlıycak malum..kendinize iyi bakın :) sevdiceğinizden güzel güzel haberler alırısınz umarım :))

hoşbuldum canım :) benim abimde kıbrıs da yapmıştı çok rahattı

kızlarrrr ben çıkıyorum gideyim biraz ders çalışayım sınavlar başlıycak malum..kendinize iyi bakın :) sevdiceğinizden güzel güzel haberler alırısınz umarım :))

Kendine İyi Bak Canım Uğra Buğraya Müsait Olduğun Zamanlar:34:
Amin canım inşallah hepimiz güzel güzel haberler alırız:3:

Ben çalışıyorum canım halka ilişkiler meznuyum babamın iş yeri var orada çalışıyorum
e-ticaret internetten satış yapıyorum sen canım?

canım ben burda misafirim. çok şükür 92/1 devredeniz biz :63: işsizim ben bu arada :31: sen ne yapıyorsun?

Ben de çalışıyorum Gülşencim , ingilizce öğretmeniyim ben de :)

Holafira canım seninle tanışmadık sanırım senin ismin nedir? Sen epey yol almışsın bu arada 92/1 bize göre çok çok iyi durumdasın:) Okul bitti mi canım? Nasıl bir iş yapmak istiyorsun?

Canım baya baya değişmiş:34:Benden doktor olmazmış.Sen anlatınca bile fena oldum:51:

ahah çektiklerim göz önünde olunca herşeye katlandım vallaha :1:

ayy nasıl da kolay anlatıyor :30: tamamen bayılttılar di mi? boydan boya mı kesiyorlar, alttan enine mi? dikişler görünüyor mu? o dikişlerin alınması mı gerekecek bir de? :26: anam ne kadar cahilce sorular sordum :1:

nilücüm aşıyor insan bee :1: genel anestezi oldum bacım meme başından göğüs altına kadar düz bi çizgi düşün o şekilde işte boydan boya yani. dikişler şu an görünüyor ama eriyecekler alınma derdi yok allaha şükür :32::32: ilerde iz şekilde hafif bi şekilde görünürler ama umrumda değil açıkcası yüküm gitti ya yeter bana :9::9:

ben de çalışıyorum, grafik mezunuyum Alman kökenli bir boya firmasının hem grafik hem ofis sorumlusuyum. senin msj sayın yeterli değildir belki o yüzden görünmüyordur bebişim

Back