• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

İnşallahhhh, Hayırlısıyla görürüz o günleri de.)

İnşallah tatlım sen kaç yıldır evlisin?

Türkünün ameliyatı acaba nasıl geçti ?İnşallah iyi geçmiştir.Bir an önce iyileş aramıza katıl türkücüm.
Şafağını bize emanet etmiştin senin şafağınıda attırıyorum.

TÜRKÜNÜN ŞAFAĞI :119:359:119:

selam kızlarrr ders bitti koştum geldim hemen eve ve tabiki buraya.Gülşencim evet bir ay şu 15 ayın yanında devede kulak kalıyor o bakımdan sorun değil:D nasılsınz bakalım? ya bi saat mi belirlesek napsak birimiz oluyoruz diğerlerimz yokuzz .

selam kızlarrr ders bitti koştum geldim hemen eve ve tabiki buraya.Gülşencim evet bir ay şu 15 ayın yanında devede kulak kalıyor o bakımdan sorun değil:D nasılsınz bakalım? ya bi saat mi belirlesek napsak birimiz oluyoruz diğerlerimz yokuzz .

İyiyim canım bende doğru söylüyorsun bence de saat belirleyebiliriz.Tabi herkes isterse:52:

İyiyim canimm:) kostur kostur geldim yemek yaptim simdi oturdum diyebilirim:) sen nasilsin gulsencim ne yapiyorsun?

inş sağ salim bize geri dönerler canım..

İyiyim canım bende ne yapım iş spor ev arası mekik dokuyorum hergün birbirnin aynı sıkıcılıkta geçiyor:10:

Amin canım tüm askerler sağ salim görevlerini bitirir inşallah:26::26:

İnşallah tatlım sen kaç yıldır evlisin?

Türkünün ameliyatı acaba nasıl geçti ?İnşallah iyi geçmiştir.Bir an önce iyileş aramıza katıl türkücüm.
Şafağını bize emanet etmiştin senin şafağınıda attırıyorum.

TÜRKÜNÜN ŞAFAĞI :119:359:119:

çiçeğiiimmm, iyiyim allaha şükür :21:
şafak 359 demek vay beeee :nazar:

bugün öğlenden sonra çıktım hastaneden normalde 1 gece yatış yapacaktım ama 2 gece yatırdılar. sağ göğüsten 1100gr, sol göğüsten de 900gr almışlar ohooov diyorum :30:

Back