Kamile sen de hosgeldin aramiza:) ben buse.
türkü gelmişşş, hoş gelmişçok ama çoook geçmiş olsun canım, aramıza çabuk dönmene sevindim ağrın da çok yokmuş zaten buna da sevindim. sadece o kadar küçülmelerine üzüldüm senin hoşuna gitmiş ama bu durum çatal boşluğun varmış demek
gızzz daha nelerim varmış yenicek gördümmeme başım varmış bi de :26::26: valla dayanamadım açın laptobu dedim ıhlaya ıhlaya oturdum te kalkasım da yok şu an nilü, kızııım öyle deme annem diyo ki memişleri küçültmüşler sırtınıda küçültmüşler herhalde diyo ehehehe
gızzz daha nelerim varmış yenicek gördümmeme başım varmış bi de :26::26: valla dayanamadım açın laptobu dedim ıhlaya ıhlaya oturdum te kalkasım da yok şu an nilü, kızııım öyle deme annem diyo ki memişleri küçültmüşler sırtınıda küçültmüşler herhalde diyo ehehehe
Evli olarak asker beklemek daha zor haklısın canım.
Bende allah nasip ederse ağustos ayında evlenmek istiyorum:123::123:
Evet Canım çok daha zor inan ki, onsuz evimizde olmak daha da zor
İnşallah şu askerliği bitirelim de , düğün dernek olur güzel olur Hayırlısıyla:)
amaliyat oldun sanırım canım geçmiş olsun..yeni geldim aranıza muhabbetden geri kaldım biraz sanırım.askerin nerde?
ayy o meme başından bende yokiyi yapmışsın canımmm sana en iyi ilaç önce aşkın sonra da biziz sırtın küçülmemiştir ya ne alaka ki :26: canım nasıl yapıyorlar küçültmeyi yaa ben onu merek ettim çok
Eminim öyledir bize bu kadar koyuyor sana daha zor haklısın.
İnşallah canım allahın izniyle sevgilimin ailesi heyecanla beklemekte
:)) Ne güzel, evli olmak çok ama çok güzel birşey sevdiğin insanla,canından daha da can oluyor sana
Bu arada bu smileyleri nasıl yapıyoruz?:))
aynen kamilecim, çok teşekkür ederim..hoş geldin aramıza. askerim acemiliği Gaziemir ustalığı Kıbrıs/Lefkoşa canım..
normalde bende de yoktutabii ki küçülmedi duruşum değişti, yüküm gitti o yüzden sırtımda ufak görünüyo bebeğim normalde ters T şeklinde kesilecekti ama son anda fikir değiştirip I şeklinde kesmiş. bi de memebeşını gazoz kapağı gibi kesip yukarıya dikmiş e deriden de fazlalık çıkınca ordanda kesim yapıp estetik dikişle kapamış te bu kaaaa
Eminim öyledir.Düşününce bile güzel
Alıntı ile cevapla yapıyoruz yazı yazdığımız yerin hemen altında smileler var canım
normalde bende de yoktutabii ki küçülmedi duruşum değişti, yüküm gitti o yüzden sırtımda ufak görünüyo bebeğim normalde ters T şeklinde kesilecekti ama son anda fikir değiştirip I şeklinde kesmiş. bi de memebeşını gazoz kapağı gibi kesip yukarıya dikmiş e deriden de fazlalık çıkınca ordanda kesim yapıp estetik dikişle kapamış te bu kaaaa
Ben de çıkmıyor nedense , ben de heralde bir yerden indiriyoruz zannetmiştim:) Neden yok acaba:)
Bu arada burada herkes çalışıyor mu ? öğrenci mi? :) Ne işler yapıyoruzz
Ben de çıkmıyor nedense , ben de heralde bir yerden indiriyoruz zannetmiştim:) Neden yok acaba:)
aynen kamilecim, çok teşekkür ederim..hoş geldin aramıza. askerim acemiliği Gaziemir ustalığı Kıbrıs/Lefkoşa canım..
hoşbuldum canım :) benim abimde kıbrıs da yapmıştı çok rahattı
kızlarrrr ben çıkıyorum gideyim biraz ders çalışayım sınavlar başlıycak malum..kendinize iyi bakın :) sevdiceğinizden güzel güzel haberler alırısınz umarım :))
Ben çalışıyorum canım halka ilişkiler meznuyum babamın iş yeri var orada çalışıyorum
e-ticaret internetten satış yapıyorum sen canım?
canım ben burda misafirim. çok şükür 92/1 devredeniz bizişsizim ben bu arada sen ne yapıyorsun?
Canım baya baya değişmişBenden doktor olmazmış.Sen anlatınca bile fena oldum
ayy nasıl da kolay anlatıyortamamen bayılttılar di mi? boydan boya mı kesiyorlar, alttan enine mi? dikişler görünüyor mu? o dikişlerin alınması mı gerekecek bir de? :26: anam ne kadar cahilce sorular sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?