92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

gızzz daha nelerim varmış yenicek gördüm meme başım varmış bi de :26::26: valla dayanamadım açın laptobu dedim ıhlaya ıhlaya oturdum te kalkasım da yok şu an nilü, kızııım öyle deme annem diyo ki memişleri küçültmüşler sırtınıda küçültmüşler herhalde diyo ehehehe

amaliyat oldun sanırım canım geçmiş olsun..yeni geldim aranıza muhabbetden geri kaldım biraz sanırım.askerin nerde?

ayy o meme başından bende yok iyi yapmışsın canımmm sana en iyi ilaç önce aşkın sonra da biziz sırtın küçülmemiştir ya ne alaka ki :26: canım nasıl yapıyorlar küçültmeyi yaa ben onu merek ettim çok

Son düzenleme:
Evli olarak asker beklemek daha zor haklısın canım.
Bende allah nasip ederse ağustos ayında evlenmek istiyorum:123::123:

Evet Canım çok daha zor inan ki, onsuz evimizde olmak daha da zor

İnşallah şu askerliği bitirelim de , düğün dernek olur güzel olur Hayırlısıyla:)

Evet Canım çok daha zor inan ki, onsuz evimizde olmak daha da zor

İnşallah şu askerliği bitirelim de , düğün dernek olur güzel olur Hayırlısıyla:)

Eminim öyledir bize bu kadar koyuyor sana daha zor haklısın.
İnşallah canım allahın izniyle sevgilimin ailesi heyecanla beklemekte

amaliyat oldun sanırım canım geçmiş olsun..yeni geldim aranıza muhabbetden geri kaldım biraz sanırım.askerin nerde?

aynen kamilecim, çok teşekkür ederim..hoş geldin aramıza. askerim acemiliği Gaziemir ustalığı Kıbrıs/Lefkoşa canım..

normalde bende de yoktu tabii ki küçülmedi duruşum değişti, yüküm gitti o yüzden sırtımda ufak görünüyo bebeğim normalde ters T şeklinde kesilecekti ama son anda fikir değiştirip I şeklinde kesmiş. bi de memebeşını gazoz kapağı gibi kesip yukarıya dikmiş e deriden de fazlalık çıkınca ordanda kesim yapıp estetik dikişle kapamış te bu kaaaa

Eminim öyledir bize bu kadar koyuyor sana daha zor haklısın.
İnşallah canım allahın izniyle sevgilimin ailesi heyecanla beklemekte

:)) Ne güzel, evli olmak çok ama çok güzel birşey sevdiğin insanla,canından daha da can oluyor sana

Bu arada bu smileyleri nasıl yapıyoruz?:))

:)) Ne güzel, evli olmak çok ama çok güzel birşey sevdiğin insanla,canından daha da can oluyor sana

Bu arada bu smileyleri nasıl yapıyoruz?:))

Eminim öyledir.Düşününce bile güzel
Alıntı ile cevapla yapıyoruz yazı yazdığımız yerin hemen altında smileler var canım

Canım baya baya değişmişBenden doktor olmazmış.Sen anlatınca bile fena oldum

Eminim öyledir.Düşününce bile güzel
Alıntı ile cevapla yapıyoruz yazı yazdığımız yerin hemen altında smileler var canım

Ben de çıkmıyor nedense , ben de heralde bir yerden indiriyoruz zannetmiştim:) Neden yok acaba:)

Bu arada burada herkes çalışıyor mu ? öğrenci mi? :) Ne işler yapıyoruzz

ayy nasıl da kolay anlatıyor tamamen bayılttılar di mi? boydan boya mı kesiyorlar, alttan enine mi? dikişler görünüyor mu? o dikişlerin alınması mı gerekecek bir de? :26: anam ne kadar cahilce sorular sordum

Ben de çıkmıyor nedense , ben de heralde bir yerden indiriyoruz zannetmiştim:) Neden yok acaba:)

Ben çalışıyorum canım halka ilişkiler meznuyum babamın iş yeri var orada çalışıyorum
e-ticaret internetten satış yapıyorum sen canım?

canım ben burda misafirim. çok şükür 92/1 devredeniz biz işsizim ben bu arada sen ne yapıyorsun?

Son düzenleme:

hoşbuldum canım :) benim abimde kıbrıs da yapmıştı çok rahattı

kızlarrrr ben çıkıyorum gideyim biraz ders çalışayım sınavlar başlıycak malum..kendinize iyi bakın :) sevdiceğinizden güzel güzel haberler alırısınz umarım :))

Kendine İyi Bak Canım Uğra Buğraya Müsait Olduğun Zamanlar
Amin canım inşallah hepimiz güzel güzel haberler alırız

Ben çalışıyorum canım halka ilişkiler meznuyum babamın iş yeri var orada çalışıyorum
e-ticaret internetten satış yapıyorum sen canım?

canım ben burda misafirim. çok şükür 92/1 devredeniz biz işsizim ben bu arada sen ne yapıyorsun?

Ben de çalışıyorum Gülşencim , ingilizce öğretmeniyim ben de :)

Holafira canım seninle tanışmadık sanırım senin ismin nedir? Sen epey yol almışsın bu arada 92/1 bize göre çok çok iyi durumdasın:) Okul bitti mi canım? Nasıl bir iş yapmak istiyorsun?

Canım baya baya değişmişBenden doktor olmazmış.Sen anlatınca bile fena oldum

ahah çektiklerim göz önünde olunca herşeye katlandım vallaha

ayy nasıl da kolay anlatıyor tamamen bayılttılar di mi? boydan boya mı kesiyorlar, alttan enine mi? dikişler görünüyor mu? o dikişlerin alınması mı gerekecek bir de? :26: anam ne kadar cahilce sorular sordum

nilücüm aşıyor insan bee genel anestezi oldum bacım meme başından göğüs altına kadar düz bi çizgi düşün o şekilde işte boydan boya yani. dikişler şu an görünüyor ama eriyecekler alınma derdi yok allaha şükür ilerde iz şekilde hafif bi şekilde görünürler ama umrumda değil açıkcası yüküm gitti ya yeter bana

ben de çalışıyorum, grafik mezunuyum Alman kökenli bir boya firmasının hem grafik hem ofis sorumlusuyum. senin msj sayın yeterli değildir belki o yüzden görünmüyordur bebişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…