92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Haklısın canım valla sağlık en önemlisi

O zaman ben daha bol mesaj atayım:)

evet canım ya ustayı yarılayacağız çok şükür, 1 hafta sonra 6 ayımız kalacak benim ismim nilüfer canım, ben de sosyal bilgiler öğretmeniyim, meslektaşız ama ben atanamadım henüz tekrar sınava hazırlancam, özele başvuru yaptım, beklemedeyim şu an. sen nerde görev yapıyorsun?

kesinlikle canım yükünden ağrılarından kurtuldun çok şükür hem alt tarafta kalıyor nasılsa sen çok görmeyeceksin, gören düşünsün

O zaman ben daha bol mesaj atayım:)

canım gülen suratların mesaj sayısıyla ilgisi yok. kullanıcı kontrol panelinden bir ayarı değiştirmen gerekiyor; ama hangisi olduğunu şimdi hatırlayamadım. bir kurcalayım da söylerim sana

Son düzenleme:

Canim tesekkur ederim:) bulursan soylersen sevinirim:)) Bu arada herkes nerelerde kizlar:)

bendee burdayıımm:)) Selam canlar nasılsınız bakalım ?yeni gelenler olmuş hepsine hoşgeldinz diyerek baslamak istiyorum ardından Türkücm geçmiş olsun canım benimm:)

heyloooğğ, nabersiniiiizz
ağrım sızım yok bugünde çok şükür, bantlar asabımı bozuyo tüylerimi yoluyo gaybanalar
danamla konuştum bugün, annesini aramasını söylemiştim dün akşam annem hastaymış falan dedi bunu duyunca bende aradım ne iş geçmiş olsun diye.peii kadın naz yapiimiş ya la sesi gayet iyi geliyo. ne iş dedim hastaymışsın gazi söyledi dedim.ya dedi 3gün sesini duymayınca psikolojim bozuluyo hönnk oldum çocuğun canını sıkıyo orda da ayar oldum, güldüm telefonda annesine ama asabımı bozuldu.
allahtan danişkom anneni niye aramıyon diye çemkirdiğimde bi seni arıyorum o da bana yetiyo dedi sustum, bi daha aşık oldum

9 eylülde gittim ziyarete sol kolunda silik bir şekilde bişiler vardı, sordum üst devrelerin uyurken yaptığını söyledi içimden küfrettim üst devrelere...16snda gittim yine aynı kol, aynı silik şekiller üzerinde durmadım..21 eylülde yemin töreninden dönerken yine aynı koluna baktım çekti kolunu sakladı, kızdım ama diretemedim offsayttaydım malum...13 ekimde son ziyarete gittiğimde aynı kol aynı şekil bastırdım bu sefer ne bu? aşkım ne bunlar? diye görmüyo musun dedi görüyorum ama anlamıyorum, anlam veremiyorum. dedim yanıma gel, öyle bak dedi. geçtim baktım meğer adım yazıyormuş kolunda.ben şımarmayayım diye söylememiş onca zaman bana.. dağıtım iznine geldiğinde karşımda otururken kolunda adım daha net görünüyordu. çok kızgın olduğum halde kalktım bir anda öptüm kolunu..
aylarca, her gece koluna adımı yazmış öyle uyumuş, kepinde adım yazıyordu zaten onu görmüştüm..
sanırım alıştım, kabuk bağladı yaram...eskisi kadar kanamıyor kalbim..bu nasıl kendini kapamaktır dışarıya...aklım fikrim onda ama yanmıyor artık ciğerimin köşesi..
seni pek seviyorum Dana'm....

iyi geceler kızlarrr nezamandır giremiyodum laptopum bozuldu ama geldim şimdi.Türkü'cüm çok geçmiş olsun canım tekrardan hoş geldin aramıza:)

Merhaba Türkücüm

Annesi olayına koptum ama inan hepsinde var yani o olay beni haftada 2 veya 3 kere arıyorlar annesi ve babası beni aramadı arasın ne yapıyor diye artık alıştım Adını dirseklerine kazımış vayy afferin enişteye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…