anladım canım şimdi nerde ktm'de mi? ben iyiyim de bu ara çok özlüyorum ya
İYi aksamlar kizlar,nasilsiniz?:)
ben geldimgören de 92/3 zannedecek beni burdan çıkmıyorum türkü'nün ameliyatı bugün müydü ya pazartesi değil miydi :44:
Canım aradı dün ve bugün sorduğun için saol
Sen bugün ameliyata girecektin çok çabuk iyileş aramıza gel tatlım:26:
İyiyim tatlım sen nasılsın?
gülşenim çok sevindim aramasınaa
kader arkedeşlerim operasyonum pazartesi günü tetkiklerim yapıldı bugün pazartesi sabah 8-9da başlayacakdua edin benim için ya laa bi de küçük bi ameliyat deeel 3-4 saat sürecek en az
Ben de iyiyim ,giremiyorum pek isten oturu,ancak aksamlari
gülşenim çok sevindim aramasınaa
kader arkedeşlerim operasyonum pazartesi günü tetkiklerim yapıldı bugün pazartesi sabah 8-9da başlayacakdua edin benim için ya laa bi de küçük bi ameliyat deeel 3-4 saat sürecek en az
Selam Kızlar
Türkücüm ben cuma diye hatırladım yanlış hatırlamışım.Sabah sen nerelerdeydin bakıyım? Canım inşallah derdinden kurtulacaksın allahın izniyle:26:
Olsun canım akşamda olsa uğra tpigimize
Ben de iyiyim ,giremiyorum pek isten oturu,ancak aksamlari
zaten meme büyük opersayonu nasıl küçük olsun ki di mi ama
tetkiklerin peşinde koştum durdum bütün gün, kaynanacağızım aradı geçmiş olsun didi, aşkım aradı benden çok o korkuyo öyle ki ablasını saldı peşimekurtulucam valla yaa sırtım ağrıyo şu an boynum falan kötü
mayamaya11 adın nedir çiçeeeem, akşam olsa gel sen boş ver biz sana ayak uydururukbu 11 nedir nickindeki? biecik falan mı?
İyi olmuş canım bencede ablası sana hem arkadaşlık yapacaktır.İnşallah canım ol kurtul ağrılarından.Amanım biri bilecik mi dedi bilecik beni ben onu sevmedim
İyi olmuş canım bencede ablası sana hem arkadaşlık yapacaktır.İnşallah canım ol kurtul ağrılarından.Amanım biri bilecik mi dedi bilecik beni ben onu sevmedim
refakatçim olarak ablası kalacak zaten annemde kabul etti pazartesi gecesi full gazi muhabbeti dönecek piuuu
valla ben öyle tahmin ettim ama mayamayadan onay gelmedi hala
Yanlis mesajlari alinti yapiyorum bu arada:))
Adim buse canim seninki nedir? Yok bilecik degil dogum gunum:))
oh oh pek güzel gaziyi çekiştirirsiniz canım
aynen dediğin gibi çiçeem, dr bile ouu çok büyükmüş bunlar dedi, lale önceden muayene etmedi sanki tipppheee su verdim 1 haftada büyüttüm dedim bakakaldı
taamdır gülşen tehlike geçti, doğum günüsüymüşmemnun oldum bebeğiiim bende türkü 25 yaşındayım kuşadasında yaşıyorum, lefkoşadan dana'mı bekliyorum, kk yı pek seviyorum, pazartesi ameliyat oluyorum, acuk deliyim
valla kolunu bacaaanı koparces
taamdır gülşen tehlike geçti, doğum günüsüymüşmemnun oldum bebeğiiim bende türkü 25 yaşındayım kuşadasında yaşıyorum, lefkoşadan dana'mı bekliyorum, kk yı pek seviyorum, pazartesi ameliyat oluyorum, acuk deliyim
valla kolunu bacaaanı koparces
cidden dedin mi bunu yabayan mı doktorun canım :44:
acuk mu
Aynen türkü bilecik değilmişBileciği sevmedim muşuda sevmeme ihtimalim büyük.Ankarayı sevdiim sayılır Vay gazinin haline sevgilisi ve ablası çekiştircek
yok bebeğim, iiiiirkek doktorumgazide ona ayar oluyo zatü
acuk deliyim dedim, korkutma kızı ollum
Onların bizsiz olduğu, gittiği hiç bir şehri sevmiyoruk-sevmeyeceğiz anam :26: yarın çarşıya çıkarsa helallik isticem booooov çemkirikleri gör bak nasıl kudurcak, madem böyle gitme ameliyata, alma o narkozuuuuu blaaa blaa blaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?