hoşgeldiiin92/3sün demek nerde askerin? acemiliği nerde yaptı? adı emre galiba senin adın ne çok soru sordum ben yine beeee
Merhaba Tatlım
Aramıza HoşgeldinAslında canım zaman geçiyor.Beklediğimiz için bize zor geçiyor Bak bu 3 ay bitince artık 12 aya düşecek.Nerede askerlik yapıyor sevgilin
Merhaba canım hoşbuldum:) doğru diyorsun geçiyor zaman öyle yada böyle bana nasıl geçiyor bide bana sor. 10günlük dağıtıma geldi ozaman hemen geçti şimdi yine zorluyo şafak.
Muşta asker canım
Şuan Merkezde daha canım benimki.Hangi karakola nezaman gideceği belli değil.
Tatlım şuan benimk ide merkezde ama gideceği karakol belli ne zaman gideceği maalesef muamma
hmm anladım canım.Hepsinin Allah yardımcısı olsun.Hangi karakola düşmüş.Benimkisi gezici timmiş. Bİngöl Delengez'e yada Diyarbakıra gönderebilirlermiş.
Benimki jandarma tim bulanıkta herhangi bir karakola gidecek şuan gitmediği için bilemiyoruz.Adını kendide bilmiyorDelengez nereye bağlı ilk defa duydum hakkında neyse hayırlısı o olsun canım
Anladım canım.Bİngöle bağlı tatlım. Bütün askerler için haklarında neyse o olsun inşallah
Haklısın canım ürkmekten ama allahın izniyle olup bitecek ve sende ağrılarından kurtulmuş olacaksın.Bende özlem dolu spora gitmek isteyen üşenen ve kuaförede bir moddayım
hoşbuldum :) Muşta asker.acemilik Ispartadaydı. yok adı emre değil Ali. benim adımda Zuhal. olsun canım ne olucak sor
tatildesin bugün anlaşılan peeehvallaha olsun bitsin gerildim heee
sabah aradı dana'm çarşısının kitlendiğini söyledi.akşam demiştim ya hani size helallik alcam diye söyledim 'tosun bak narkoz alcam nolur nolmaz hakkını helal et, tamam mı' dedim sonrası kar boran, çemkirikler, sinirler, öldürcen mi sen beni burdalarrr piuuuu bi sürü bi sürü laf ettiama helal et dedim sustu bi iç çekti :44: 'helal olsun yavrum, seni çok seviyorum hayatım' dedi kapattı. İçime Öküzü oturttu o iç çekişi :44::44:
hiç bişi bilememişim ya la :)
hoş geldin zuhal'im, Allah tiiiiiz zamanda kavuştursun hepsimizi
2 Kıbrıslı vardı 2 de Muşlu oldu iyi mi :13::13:
Haklı valla çocuk benimki henüz aramadı.Evet bügün tatilim.Ama o yokken hiçbirşey yapasım yok.Kuaföre gittim kız sen ne taş kaplisin dediSanırım öyle bir görüntüm var.Muşuda sevmedim.Benim bu sevmeme halim illeri ne olacak Ha birde asker arkadaşlarıyla tanışıp onların bulunduğu illere gelme sözü verme halim hay allahım ya
Haklı valla çocuk benimki henüz aramadı.Evet bügün tatilim.Ama o yokken hiçbirşey yapasım yok.Kuaföre gittim kız sen ne taş kaplisin dediSanırım öyle bir görüntüm var.Muşuda sevmedim.Benim bu sevmeme halim illeri ne olacak Ha birde asker arkadaşlarıyla tanışıp onların bulunduğu illere gelme sözü verme halim hay allahım ya
taş kalpliben kuaföre gideyim vaaaay hayırdırı yapıştırıyo adam saniyesinde bende çemkiriyom bıyıklı-kaşlı mı gezeyim la diye hacı zaten hiç bişey yapasımız yok onlarsız bi de böyle iki kalem yere gidiyoruz demedikleri kalmıyo ya ağız burun dalasım geliyo ellaam
onu sevmiyon bunu sevmiyon, beni seviyon mu bari ya la? askerini eviyon mu dimem didirtemezsin huh
kimseye söz vermedim valla ben, tertipleri yeter bana. adamın mahalleden 8tertibi var ömrümü yediler gidene kadar hepsi de.sürekli eğlence, gezmece, tozmaca, içmece, konvoy yapmaca bıktıydım ellaam, bi de acaip acaip nara atmaları yok katledesim geliyodu adamlar
He ya evde hep oturalım mı erkegemi benzeyelim?Bana kadın dediki bunalımda mısın yoo dedimTaş kalpli oldum Tabi canım seni seviyorum.Askerimide ççooooooooooooooooooook seviyorum:127:Asker arkadaşlıkları hiç unutulmazmış Türkü amanım hemde aynı mahallede 8 tane vah haline Ben bu sefer göndermeye gitmedim ya ablası falan aradı neden gelmedin diye
ee ne dedin ablasına? ne cevap verdi?
Dedim ki bu sefer dayanamıycağım için gelmedim ben aglarsam kötü görürse aklı kalır diye gitmedim dedim.Keşke sabah gelseydin falan dedi bende dedimki ben zaten akşam görüşmüştüm vedalaşmıştım birşey demedi deseydi de takmazdımÖnemli olan sevgilim ne düşündüğü benim için
tatildesin bugün anlaşılan peeehvallaha olsun bitsin gerildim heee
sabah aradı dana'm çarşısının kitlendiğini söyledi.akşam demiştim ya hani size helallik alcam diye söyledim 'tosun bak narkoz alcam nolur nolmaz hakkını helal et, tamam mı' dedim sonrası kar boran, çemkirikler, sinirler, öldürcen mi sen beni burdalarrr piuuuu bi sürü bi sürü laf ettiama helal et dedim sustu bi iç çekti :44: 'helal olsun yavrum, seni çok seviyorum hayatım' dedi kapattı. İçime Öküzü oturttu o iç çekişi :44::44:
hiç bişi bilememişim ya la :)
hoş geldin zuhal'im, Allah tiiiiiz zamanda kavuştursun hepsimizi
2 Kıbrıslı vardı 2 de Muşlu oldu iyi mi :13::13:
Ben de varim TÜrkü askolsun unutuluyorum:)) BEnim de esim Ankara da:) Daha cok var kizlar safak kac ben saymiyorum da:)
Ben de varim TÜrkü askolsun unutuluyorum:)) BEnim de esim Ankara da:) Daha cok var kizlar safak kac ben saymiyorum da:)
çiçeeem seni unutmak mı haaaşaa2 kıbrıslı yaren 2 de muşlu yaren var onu kastettim ben
yavrum bizim silüs tarihimizden dolayı şafağımız 362 ama sizin şafağınız 384
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?