• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Yetisemiyorum hiziniza kizlar:) BEn de memnun oldum Türkü, GUlsenle daha evvel tanismistik biz:). Bu arada gecmis olsun simdiden TUrku,biran once iyiles don sag saglim:)

yok bebeğim, iiiiirkek doktorum :27: gazide ona ayar oluyo zatü :1::1:
acuk deliyim dedim, korkutma kızı ollum :27::37:

dedim tabi ya la ne demicem, sanki biz fındık kadar dedikte o da öyle diyo tipp :1:

Onların bizsiz olduğu, gittiği hiç bir şehri sevmiyoruk-sevmeyeceğiz anam :26: yarın çarşıya çıkarsa helallik isticem booooov çemkirikleri gör bak nasıl kudurcak, madem böyle gitme ameliyata, alma o narkozuuuuu blaaa blaa blaa :1::1:

aboooo erkek mi :52: ya ben bile ayar oldum, çocuk napsın :19: ben çok kıskancım yaa gazi'yi anlayabiliyorum bu yüzden. hiç mi yoktu bayan :ssz:

Yetisemiyorum hiziniza kizlar:) BEn de memnun oldum Türkü, GUlsenle daha evvel tanismistik biz:). Bu arada gecmis olsun simdiden TUrku,biran once iyiles don sag saglim:)

27 msj atmışsın normal buseee'm, alışırsın zamanla sende :34: dönecem dönecem bekleyin beni anacım :52:

aboooo erkek mi :52: ya ben bile ayar oldum, çocuk napsın :19: ben çok kıskancım yaa gazi'yi anlayabiliyorum bu yüzden. hiç mi yoktu bayan :ssz:

vardı bundan önce muayene olduğum kadındı ama ilgisizdi, sanki onu ikna etmemi istiyodu :9: bi de bu tip işlerde jinekologlarda, kadın doğumcularda erkek dr daha iyi bence, insaflı oluyorlar..daha vicdanlı, acıyo desen anlar.kadınlar öyle değil.
napim yav dr erkaği kadını olmaz anam babam :1:
TIP'ta utanma yokkk :27:

Son düzenleme:
27 msj atmışsın normal buseee'm, alışırsın zamanla sende :34: dönecem dönecem bekleyin beni anacım :52:

vardı bundan önce muayene olduğum kadındı ama ilgisizdi, sanki onu ikna etmemi istiyodu :9: bi de bu tip işlerde jinekologlarda, kadın doğumcularda erkek dr daha iyi bence, insaflı oluyorlar..daha vicdanlı, acıyo desen anlar.kadınlar öyle değil.

Bence de canım tıpta utanmaz ama sanırım bende olsam kıskanırdım:52:

nedense mehmet de bayan doktorların daha insaflı olduğunu söylüyor :26: anladım ki herkes karşı cinse daha insaflı :37: mehmet bayan dişçiye gidince bile sinir oluyorum :47:

nedense mehmet de bayan doktorların daha insaflı olduğunu söylüyor :26: anladım ki herkes karşı cinse daha insaflı :37: mehmet bayan dişçiye gidince bile sinir oluyorum :47:

olsun buse biz burlardayık :1:
valla nilü ben hep öyle düşündüm, drlarım hep erkekti.ebem bile erkekmiş düşün :27: zaten oyun hamuruna dönmüşüm umrumda değil erkeği kadını, hamur oldum hamuuuuur :9::10:

olsun buse biz burlardayık :1:
valla nilü ben hep öyle düşündüm, drlarım hep erkekti.ebem bile erkekmiş düşün :27: zaten oyun hamuruna dönmüşüm umrumda değil erkeği kadını, hamur oldum hamuuuuur :9::10:

amaaan önemli olan sağlık gerisinin hiçbir önemi yok. mehmet olunca durum değişir ama :27: :1:

aynen çikilobum, sağlık olsun yeter :1: ya ben naapim adam müzisyen etrafı karı-kız dolu :27::27::22::18:

Allah yardımcın olsun canım valla çok zor işin :53: nerde çalıyor, sadece düğünlerde mi? hem benimk de futbolcu n'olmuş yani ne hava yapıyon :63: o kızlardan kurtulana kadar neler çektim :26: hala da bitmediler :31:

aynen çikilobum, sağlık olsun yeter :1: ya ben naapim adam müzisyen etrafı karı-kız dolu :27::27::22::18:

Allah yardımcın olsun canım valla çok zor işin :53: nerde çalıyor, sadece düğünlerde mi? hem benimki de futbolcu n'olmuş yani ne hava yapıyon :63: o kızlardan kurtulana kadar neler çektim :26: hala da bitmediler :31:

ohhh muhabbet koyulaşmış buralarda kalabalıklaşmış girmeyeli:) güldüğüme bakmayn valla canım cok sıkkın.İskenderundaki patlamayı duymuşsunuzdur,tam bizimkilerin kışlasının 150 metre yakınında olmuş.Şerefsiizler gitgide batıya doğru ilerlemeye basladılar,heryerde patlamalar vs.offf

ohhh muhabbet koyulaşmış buralarda kalabalıklaşmış girmeyeli:) güldüğüme bakmayn valla canım cok sıkkın.İskenderundaki patlamayı duymuşsunuzdur,tam bizimkilerin kışlasının 150 metre yakınında olmuş.Şerefsiizler gitgide batıya doğru ilerlemeye basladılar,heryerde patlamalar vs.offf

Canım duymadım ama hepsini allah korusun hepsi allaha emanet olsun:26:benim askerimde doğuda askerlik yapıyor.cidden zor...

duymadım ben de :50: Rabb'im korusun hepsini de :31:

Kızlaaar merhaba nezamandır takip ediyodum burayı yorumlarınızı sürekli okuyodum dayanamadım bende üye oldum. bende 92/3 asker yolu bekleyenim.. daha yeni gitti ama geçmiyo hiç günler:(:(

Allah yardımcın olsun canım valla çok zor işin :53: nerde çalıyor, sadece düğünlerde mi? hem benimk de futbolcu n'olmuş yani ne hava yapıyon :63: o kızlardan kurtulana kadar neler çektim :26: hala da bitmediler :31:

günnaydın nliüüüüüğğ :3: anam sen kaş yaşındasın bakim? düğünlerde evet ama sabit bir yerde çalıyor öyle gezici değiller, aha da bura. fit mi bolcuuuu :27: benim eniştemde fitbolcu :34: aman zor ya hemcinslerim deyye demiyom da sülük gibi bazıları :1: HASMAHAL Kr Bahesi - K Bahesi

Kızlaaar merhaba nezamandır takip ediyodum burayı yorumlarınızı sürekli okuyodum dayanamadım bende üye oldum. bende 92/3 asker yolu bekleyenim.. daha yeni gitti ama geçmiyo hiç günler:(:(

hoşgeldiiin :3: 92/3sün demek nerde askerin? acemiliği nerde yaptı? adı emre galiba :1: senin adın ne :9: çok soru sordum ben yine beeee :10::10:

Merhaba Tatlım
Aramıza Hoşgeldin:3:Aslında canım zaman geçiyor.Beklediğimiz için bize zor geçiyor:50:Bak bu 3 ay bitince artık 12 aya düşecek.Nerede askerlik yapıyor sevgilin

uykulu, yorgun, düşünceli, aşık, özlemişz, özleminden saçmalamış, ameliyatından ürkmüş bir haldeyim :9: acıktım birazcıkta :34:
sen nasılsın çiçeeem :3:

Haklısın canım ürkmekten ama allahın izniyle olup bitecek ve sende ağrılarından kurtulmuş olacaksın.Bende özlem dolu spora gitmek isteyen üşenen ve kuaförede bir moddayım:4:

Back