Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok bebeğim, iiiiirkek doktorumgazide ona ayar oluyo zatü
acuk deliyim dedim, korkutma kızı ollum
dedim tabi ya la ne demicem, sanki biz fındık kadar dedikte o da öyle diyo tipp
Onların bizsiz olduğu, gittiği hiç bir şehri sevmiyoruk-sevmeyeceğiz anam :26: yarın çarşıya çıkarsa helallik isticem booooov çemkirikleri gör bak nasıl kudurcak, madem böyle gitme ameliyata, alma o narkozuuuuu blaaa blaa blaa![]()
Yetisemiyorum hiziniza kizlar:) BEn de memnun oldum Türkü, GUlsenle daha evvel tanismistik biz:). Bu arada gecmis olsun simdiden TUrku,biran once iyiles don sag saglim:)
aboooo erkek miya ben bile ayar oldum, çocuk napsın
ben çok kıskancım yaa gazi'yi anlayabiliyorum bu yüzden. hiç mi yoktu bayan
![]()
27 msj atmışsın normal buseee'm, alışırsın zamanla sendedönecem dönecem bekleyin beni anacım
vardı bundan önce muayene olduğum kadındı ama ilgisizdi, sanki onu ikna etmemi istiyodubi de bu tip işlerde jinekologlarda, kadın doğumcularda erkek dr daha iyi bence, insaflı oluyorlar..daha vicdanlı, acıyo desen anlar.kadınlar öyle değil.
napim yav dr erkaği kadını olmaz anam babam
TIP'ta utanma yokkk![]()
Bence de canım tıpta utanmaz ama sanırım bende olsam kıskanırdım![]()
27 msj atmışsın normal buseee'm, alışırsın zamanla sendedönecem dönecem bekleyin beni anacım
vardı bundan önce muayene olduğum kadındı ama ilgisizdi, sanki onu ikna etmemi istiyodubi de bu tip işlerde jinekologlarda, kadın doğumcularda erkek dr daha iyi bence, insaflı oluyorlar..daha vicdanlı, acıyo desen anlar.kadınlar öyle değil.
napim yav dr erkaği kadını olmaz anam babam
TIP'ta utanma yokkk![]()
nedense mehmet de bayan doktorların daha insaflı olduğunu söylüyor :26: anladım ki herkes karşı cinse daha insaflımehmet bayan dişçiye gidince bile sinir oluyorum
![]()
olsun buse biz burlardayık
valla nilü ben hep öyle düşündüm, drlarım hep erkekti.ebem bile erkekmiş düşünzaten oyun hamuruna dönmüşüm umrumda değil erkeği kadını, hamur oldum hamuuuuur
![]()
amaaan önemli olan sağlık gerisinin hiçbir önemi yok. mehmet olunca durum değişir ama![]()
![]()
aynen çikilobum, sağlık olsun yeterya ben naapim adam müzisyen etrafı karı-kız dolu
:18:
aynen çikilobum, sağlık olsun yeterya ben naapim adam müzisyen etrafı karı-kız dolu
:18:
ohhh muhabbet koyulaşmış buralarda kalabalıklaşmış girmeyeli:) güldüğüme bakmayn valla canım cok sıkkın.İskenderundaki patlamayı duymuşsunuzdur,tam bizimkilerin kışlasının 150 metre yakınında olmuş.Şerefsiizler gitgide batıya doğru ilerlemeye basladılar,heryerde patlamalar vs.offf
ohhh muhabbet koyulaşmış buralarda kalabalıklaşmış girmeyeli:) güldüğüme bakmayn valla canım cok sıkkın.İskenderundaki patlamayı duymuşsunuzdur,tam bizimkilerin kışlasının 150 metre yakınında olmuş.Şerefsiizler gitgide batıya doğru ilerlemeye basladılar,heryerde patlamalar vs.offf
Allah yardımcın olsun canım valla çok zor işinnerde çalıyor, sadece düğünlerde mi? hem benimk de futbolcu n'olmuş yani ne hava yapıyon
o kızlardan kurtulana kadar neler çektim :26: hala da bitmediler
![]()
Kızlaaar merhaba nezamandır takip ediyodum burayı yorumlarınızı sürekli okuyodum dayanamadım bende üye oldum. bende 92/3 asker yolu bekleyenim.. daha yeni gitti ama geçmiyo hiç günler![]()
Kızlaaar merhaba nezamandır takip ediyodum burayı yorumlarınızı sürekli okuyodum dayanamadım bende üye oldum. bende 92/3 asker yolu bekleyenim.. daha yeni gitti ama geçmiyo hiç günler![]()
Günaydın TürkücümNasılsın
uykulu, yorgun, düşünceli, aşık, özlemişz, özleminden saçmalamış, ameliyatından ürkmüş bir haldeyimacıktım birazcıkta
sen nasılsın çiçeeem![]()