92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Cidden aradıkları saatler insanda baglılık yapıyor bende o saate aramayınca tepkiler veriyorum ve endişe ediyorum:50:

bak şimdi kestiremiyorum ne zaman arayacağını.çünkü birbirinden çok alakasız saatlerde arıyor dana'm ama şu var ki gideli cumartesi 1 hafta olacak 1 kere akşam aradı 8buçukta bi daha aramadı.acemilikte akşam sabah farketmiyodu ki günde 3 kere konuşmuşluğumuz var. ha beni kırdığı ya da kızdığım zamanlarda 15kere aradığını biliyorum :9::9:

bak şimdi kestiremiyorum ne zaman arayacağını.çünkü birbirinden çok alakasız saatlerde arıyor dana'm ama şu var ki gideli cumartesi 1 hafta olacak 1 kere akşam aradı 8buçukta bi daha aramadı.acemilikte akşam sabah farketmiyodu ki günde 3 kere konuşmuşluğumuz var. ha beni kırdığı ya da kızdığım zamanlarda 15kere aradığını biliyorum :9::9:

Evet canım acemlikte bende alışmıştım sık sık konuşmaya bakalım bugün telefonum çalıcak mı

Canım evet binmeden konuştuk ne zaman askeriye varıcak bilmiyorum telefonunu yanında götürmedi ilk duruma bakacak ona göre ben yollıycam kargoyla telefonu

kaç uçağına bindi? firma neydi bak balım internetten.direk muşa inmicek nasılsa bak nereye inecek, arar bi yerden sıkılma sen :34:

İnşallah tatlım arar
Sizce düşer mi?
'Doğu

Sanmam tatlım, bu kadar mantıklı bir karar almaz parlamentomuz çünkü. bir yandan da doğuda askerlik yapma kabul ediyorum zor ama eşitsizlik olur bence.sen doğu ben batı ayrımcılık olur halk arasında, yeteri kadar doğu batı ayrımımız var zaten gerek yok kanımca.

Sanmam tatlım, bu kadar mantıklı bir karar almaz parlamentomuz çünkü. bir yandan da doğuda askerlik yapma kabul ediyorum zor ama eşitsizlik olur bence.sen doğu ben batı ayrımcılık olur halk arasında, yeteri kadar doğu batı ayrımımız var zaten gerek yok kanımca.

Bana kalsa bence 3 ay zorunlu askerlik olmalı ama kalmıyor:52:
Bence canım aslında mantıklı bir karar şırnakla sence edirne istanbulda ki askerlik bir olabilir mi?Zaten baştan adeletsiz başlıyor olay şırnakta çarşı izni bile yok artı birde can tehlikesi o pskolejiyle yaşamak var.Bu yüzden bana mantıklı geliyor.Ama bence zaten düşmez:53:12 ay hepsine düşücekti sözde hala düşecek anca çocuklarıma vurur.Buda o hikaye gibi olur:52:

Aynen canım bugün bizim için ayrılık çanları çaldı.İlk defa yolculamaya gitmedim daha doğrusu gidemedim çünkü bu sefer dayanamaz aşırı ağlardım:43: Bu askerlik saniyelerin dakikaların çok önemli olduğunu anlatıyor insana normal sivil hayatta 1 dakika 37 saniyenin hiç önemi yokken nasıl anlam kazanıyor şuan bizim için merak etme tatlım delirmedin asker yarenisin:52:Ancak seni asker bekleyen biri anlar:34:

Canım benim allah kavuştursun tez zamanda inşallah.Evet millete hava hoş neresi cıktı aa nerde yok sen onu bırakırsın gibilerinden bakışlrdan hiç haz etmıyorum ,gülüp geçiyorum malum güçlü olmalıyızz dimi :)

Canım benim allah kavuştursun tez zamanda inşallah.Evet millete hava hoş neresi cıktı aa nerde yok sen onu bırakırsın gibilerinden bakışlrdan hiç haz etmıyorum ,gülüp geçiyorum malum güçlü olmalıyızz dimi :)

Saol tatlım amin hepimizi kavuştursun allah:26:Gerçekten seven insan bırakmaz heleki birlikte gelecek kurmak istiyorsa gelecekleri için yapılıyrsa 2 kişide sabreder.Boşver yaşamayan kimseler bilemez ki

hımm inşallah kurtulur şikayetlerinden küçük bir operasyon demişti çabuk toparlar inşallah :31: sen neler yapıyorsun canım, askerin nasılmış?

Ne yapım canım askerim gitti evde oturuyorum o gidince dışarı çıkasım gelmiyor:50:Askerim şuan için iyi daha karakola geçecek orada asıl belli olacak nasıl bir yer olduğu sen nasılsın?

Ne yapım canım askerim gitti evde oturuyorum o gidince dışarı çıkasım gelmiyor:50:Askerim şuan için iyi daha karakola geçecek orada asıl belli olacak nasıl bir yer olduğu sen nasılsın?

anladım canım şimdi nerde ktm'de mi? ben iyiyim de bu ara çok özlüyorum ya :ssz:

Back