- 10 Eylül 2012
- 1.038
- 0
- 106
Cidden aradıkları saatler insanda baglılık yapıyor bende o saate aramayınca tepkiler veriyorum ve endişe ediyorum
bak şimdi kestiremiyorum ne zaman arayacağını.çünkü birbirinden çok alakasız saatlerde arıyor dana'm ama şu var ki gideli cumartesi 1 hafta olacak 1 kere akşam aradı 8buçukta bi daha aramadı.acemilikte akşam sabah farketmiyodu ki günde 3 kere konuşmuşluğumuz var. ha beni kırdığı ya da kızdığım zamanlarda 15kere aradığını biliyorum
Evet canım acemlikte bende alışmıştım sık sık konuşmaya bakalım bugün telefonum çalıcak mı
kaçta inecek uçağı ki? çalar telefonun kuzum niye çalmasın.uçağa binmeden önce konuştunuz mu?
Canım evet binmeden konuştuk ne zaman askeriye varıcak bilmiyorum telefonunu yanında götürmedi ilk duruma bakacak ona göre ben yollıycam kargoyla telefonu
kaç uçağına bindi? firma neydi bak balım internetten.direk muşa inmicek nasılsa bak nereye inecek, arar bi yerden sıkılma sen
İnşallah tatlım arar
Sizce düşer mi?
'Doğu
Sanmam tatlım, bu kadar mantıklı bir karar almaz parlamentomuz çünkü. bir yandan da doğuda askerlik yapma kabul ediyorum zor ama eşitsizlik olur bence.sen doğu ben batı ayrımcılık olur halk arasında, yeteri kadar doğu batı ayrımımız var zaten gerek yok kanımca.
Bana kalsa memişsiz dolaşcam da izin alamıyorumçok küçük olmasını istemeyenler var da öhöm öhöm
Aynen canım bugün bizim için ayrılık çanları çaldı.İlk defa yolculamaya gitmedim daha doğrusu gidemedim çünkü bu sefer dayanamaz aşırı ağlardımBu askerlik saniyelerin dakikaların çok önemli olduğunu anlatıyor insana normal sivil hayatta 1 dakika 37 saniyenin hiç önemi yokken nasıl anlam kazanıyor şuan bizim için merak etme tatlım delirmedin asker yarenisin Ancak seni asker bekleyen biri anlar
Canım benim allah kavuştursun tez zamanda inşallah.Evet millete hava hoş neresi cıktı aa nerde yok sen onu bırakırsın gibilerinden bakışlrdan hiç haz etmıyorum ,gülüp geçiyorum malum güçlü olmalıyızz dimi :)
yok canım onlarsız da dolaşma da ağrı falan yapıyorsa da gerek yok çok büyük olmasınao istemeyenleri de tahmin edebiliyorum; ama çok ayıp yani
kim demiş, ne demiş, a aa ben bişi duymadım
Gülşenim yok mu ses seda?
ben geldimgören de 92/3 zannedecek beni burdan çıkmıyorum türkü'nün ameliyatı bugün müydü ya pazartesi değil miydi :44:
Hoşgeldin Canım
Bugündü tatlım olmasa zaten uğrardı bugün muhakak
hımm inşallah kurtulur şikayetlerinden küçük bir operasyon demişti çabuk toparlar inşallahsen neler yapıyorsun canım, askerin nasılmış?
Ne yapım canım askerim gitti evde oturuyorum o gidince dışarı çıkasım gelmiyorAskerim şuan için iyi daha karakola geçecek orada asıl belli olacak nasıl bir yer olduğu sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?