anladım ya laçift hatlı dandik bir tel alınıyor ben trdeki hattına msj atıyore o da kıbrıs hattından bana cevap veriyoreeeeee e derken hattının avea olduğu gerçeği yüzüme tokat gibi iniyor her işi dengesiz ayarsız anam bu bebenin yaa höfff bileydim alırdım bi vodafone koyardım cebine pehhhhh :26:
canım kargoyla yada postayla gönderemezmisin vodafone hat
sakın ha çaktırma gıcık olduğunu ben o hatayı bi kere yaptım şimdi kurtulamıyorum dilinden yok katalog falan filan beni deli edip bağırtana kadar uğraşıyorve bundan da paşam büyük keyif alıyor
iletişim konusunda çok çok haklısın internetin saati 5lira düşünsenetelefon keza öyle de bana tam fiyatı hakkında bilgi vermiyo.netin fiyatını da zar zor öğrendim
siz telefon kullanmaya başladınız mı?
sağol canıımmm iyi ki askerlik olmus yani orda gercekten düsünme fırsatları oluyomus derlerdi de inanmazdım :)
aynen 81 ili biraktik orayi bulduk tamam korkusuz ama bosa gitmis gibi gitmeselerde olurdu yani eziyet tabi bugunede cok sukur bide kibrisi duyunca milletin verdigi tepkiye gicik oluyorumm ooo daha gelmez kibristan yok bilmem napar felan gibi potansiyel rusya gozuyle bakilmasina gicik oluyorum :)
Bu arada günaydın demeden daan diye daldım kusura bakmayın kızlar günaydın hepinizee:*
Geçen gün mektup falan yazmıcam demiştim ama sevdiceğim benim teee ne zman yazıp yolladğım mektubu acıp acıp okuyomuş geceleri,o yüzden kıyamadım dün bi mektup yazdım parfümü de dayadım bi güzelliçine de cevşenim vardı onu koydum boynundan çıkarmasın diye ve yolladım geldim az öncee.Mektup yollarken bilem heyecanlanıyorumm ya
Bu arada günaydın demeden daan diye daldım kusura bakmayın kızlar günaydın hepinizee:*
Geçen gün mektup falan yazmıcam demiştim ama sevdiceğim benim teee ne zman yazıp yolladğım mektubu acıp acıp okuyomuş geceleri,o yüzden kıyamadım dün bi mektup yazdım parfümü de dayadım bi güzelliçine de cevşenim vardı onu koydum boynundan çıkarmasın diye ve yolladım geldim az öncee.Mektup yollarken bilem heyecanlanıyorumm ya
ne güzel yapmıssın cnmbende günlüğümü vermistim giderken kazadan beladan korunma duası, sabır duası, hastalıktan korunma duası yazmıstım dara düştüğünde oku diye acemi bitene kadar ben her sayfanı ezberime alırım dedi
Çok iyi yapmışsın canım ona büyük moral olrak dönecektir mektup
kızlar mektupları önce komutanlar mı okuyor direk askerin eline gecmiyor degilmi
Kıyamıyorum yaa yazmıcam o yazsın bana demiştim ama Sonra dedim ki Merve şimdi tribe girmenın hiç sırası değillGerçekten değiştiriyor bizi buu süreç.
kızlar mektupları önce komutanlar mı okuyor direk askerin eline gecmiyor degilmi
Alır valla yapcak bi şey yokki kimseye bi şey soyleyip anlatamıyormuş orda insan,o yüzden yazdıklarını okumak ona bence hem moral hem de güç veriyordur:) ustasına geçsin mektup da yazarsın o daha bi başka oluyo.Biz burda postacı amcayla kanka olduk bildiğin:)
Canım bizimki büyük bi birlik olduğu için içeride postane var ve yazdığım mektup o postaneye gidiyo yarim ordan alıyo onu direkt kendisi açıp okuyo yani.Ama postane olmayan yerlerde küçük birliklerde tabi bütün mektuplar önce komutana gider onlar okur,sonra askere verilr diye biliyorum.Yoksa bunlar filmlerde mi oluyo bizi mi kandırıyolar
Beni hiç dğiştirmediBu askerlikte siz okudukça ben şasırıyorum benide sevdiceğimide hiç değiştirmedi neysek oyuz ne eksi ne artı diyebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?