92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

canım kargoyla yada postayla gönderemezmisin vodafone hat

gunaydın kızlarr:) ay benimki de öyle malesef bir kez eline koz verdim cok kıskanc oldugumu biliyo ve beni uyuz etmek için yapmadıgı sey yokk kurtulamıyorum

sağol canıımmm iyi ki askerlik olmus yani orda gercekten düsünme fırsatları oluyomus derlerdi de inanmazdım :)

Canım düğün varmış galibaa eee bizi de davet edersin artık dimi şöyle bugünlerin acısını çıkartır kurtlarımızı dökeriz bi güzel:) Aynen orda acayip düşünme fırsatları oluyo ve gerçekten akıllanmaya başladıklarını ben hissediyorum.Ezilmek,emir altında olmak insana acı da olsa hayatın gerçeklerini öğretiyor bence.

Amaaan sen milleti boşver askerlik her yerde askerlik.Doğuda daha bi stres altında olduğunu kabul ediyorum ama İzmirde de olsa Karsta Kıbrısta da olsa her sürecin bi zorluğu var ve yapcak olan adam her yerde yapar bnun yerle bi alakası yoktur.İçinde olması yeterlidir.Sen onları salla,düğününe çağırınca ,o gelmez kıbrıstan diynlere bi güzel kapak olur:))

Bu arada günaydın demeden daan diye daldım kusura bakmayın kızlar günaydın hepinizee:*
Geçen gün mektup falan yazmıcam demiştim ama sevdiceğim benim teee ne zman yazıp yolladğım mektubu acıp acıp okuyomuş geceleri,o yüzden kıyamadım dün bi mektup yazdım parfümü de dayadım bi güzell içine de cevşenim vardı onu koydum boynundan çıkarmasın diye ve yolladım geldim az öncee.Mektup yollarken bilem heyecanlanıyorumm ya

ne güzel yapmıssın cnm bende günlüğümü vermistim giderken kazadan beladan korunma duası, sabır duası, hastalıktan korunma duası yazmıstım dara düştüğünde oku diye acemi bitene kadar ben her sayfanı ezberime alırım dedi

Çok iyi yapmışsın canım ona büyük moral olrak dönecektir mektup

Alır valla yapcak bi şey yokki kimseye bi şey soyleyip anlatamıyormuş orda insan,o yüzden yazdıklarını okumak ona bence hem moral hem de güç veriyordur:) ustasına geçsin mektup da yazarsın o daha bi başka oluyo.Biz burda postacı amcayla kanka olduk bildiğin:)

Kıyamıyorum yaa yazmıcam o yazsın bana demiştim ama Sonra dedim ki Merve şimdi tribe girmenın hiç sırası değill Gerçekten değiştiriyor bizi buu süreç.

Beni hiç dğiştirmediBu askerlikte siz okudukça ben şasırıyorum benide sevdiceğimide hiç değiştirmedi neysek oyuz ne eksi ne artı diyebilirim

kızlar mektupları önce komutanlar mı okuyor direk askerin eline gecmiyor degilmi

Canım bizimki büyük bi birlik olduğu için içeride postane var ve yazdığım mektup o postaneye gidiyo yarim ordan alıyo onu direkt kendisi açıp okuyo yani.Ama postane olmayan yerlerde küçük birliklerde tabi bütün mektuplar önce komutana gider onlar okur,sonra askere verilr diye biliyorum.Yoksa bunlar filmlerde mi oluyo bizi mi kandırıyolar

ay ben mektupta yazarım askıma güllü kalpli süslerim valla :)

vallahi hic bilmiyorumki tek bildiğim ilk önce komutanın eline gectiği her filmde öyle valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…