• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

İlk önce okunuyor sonra veriliyor canım kargolarda öyle ama komutanlar okumuyor yine görevli o işte askerler okuyor

okunuyorsa gönderemem benimki kızar okundugu için hiç hoslaşmaz böyle seylerden kıskanc.. ögrenirim bi ustaya gecsinde sekerler orda postane varmı ykmu

Kızlar bazı yerlerde kontrol edilmiyor.
Benimki karakolda karakollar küçük okunuyor mu mesela bilmiyorum.

okunuyorsa gönderemem benimki kızar okundugu için hiç hoslaşmaz böyle seylerden kıskanc.. ögrenirim bi ustaya gecsinde sekerler orda postane varmı ykmu

walla canım benımkı gonderdım dıe nasıl sınırlendı kızdı okunuyomus okunursa okunsun yanı bıde burdurdakı bırlık buyuktu postane felan hersey vardı

Amaaan sen milleti boşver askerlik her yerde askerlik.Doğuda daha bi stres altında olduğunu kabul ediyorum ama İzmirde de olsa Karsta Kıbrısta da olsa her sürecin bi zorluğu var ve yapcak olan adam her yerde yapar bnun yerle bi alakası yoktur.İçinde olması yeterlidir.Sen onları salla,düğününe çağırınca ,o gelmez kıbrıstan diynlere bi güzel kapak olur:))[/QUOTE]

aynen canım baya guzel bı kapak olur gercektende içinde varsa bı ınsanın esaret altında bıle olsa yapar yanı

gunaydın kızlarr:) ay benimki de öyle malesef bir kez eline koz verdim cok kıskanc oldugumu biliyo ve beni uyuz etmek için yapmadıgı sey yokk kurtulamıyorum :41:

o zamanda kavgalar sorunlar bırbırını gıcık etmeler baslıyo en ıyısı dişi sıkıp belli etmemek yoksa benı cıldırtır adım gıbı emınım bende iice paranoyaklasırım

Canım düğün varmış galibaa eee bizi de davet edersin artık dimi:P şöyle bugünlerin acısını çıkartır kurtlarımızı dökeriz bi güzel:) Aynen orda acayip düşünme fırsatları oluyo ve gerçekten akıllanmaya başladıklarını ben hissediyorum.Ezilmek,emir altında olmak insana acı da olsa hayatın gerçeklerini öğretiyor bence.

aay gelin tabii birlikte cıkarırız acısınııı.. :)) aynen orda kimse onları el üstünde tutmuyo sonucta onlara tek moral veren, onları beklemekte olan özleyen bizler oluyoruz. bu yüzden daha cok kıymet anlasılıyo boyle dusunuyorum

aay gelin tabii birlikte cıkarırız acısınııı.. :)) aynen orda kimse onları el üstünde tutmuyo sonucta onlara tek moral veren, onları beklemekte olan özleyen bizler oluyoruz. bu yüzden daha cok kıymet anlasılıyo boyle dusunuyorum

haklısın canım bende öle düşünüyorum triplerini çeken ilgilenen şımartan kimse yok orda :)

Gelcezz gelcezz,yani gelebilsek mütiş olur:) Soma ya kendi derdimi unutup bi tek ona odaklandım şuan o mutlu olsun gülsün iyi olsun bana yetiyo...

haklısın canım bende öle düşünüyorum triplerini çeken ilgilenen şımartan kimse yok orda :)

Trip biz atıyoduk eskiden ahh ahh ne çok zaman olmuş tribe girmeyelii:D

felaket ağlama modundayımm hani bişi yoktur ama dolarsın dolarsında boğazında düğümlenirya böle ağzını açsan ağlıcak gibi olursunya öyleyim resmen bağıra bağıra ağlamak istiyorum

Canım benim sakin ol,kendini motive edecek olan yine bi tek sensin hepimzn olduğu gib,.Bak moralin bozulunca hep bizi düşün yalnız olmadığını biizm ve daha nice asker yolu gözleyen sevgililerin,eşlerin annelern halini aklına getir.Sonra da bu yolu bitiren bu zor günleri geçirmiş olanlar duşunibi şekilde şu an bize yalan gibi gelse de bitecekk

Back
X