subatta geliyo Allah'ımın izni ile geldiği sene ağustos gibi sanırımm o sene ögretmenlik belgemi falan alıcam bi engel kalmayacagını söylüyoo .)
canim aslinda heryer rahat degilmis benim askerim ilk basta guzelyurttaydi orasi hic rahat diilmis girne idare edermis canim askerin hic izine geldimi yada sen bisi gonderdin mi
Hayırlı olsun tatlım asker bitikten sonra düğün var desene:123::123:
Kızlar kargo konusunda birşey sormak isterseniz biraz bilgim var size yardım edebilirim haberiniz olsun
daha gideli 1 ay oldu ne o geldi ne de ben göndermedim henüz birşey. lefkoşaya bi geçsin anca öyle yollayabilirim canım.Dikmende çarşı izinleri yokmuş
sizin safak kac canim kibrista olmasindan dolayi ne hissediosun:)
aynen 81 ili biraktik orayi bulduk tamam korkusuz ama bosa gitmis gibi gitmeselerde olurdu yani eziyet tabi bugunede cok sukur bide kibrisi duyunca milletin verdigi tepkiye gicik oluyorumm ooo daha gelmez kibristan yok bilmem napar felan gibi potansiyel rusya gozuyle bakilmasina gicik oluyorum :)
Ben hic o konulari sormuorum kzlarin k sini bile almiom agzima cunku kiskandigimi hissedince beni gicik etmek icin elinden geleni yapar bende gicik olurum ya rahat olsun baska bisi istemiomda kibrista askerlik bana sacma geliyo bisi olsa kosup gidemeyiz bile ayrica iletisimde cokk pahali
Basladik ama aksamlari mesajlasabilioz oda nobetci olan komutanlarin durumuna bagli yazici oldugu icin ofise goturemio telefonu kendi kisim komutani nobetci oldugu gun hic birakmadan sabaha kadar calistirio sanki kacan var asker yani sonucta sabah devam eder :) evet internet cafe cok pahali sabah sekizbucukta gelio ikiye kadar konusuoz walla o kadar parayada yazik gunah yemek yine ole pahali ama telefon isi kibrista daha bi tehlikeli hic affetmiolarmis en az 40 gunden basliomus ceza
Canim hattimiz vodafone duydugum kadariyla avea cekmiomus yada cok az cekiomus giderken hattini yaninda goturdu tabi gitmeden yurtdisina actirdi ordanda kibris telsimi aldi ben onun vodafone hattina mesaj atiom oda bana kibris telsiminden cevap verio ama yanlislikla kibris hattinami attim die yasadigim adrenalin hic biside yok
Walla hat tasima varmi bilmiyorum denizlerde firtina asiri ruzgar oluomus bazi zamanlar oyuzden hatlar zor cekiomus heleki avea daha zor veya hic cekmiomus galiba yinede bulundugu yere gore degisebilir ordan bitane dandik cift hatli telefon bulmus o yuzden tak cikar veya iki telefon derdi olmuo canim bence senin askerinde cift hatli bulabilirse iyi olur hat telefon kontur 200 liraya denk gelmis hat 30 liraydi galiba 20 lirayada heryone 10000 sms yapiliomus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?