• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

canim aslinda heryer rahat degilmis benim askerim ilk basta guzelyurttaydi orasi hic rahat diilmis girne idare edermis canim askerin hic izine geldimi yada sen bisi gonderdin mi

daha gideli 1 ay oldu ne o geldi ne de ben göndermedim henüz birşey. lefkoşaya bi geçsin anca öyle yollayabilirim canım.Dikmende çarşı izinleri yokmuş :(

sizin safak kac canim kibrista olmasindan dolayi ne hissediosun:)

şafakımız şu şekilde efeeeem izinli 353 izinsiz 331 :27::27:
ne mi hissediyorum heiiiimm; öncelikle adama vatan sana emanet tosunum diyemiyorum komik oluyor :9::9: orda kızıp esip kavurduğunda amaçsızca orda olduğunu söylüyorum gerçekten de öyle düşünüyorum. bi de abi çok özleyip gidemiyorum ya o koyuyor dinine yandığım :44: acemilikteyken her hafta sonu nerdeyse giderdim ama şimdi yok adamı göremiyorum, cafelerden de neffffret ediyorum...rezil haldeyiz anlayacağın.ne yapsak bi kalıba sığmıyo, oturmuyo..terör yok biliyorum ama bu da çok ağır ya..sığamadık 81 ile dağlar, tepeler, ovalar az geldi de denizlerin ardına atıldık...ahh Lefkoşa viran olasın.:25::25:
sen ne hissediyorsun?

aynen 81 ili biraktik orayi bulduk tamam korkusuz ama bosa gitmis gibi gitmeselerde olurdu yani eziyet tabi bugunede cok sukur bide kibrisi duyunca milletin verdigi tepkiye gicik oluyorumm ooo daha gelmez kibristan yok bilmem napar felan gibi potansiyel rusya gozuyle bakilmasina gicik oluyorum :)

aynen 81 ili biraktik orayi bulduk tamam korkusuz ama bosa gitmis gibi gitmeselerde olurdu yani eziyet tabi bugunede cok sukur bide kibrisi duyunca milletin verdigi tepkiye gicik oluyorumm ooo daha gelmez kibristan yok bilmem napar felan gibi potansiyel rusya gozuyle bakilmasina gicik oluyorum :)

:1: valla bizim taraftakiler potansiyel rusyasına bakmıyor alkolün ucuzluğuna bakıyor :1: danam daha gitmeden su yok sodayla traş olursun diyenlere ne sodası votkayla banyo yapcam diyordu :1::1::1: allaha şükür şu ana kadar içme suyu sıkıntısı çekmedi, kullanma suyu sıkıntısı oldu lefkoşada o da zaten dikmene geçmesine 2 gün kalaydı.
yaa adamlar potansiyel rusya diyo ama haklılar gülşah yav :1: bana neler anlatıyo bilsen ağzını burnunu kırmak istiyorum hani ordaki hemcinslerinde gidemiyorum ki :22::22:

allasen nöbet tutan askere 'napan askercik' denilir mi beeeeee hangi kitapta yazar buuu:22::22::47::47:

Ben hic o konulari sormuorum kzlarin k sini bile almiom agzima cunku kiskandigimi hissedince beni gicik etmek icin elinden geleni yapar bende gicik olurum ya rahat olsun baska bisi istemiomda kibrista askerlik bana sacma geliyo bisi olsa kosup gidemeyiz bile ayrica iletisimde cokk pahali

Ben hic o konulari sormuorum kzlarin k sini bile almiom agzima cunku kiskandigimi hissedince beni gicik etmek icin elinden geleni yapar bende gicik olurum ya rahat olsun baska bisi istemiomda kibrista askerlik bana sacma geliyo bisi olsa kosup gidemeyiz bile ayrica iletisimde cokk pahali

sakın ha çaktırma gıcık olduğunu ben o hatayı bi kere yaptım şimdi kurtulamıyorum dilinden yok katalog falan filan beni deli edip bağırtana kadar uğraşıyor :1: ve bundan da paşam büyük keyif alıyor :1::1:
iletişim konusunda çok çok haklısın internetin saati 5lira düşünsene :27: telefon keza öyle de bana tam fiyatı hakkında bilgi vermiyo.netin fiyatını da zar zor öğrendim :1:
siz telefon kullanmaya başladınız mı?

Basladik ama aksamlari mesajlasabilioz oda nobetci olan komutanlarin durumuna bagli yazici oldugu icin ofise goturemio telefonu kendi kisim komutani nobetci oldugu gun hic birakmadan sabaha kadar calistirio sanki kacan var asker yani sonucta sabah devam eder :) evet internet cafe cok pahali sabah sekizbucukta gelio ikiye kadar konusuoz walla o kadar parayada yazik gunah yemek yine ole pahali ama telefon isi kibrista daha bi tehlikeli hic affetmiolarmis en az 40 gunden basliomus ceza

Basladik ama aksamlari mesajlasabilioz oda nobetci olan komutanlarin durumuna bagli yazici oldugu icin ofise goturemio telefonu kendi kisim komutani nobetci oldugu gun hic birakmadan sabaha kadar calistirio sanki kacan var asker yani sonucta sabah devam eder :) evet internet cafe cok pahali sabah sekizbucukta gelio ikiye kadar konusuoz walla o kadar parayada yazik gunah yemek yine ole pahali ama telefon isi kibrista daha bi tehlikeli hic affetmiolarmis en az 40 gunden basliomus ceza

hadi hayırlısı olsun sizin için. benim ki fazla dikkatli bu konuda zira 1aydır etrafındakileri tanımaya çalışıyor :1::1: ama geçen hafta arkadaşından msj attı 3 gün boyunca ara ara msjlaştık, gecenin 1buçuğunda bile aradı o gün artık nasıl aşka geldiyse :1:
bişi sorcam şu hat işini nasıl hallettiniz? çıkıp o mu aldı kendisi? senin hattın ne, tarifen falan? çok özel olduysa kusura bakma :26:

Sana değil sitemim kaderime küserim
Bir gün kavuşuruz nasılsa derim
Özlemek ne demek iyi bilirim...:ssz:

[video=youtube;pU0ywFkKK-w]http://www.youtube.com/watch?v=pU0ywFkKK-w[/video]​

Canim hattimiz vodafone duydugum kadariyla avea cekmiomus yada cok az cekiomus giderken hattini yaninda goturdu tabi gitmeden yurtdisina actirdi ordanda kibris telsimi aldi ben onun vodafone hattina mesaj atiom oda bana kibris telsiminden cevap verio ama yanlislikla kibris hattinami attim die yasadigim adrenalin hic biside yok :D

Canim hattimiz vodafone duydugum kadariyla avea cekmiomus yada cok az cekiomus giderken hattini yaninda goturdu tabi gitmeden yurtdisina actirdi ordanda kibris telsimi aldi ben onun vodafone hattina mesaj atiom oda bana kibris telsiminden cevap verio ama yanlislikla kibris hattinami attim die yasadigim adrenalin hic biside yok :D

hımm bizim hattımız avea :ssz: o bana bi vodafone numarası vermişti cevabı ona atmamı söylemişti ama bana mesaj attığı no da vodafone. hat taşıma var mı orda acaba hat mı taşıdı telefonun sahibi :1:
şimdi sen onun vodafone hattına msj atıyon o da sana kıbrıs hattından cevap veriyo dimi.2 telefon mu kullanıyo yoksa sürekli tak çıkar mı yapıyo anlamadım :26::27::27:

Walla hat tasima varmi bilmiyorum denizlerde firtina asiri ruzgar oluomus bazi zamanlar oyuzden hatlar zor cekiomus heleki avea daha zor veya hic cekmiomus galiba yinede bulundugu yere gore degisebilir ordan bitane dandik cift hatli telefon bulmus o yuzden tak cikar veya iki telefon derdi olmuo canim bence senin askerinde cift hatli bulabilirse iyi olur hat telefon kontur 200 liraya denk gelmis hat 30 liraydi galiba 20 lirayada heryone 10000 sms yapiliomus

Walla hat tasima varmi bilmiyorum denizlerde firtina asiri ruzgar oluomus bazi zamanlar oyuzden hatlar zor cekiomus heleki avea daha zor veya hic cekmiomus galiba yinede bulundugu yere gore degisebilir ordan bitane dandik cift hatli telefon bulmus o yuzden tak cikar veya iki telefon derdi olmuo canim bence senin askerinde cift hatli bulabilirse iyi olur hat telefon kontur 200 liraya denk gelmis hat 30 liraydi galiba 20 lirayada heryone 10000 sms yapiliomus

anladım ya la :emir_bebek::emir_bebek: çift hatlı dandik bir tel alınıyor ben trdeki hattına msj atıyore o da kıbrıs hattından bana cevap veriyoreeeeee e derken hattının avea olduğu gerçeği yüzüme tokat gibi iniyor :37::37: her işi dengesiz ayarsız anam bu bebenin yaa höfff :41: bileydim alırdım bi vodafone koyardım cebine pehhhhh :26:

Back
X