İlk önce okunuyor sonra veriliyor canım kargolarda öyle ama komutanlar okumuyor yine görevli o işte askerler okuyor
Ben çok sabırsızdım ama sabretmeyi yavaş yavaş öğretiyo bana
okunuyorsa gönderemem benimki kızar okundugu için hiç hoslaşmaz böyle seylerden kıskanc.. ögrenirim bi ustaya gecsinde sekerler orda postane varmı ykmu
gunaydın kızlarr:) ay benimki de öyle malesef bir kez eline koz verdim cok kıskanc oldugumu biliyo ve beni uyuz etmek için yapmadıgı sey yokk kurtulamıyorum
Canım düğün varmış galibaa eee bizi de davet edersin artık dimişöyle bugünlerin acısını çıkartır kurtlarımızı dökeriz bi güzel:) Aynen orda acayip düşünme fırsatları oluyo ve gerçekten akıllanmaya başladıklarını ben hissediyorum.Ezilmek,emir altında olmak insana acı da olsa hayatın gerçeklerini öğretiyor bence.
aay gelin tabii birlikte cıkarırız acısınııı.. :)) aynen orda kimse onları el üstünde tutmuyo sonucta onlara tek moral veren, onları beklemekte olan özleyen bizler oluyoruz. bu yüzden daha cok kıymet anlasılıyo boyle dusunuyorum
Gülşahhhhh
felaket ağlama modundayımm hani bişi yoktur ama dolarsın dolarsında boğazında düğümlenirya böle ağzını açsan ağlıcak gibi olursunya öyleyim resmen bağıra bağıra ağlamak istiyorum
yok canım hiç bi sorun Allaha şükürde özlemden heralde havada öle kapalıki kapkaranlık içim karardı
kızlarr nişanlım izin tarihini 25 ocaga aldırtmışş :)
oh ne güzel :) kac aydır yüzyüze görüşmüyosunuz
aay gelin tabii birlikte cıkarırız acısınııı.. :)) aynen orda kimse onları el üstünde tutmuyo sonucta onlara tek moral veren, onları beklemekte olan özleyen bizler oluyoruz. bu yüzden daha cok kıymet anlasılıyo boyle dusunuyorum
haklısın canım bende öle düşünüyorum triplerini çeken ilgilenen şımartan kimse yok orda :)
felaket ağlama modundayımm hani bişi yoktur ama dolarsın dolarsında boğazında düğümlenirya böle ağzını açsan ağlıcak gibi olursunya öyleyim resmen bağıra bağıra ağlamak istiyorum
kızlarr nişanlım izin tarihini 25 ocaga aldırtmışş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?