Gülşencimalttan görüyorum seniii:) ben şmdi çıkıyorm o ses türkiye izliciim de,öpüyorm gece görüşürz
canımmooo ne güzell sivastada yaşamıssınız ama ben merkezdeyım tatlım ben geldım sımdıde sen yoksun :)
Geldimm been:) Naber gülşenn
Bende iyiym canım askerimle konuşuncsa genelde iyi oluyorum konuşamaynca bi agrasfleşiyorumnası geçiyo askerinle günlerin
Oh yaa bizim yerımıze de bol bol vakit geçirinn
canim aslinda heryer rahat degilmis benim askerim ilk basta guzelyurttaydi orasi hic rahat diilmis girne idare edermis canim askerin hic izine geldimi yada sen bisi gonderdin migeldiiim, normalde Lefkoşada danam ama mühimmat taşımak için Girne yakınlarında Dikmen diye bir yere gitti.1 ay orada kalacaklar.. çok rahatmış orası öyle diyo, yemekleri mücahitler falan yapıyomuş hattabörek yiyor adam yavv hemde pattislii
topçu şöför benim danam bu arada
Canimmm telefondan girebildim napiosunn
ohhh ne guzel tarih bellimi :)Kızlaar dönüşte düğün vaar düğüüün müjdemi isteriiim :))
İnsana arada öyle oluyo malesef,ben de bugün konuştum ve ilk defa onun orda gözlerinin dolduğunu dokunsalar ağlayacak bi vaziyette olduğunu hissettim.Ne desem boş geliyo bazen..Burda çocuk gibi oldum diyo,hani bi çocuk hep birilerinn himayesınde olur ya hani kendi başına istediği şeyleri yapamaz aynı o biçim.Gerçekten insanın özgürlüğünü elinden almak en ağır şey yeni yeni anlamaya başlıyorum..Hepimz aynı durumdayz güzelim ve yapıcak hiçbi şeyimz yok.Ve en acısı da bu.
ohhh ne guzel tarih bellimi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?