92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Gülşencimalttan görüyorum seniii:) ben şmdi çıkıyorm o ses türkiye izliciim de,öpüyorm gece görüşürz

canımm ooo ne güzell sivastada yaşamıssınız ama ben merkezdeyım tatlım ben geldım sımdıde sen yoksun :)

geldiiim, normalde Lefkoşada danam ama mühimmat taşımak için Girne yakınlarında Dikmen diye bir yere gitti.1 ay orada kalacaklar.. çok rahatmış orası öyle diyo, yemekleri mücahitler falan yapıyomuş hatta börek yiyor adam yavv hemde pattislii
topçu şöför benim danam bu arada

Bende iyiym canım askerimle konuşuncsa genelde iyi oluyorum konuşamaynca bi agrasfleşiyorum nası geçiyo askerinle günlerin

canim aslinda heryer rahat degilmis benim askerim ilk basta guzelyurttaydi orasi hic rahat diilmis girne idare edermis canim askerin hic izine geldimi yada sen bisi gonderdin mi

öyle valla canım, ilk defa bi gün icinde ikinci kez aradı aksam sürprizi actı, yarım saatlik konusmada hayallerini ve planlarını icten bi sekilde anlattı fakat ne sans ki müsait değildim cok aceleci konusmak zorunda kaldım nasıl üzgünüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…