• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Gülşencimalttan görüyorum seniii:) ben şmdi çıkıyorm o ses türkiye izliciim de,öpüyorm gece görüşürz

canımm :D ooo ne güzell sivastada yaşamıssınız ama ben merkezdeyım tatlım ben geldım sımdıde sen yoksun :)

geldiiim, normalde Lefkoşada danam ama mühimmat taşımak için Girne yakınlarında Dikmen diye bir yere gitti.1 ay orada kalacaklar.. çok rahatmış orası öyle diyo, yemekleri mücahitler falan yapıyomuş hatta :10::10: börek yiyor adam yavv hemde pattislii :24::24:
topçu şöför benim danam bu arada :72::72:

Bende iyiym canım askerimle konuşuncsa genelde iyi oluyorum konuşamaynca bi agrasfleşiyorum:D nası geçiyo askerinle günlerin

geldiiim, normalde Lefkoşada danam ama mühimmat taşımak için Girne yakınlarında Dikmen diye bir yere gitti.1 ay orada kalacaklar.. çok rahatmış orası öyle diyo, yemekleri mücahitler falan yapıyomuş hatta :10::10: börek yiyor adam yavv hemde pattislii :24::24:
topçu şöför benim danam bu arada :72::72:
canim aslinda heryer rahat degilmis benim askerim ilk basta guzelyurttaydi orasi hic rahat diilmis girne idare edermis canim askerin hic izine geldimi yada sen bisi gonderdin mi

İnsana arada öyle oluyo malesef,ben de bugün konuştum ve ilk defa onun orda gözlerinin dolduğunu dokunsalar ağlayacak bi vaziyette olduğunu hissettim.Ne desem boş geliyo bazen..Burda çocuk gibi oldum diyo,hani bi çocuk hep birilerinn himayesınde olur ya hani kendi başına istediği şeyleri yapamaz aynı o biçim.Gerçekten insanın özgürlüğünü elinden almak en ağır şey yeni yeni anlamaya başlıyorum..Hepimz aynı durumdayz güzelim ve yapıcak hiçbi şeyimz yok.Ve en acısı da bu.

öyle valla canım, ilk defa bi gün icinde ikinci kez aradı aksam sürprizi actı, yarım saatlik konusmada hayallerini ve planlarını icten bi sekilde anlattı fakat ne sans ki müsait değildim cok aceleci konusmak zorunda kaldım nasıl üzgünüm :(

Back
X