92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

nası yaniii
nası kırıldı burnu dişi nooooolmuş amanınnn anlat bakim:44:
çok çok geçmiş olsun bu aradaaa

Sabah uyuyomuş bunu kaldırmışlar komutan konuşma yapıcak diye uyku sersemi girdik u şeklinde sıraya diyor birden bayılmış yere düşmüş komutan kucaklamış arabasıyla götürmüş 3 arakadaşıyla hastaneye sonuç burun kırık ve dişler kırık.
Saol canım

Allah Allah birden bire mi olmuş ki tansiyonu falan mı düşmüş nolmuş anüüüüü
ee ne zaman oldu, kaç gündür yanında, kaç gün kalacak daha?
canım benim çooüzüldüm ama sevindim biraz da malum yanında yanına geldi 1 ay sonra

Birden olmuş canım neden olduğunu bilemiyoruz.
25 aaralıkta dönücek işte benimle koşturuyor dişlerini yaptıracak daha yarın iş görüşmesine gidicem o götürcek tantana yapıyor

Birden olmuş canım neden olduğunu bilemiyoruz.
25 aaralıkta dönücek işte benimle koşturuyor dişlerini yaptıracak daha yarın iş görüşmesine gidicem o götürcek tantana yapıyor

anüüü 22 gün var maşallahhh, keyfini çıkarın çiçeğim
iş görüşmesi derken? babanla birlikte çalışmıyor muydun sen? ben mi yanlış hatırlıyorum

anüüü 22 gün var maşallahhh, keyfini çıkarın çiçeğim
iş görüşmesi derken? babanla birlikte çalışmıyor muydun sen? ben mi yanlış hatırlıyorum

Doğru hatırlıyorsun canım işe bile gitmiyorum evde işimi görüyorum evde yarim yokken durmaktan sıkıldım ve kendimi geliştirmek istiyorum bu yüzden babamnın yanında çalışmak istemiyorum geliştirmem gerek kendimi

heiii anladım, hayırlısı olsun çiçeğimm
bende bakıyorum netten iş ilanlarına kafayı yemek üzereyim bi an evvel atlamam lazım şu işlere

canım orda rahatsa uzun kalması daha ıyı cunku nere cıkacagı bellı dııl ama özlem acısından kötü

valla rahat ama, ben rahat değilim işte burda. aradı bugünn, ama kendimi zor tutuyorum aglamamak icin. sürekli eglenceli seyler konusmaya calısıyorum, bu sefer de özlemedigimi düsünür diye uzatamıyorum. bugün 12. gün. bunu kabullenmek istemiyorum ama düne kadar hızlı geciyodu, bugün sanki cok yavas gecmiş gibi neden bilmiyorum..

İnsana arada öyle oluyo malesef,ben de bugün konuştum ve ilk defa onun orda gözlerinin dolduğunu dokunsalar ağlayacak bi vaziyette olduğunu hissettim.Ne desem boş geliyo bazen..Burda çocuk gibi oldum diyo,hani bi çocuk hep birilerinn himayesınde olur ya hani kendi başına istediği şeyleri yapamaz aynı o biçim.Gerçekten insanın özgürlüğünü elinden almak en ağır şey yeni yeni anlamaya başlıyorum..Hepimz aynı durumdayz güzelim ve yapıcak hiçbi şeyimz yok.Ve en acısı da bu.

canımm ooo ne güzell sivastada yaşamıssınız ama ben merkezdeyım tatlım ben geldım sımdıde sen yoksun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…