nası yaniii
nası kırıldı burnu dişi nooooolmuş amanınnn anlat bakim:44:
çok çok geçmiş olsun bu aradaaa
Sabah uyuyomuş bunu kaldırmışlar komutan konuşma yapıcak diye uyku sersemi girdik u şeklinde sıraya diyor birden bayılmış yere düşmüş komutan kucaklamış arabasıyla götürmüş 3 arakadaşıyla hastaneye sonuç burun kırık ve dişler kırık.
Saol canım
Allah Allah birden bire mi olmuş kitansiyonu falan mı düşmüş nolmuş anüüüüü
ee ne zaman oldu, kaç gündür yanında, kaç gün kalacak daha?
canım benim çooüzüldüm ama sevindim biraz da malum yanında yanına geldi 1 ay sonra
Birden olmuş canım neden olduğunu bilemiyoruz.
25 aaralıkta dönücek işte benimle koşturuyor dişlerini yaptıracak daha yarın iş görüşmesine gidicem o götürcek tantana yapıyor
anüüü 22 gün var maşallahhh, keyfini çıkarın çiçeğim
iş görüşmesi derken? babanla birlikte çalışmıyor muydun sen? ben mi yanlış hatırlıyorum
Doğru hatırlıyorsun canım işe bile gitmiyorum evde işimi görüyorum evde yarim yokken durmaktan sıkıldım ve kendimi geliştirmek istiyorum bu yüzden babamnın yanında çalışmak istemiyorum geliştirmem gerek kendimi
heiii anladım, hayırlısı olsun çiçeğimm
bende bakıyorum netten iş ilanlarına kafayı yemek üzereyim bi an evvel atlamam lazım şu işlere
canım orda rahatsa uzun kalması daha ıyı cunku nere cıkacagı bellı dııl ama özlem acısından kötü
Olmazolur mu hiçç:)
Ben hala alışamadım ama kızların da dedikleri gibi bu şekilde yaşamaya alışıyoruz,yoksa onların yokluğuna alışmak çok zor.Acemilikte arayamama durumu olabiliyo canım sıra oluyo vs ne kadar çok merak ettiğini anlayabiliyorum ama elden bi şey gelmiyo.Dua et bol bol.
valla rahat ama, ben rahat değilim işte burda. aradı bugünn, ama kendimi zor tutuyorum aglamamak icin. sürekli eglenceli seyler konusmaya calısıyorum, bu sefer de özlemedigimi düsünür diye uzatamıyorum. bugün 12. gün. bunu kabullenmek istemiyorum ama düne kadar hızlı geciyodu, bugün sanki cok yavas gecmiş gibi neden bilmiyorum..
şu babalar gibi şafağa da mani yazmışın ya korktum ben senden ellaaam
benim başıma bişi gelmedi ki :18: kontroller oldu, dikişler alındı, patoloji sonucum çıktı sol göğsümde 2 kitlenin ilerleyen zamanda kansere çevirme ihtimalı varmış onlar alındı iyi yırttık yani
Ziraat Bankasının sınavı vardı 2 gün denizli de kaldım işte oldu bitti artıkın işsiz güçsüz burdayım
gülşaaaah hemen siteye gel bakim hemmeeen, sivaslı gülşahanüü biz sivas şarkışlada 4 yıl yaşadık ufak kız kardeşimde sivas doğumlu hatta kızıııım çabbuk gel :13::13:
Yarencikler nerdesinz toplaşın bakimm:)
ben burdayım ayoll :))
tatttlımm hosgeldınn
Bugün 92/4lere misafirliğe gidiyozzzz :)
aynen gelin gelin memnun olruz hep bizmi burayı isgal etcez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?