yanıma gelınce aglamadım ama tören sırasında öle bi yürüyoki askerler resmen yer sallanıo öyle gurur verıcıkı insan çok duygulanıo
evet canım benimki çok aşırı kıskanç kolay kolay çekilecek çile değil ama bitaneeveeeeet yeni gelişmeler var tatlım kısmetse artık herşey oluyor
evet canım benimki çok aşırı kıskanç kolay kolay çekilecek çile değil ama bitaneeveeeeet yeni gelişmeler var tatlım kısmetse artık herşey oluyor
amin tatlım benimAllahın izniyle olur tatlım adım atmışsınız:123:
kıskanclıkmıı bnmkinin üstne tanımam :/
amin tatlım benim
bende benimki kıskanç derdim yatopuklu giymene laf etmiyorsa seninki kıskanç falan değil arkadaşım benimki daha beterrrrrrrrr topuklu giyemem ben
eskiden giydirmiyoduda simdi giyiyorum vallahiii oda pes etti yanii inat et dirennn her söylediğine karsı cıkk gülüm yoksaa benim gibi eve kapatır senide vallahi
Bizim 3.ncü senemiz canım ne eve kapaması ben kapanmışım eve zaten
heeey heeey açılın yoldan vahşi batıdan gellorlaaaarrrrrr
ben geldiiiim şimdikten hoş geldiiim, hepsinizi çoooözlediiiimmm
Sen nereye kayboldun bakıyım türkü
Bu arada sana askeri kıbrısta olan yaren geldi bizim topikte gülşaahh
kuzumcumm, kontrollerim vardı, sınavım vardı onları hallettim ablam grip oldu e malum yeğende var ben koştum hep işlereama aklım hep burdaydı vallaha yenerin tuğbaylan haber alıyodum
şafak kaç bacımmm şafak onu de hele sen
92/4lerde gördüm bi kıprıslı svsaskım nicki o mu aceba? gülşaaaaaaaaaaahh sesime gel kader arkaaaaşım, kıprıslımm
Şafak 354 yarim yanımdaaa haberinn yoook senin başına neler geldi
Evet gülşah nicki svsaskım
Bu arada ablana geçmiş olsunn
şu babalar gibi şafağa da mani yazmışın ya korktum ben senden ellaaam
benim başıma bişi gelmedi ki :18: kontroller oldu, dikişler alındı, patoloji sonucum çıktı sol göğsümde 2 kitlenin ilerleyen zamanda kansere çevirme ihtimalı varmış onlar alındı iyi yırttık yani
Ziraat Bankasının sınavı vardı 2 gün denizli de kaldım işte oldu bitti artıkın işsiz güçsüz burdayım
gülşaaaah hemen siteye gel bakim hemmeeen, sivaslı gülşahanüü biz sivas şarkışlada 4 yıl yaşadık ufak kız kardeşimde sivas doğumlu hatta kızıııım çabbuk gel :13::13:
[/B]
Türkü askerimin başına neler geldi anlamında dedim
Geçmiş olsun tatlım
ne gelcek benim dananın başına yaaaa
adam ballı kızım gittiğinden beri çarşıya çıkıyo günde 1 en fazla 2 kere arıyo, telefon kullanmaya başlamadı henüz o da olsa adam yata yata yapacak askerliği
top şöförü ya ne eğitim ne de spor var onlarda, arabasını temizliyo yıkıyo yatıyo danadana gibi kilo alcak ondan korkuyoruz haa
şimdi de girne taraflarında bi yere gitti mühimmat taşımaya 1ay kalacak dikmende, arayamıcam belki 1 tane telefon varmış diyor ama nerdeee her gün arıyo.burası rahat mahat diyobörek bile yiyor
çarşı yok sadece o da kırsın dizini otursun totosunun üstüne beni ayar etmesin, nizamiyede nöbet tutyo zaten maymun
senin yarin nasıl bakalım, yağmış mı kar oralara
Türkü senin dana mahşallah şanslı
Kız benimkinin başına neler geldi anlamına dedim
Burnunu dişini kırdı bayıldı
Yarim yanımda bu yüzden İstanbulda
Kırmadan öncedede g3 le nöbette paso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?