92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

benimki hiç öle şeyler sormuo ya çünkü bilio çok emin kızacağı şeyleri yapmıyacagımdan

Teşekkür ederim kızlar
Benimki pek canının acıdığını belli etmez ama çok zorlanıyor bazen gözleri doluyor sanırım ağrıyor benim içim gidiyor düzelicekde işte zamana ihtiyaç var

sana simdi mızmızlıkta yapıyordur biraz sabırlı olman gereken bi dönem sanırım cnm

bende termınalın lavabosunda yaptım görümcemle gitmiştik o spor giyer öle pek makyaj yapmaz ben durup makyaj yapınca bıraz garıbıne gıtmısımdır

:) Allahtan bizimki kışın olucak akmaz heralde makyajım :)
küçük cantamı alıyım kızlar bilmiyorumkii 2 gün ordayız sonucta esya almam lazım fazladan kıyafet makyaj malzemelerim fln

Tuğba oo yeni gelişmeler olmuş çok sevindim canım
Seninki sinirli baya ve kıskanç:18:Benimki o derece değil canım o sanırım yapı meselesi

Gülşah bende lavobada yarimin annesiyle yaptımArabaya biner binmez babasına dedim bu çanta yakında dursun makyaj yapıcam tamam kızım dediAnneside bende yapıcam dedi ama ben abartlı makyam yapmam belli bile değildi gittiğimizde makyajdan eser yoktu beklerken sıcaktan kaybolmuştur

Ben canım küçük bir çanta yapmıştım

canm yapmak mesele degılde cabuk bozuluyo maşa yada bı gun onceden or gıderken ac daha uzun kalıo

aynen örmeyi de düsünüyorum aklmda var.. ayy kızlar ben aslında sunu merak ediyorum yemin töreninde sevdiceğiniz yanınıza geldiğinzde agladınızmı ay ben dayanamam makyajm falanda hep gider aglarım

garip karsılayan sbha kadar karsılasın topuklu ayakkabım dis fırcam günlüğüm bunları almazsam catlarım vallahiiii yedek 2 kıyafet bide en az

ahahha .D sen arabayla gıdıceksen topuklu ayakkabı olur bız otobusle gıttık ben babet gıydım kalmamamıza ragmen bende yedek bı kıyafet almıstım canım hatta arkadasım yurtdısında bı krem getırmıstı nısanlım kokusunu cok begenıo kocaman kremı bıle goturdum ama ben bunları kol canatama koydum cantam buyuktu aama resmen yerınden kalkmıodu

evet canım benimki çok aşırı kıskanç kolay kolay çekilecek çile değil ama bitane eveeeeet yeni gelişmeler var tatlım kısmetse artık herşey oluyor

aynen örmeyi de düsünüyorum aklmda var.. ayy kızlar ben aslında sunu merak ediyorum yemin töreninde sevdiceğiniz yanınıza geldiğinzde agladınızmı ay ben dayanamam makyajm falanda hep gider aglarım

yanıma gelınce aglamadım ama tören sırasında öle bi yürüyoki askerler resmen yer sallanıo öyle gurur verıcıkı insan çok duygulanıo

hem büyük bi canta alırım hemde kücük bi iki ıvır zıvırı koycagım canta valla cok heycanlyım yaa:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…