hahahahha yinede izin işini ayarlada bı sorun cıkmasın canım
Değişiyorlar tatlım daha düşkün oluyorlar ama daha çok sinirli oluyorlaro kötü geçen hafta izine geldi benimki anneleri tanıştırdık bizde kaynaştılar falan bakalım haziran gibide istemeye gelecekler yoksa kıskançlıktan çıldırmış bi şekilde her aradığında ne giydin bugün giydiğin şeyden için belli oluyor mu dar giyme makyaj yapma benim askerde olduğumu unutma diyip duruyor ama kıyamam ya ödü kopuyo ondan ayrılırım diye
Teşekkür ederim kızlar
Benimki pek canının acıdığını belli etmez ama çok zorlanıyor bazen gözleri doluyor sanırım ağrıyor benim içim gidiyor düzelicekde işte zamana ihtiyaç var
saclarınızı napmıstınız kızlarrrrr :)
:) Allahtan bizimki kışın olucak akmaz heralde makyajım :)
küçük cantamı alıyım kızlar bilmiyorumkii 2 gün ordayız sonucta esya almam lazım fazladan kıyafet makyaj malzemelerim fln
benimki hiç öle şeyler sormuo ya çünkü bilio çok emin kızacağı şeyleri yapmıyacagımdan
bende termınalın lavabosunda yaptım görümcemle gitmiştik o spor giyer öle pek makyaj yapmaz ben durup makyaj yapınca bıraz garıbıne gıtmısımdır
Değişiyorlar tatlım daha düşkün oluyorlar ama daha çok sinirli oluyorlaro kötü geçen hafta izine geldi benimki anneleri tanıştırdık bizde kaynaştılar falan bakalım haziran gibide istemeye gelecekler yoksa kıskançlıktan çıldırmış bi şekilde her aradığında ne giydin bugün giydiğin şeyden için belli oluyor mu dar giyme makyaj yapma benim askerde olduğumu unutma diyip duruyor ama kıyamam ya ödü kopuyo ondan ayrılırım diye
:) Allahtan bizimki kışın olucak akmaz heralde makyajım :)
küçük cantamı alıyım kızlar bilmiyorumkii 2 gün ordayız sonucta esya almam lazım fazladan kıyafet makyaj malzemelerim fln
ben düzleştirdim canım dalgalı yapsam kesın bozulurdu cunku burdur 13 saatlık yol
walla valiz alırsan biraz garip karsılanabılırsın kucuk bı canta hazırla derım
valla benim sevdiğimden tuğbanınki gibi cok kıskancta biliyo suan bos adam gibi evde oturuyorum 7 24 bu yüzden agzını acmıyo beyfendinin içi rahatt
walla valiz alırsan biraz garip karsılanabılırsın kucuk bı canta hazırla derım
bende kararsızım vallahi dalgalı mı yapsam diye masayla kıvırmayı düsünüyorum..
benimki dümdüz sac sevmiyo yaparımda işte bilemedim..
saclarınızı napmıstınız kızlarrrrr :)
sana simdi mızmızlıkta yapıyordur biraz sabırlı olman gereken bi dönem sanırım cnm
ben düzleştirdim canım dalgalı yapsam kesın bozulurdu cunku burdur 13 saatlık yol
canm yapmak mesele degılde cabuk bozuluyo maşa yada bı gun onceden or gıderken ac daha uzun kalıo
garip karsılayan sbha kadar karsılasın topuklu ayakkabım dis fırcam günlüğüm bunları almazsam catlarım vallahiiii yedek 2 kıyafet bide en az
aynen örmeyi de düsünüyorum aklmda var.. ayy kızlar ben aslında sunu merak ediyorum yemin töreninde sevdiceğiniz yanınıza geldiğinzde agladınızmı ay ben dayanamam makyajm falanda hep gider aglarım
Tuğba oo yeni gelişmeler olmuş çok sevindim canım
Seninki sinirli baya ve kıskanç:18:Benimki o derece değil canım o sanırım yapı meselesi
Gülşah bende lavobada yarimin annesiyle yaptımArabaya biner binmez babasına dedim bu çanta yakında dursun makyaj yapıcam tamam kızım dedi Anneside bende yapıcam dedi ama ben abartlı makyam yapmam belli bile değildi gittiğimizde makyajdan eser yoktu beklerken sıcaktan kaybolmuştur
Ben canım küçük bir çanta yapmıştım
aynen örmeyi de düsünüyorum aklmda var.. ayy kızlar ben aslında sunu merak ediyorum yemin töreninde sevdiceğiniz yanınıza geldiğinzde agladınızmı ay ben dayanamam makyajm falanda hep gider aglarım
ahahha.D sen arabayla gıdıceksen topuklu ayakkabı olur bız otobusle gıttık ben babet gıydım kalmamamıza ragmen bende yedek bı kıyafet almıstım canım hatta arkadasım yurtdısında bı krem getırmıstı nısanlım kokusunu cok begenıo kocaman kremı bıle goturdum ama ben bunları kol canatama koydum cantam buyuktu aama resmen yerınden kalkmıodu
Ben ağlamadım ama gece birlikte ağlamıştık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?