92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

iyiyiz bizde canım sohbet ediodum merve benım çarsı ızınlerınde bı halımı görsem sabah 06:30 da kalkıyorum makyaj sacc bıde refleks olarak parfum bıle sıkıyoruım kamerada gorunmuo dıe makyajda bıraz abartılı oluo annemgıl uyanınca korkuo hayırdır ne bu saatte dıe :)

Canım bu bizim ilk çarşımız olcak açıkcası ilk kezde boyle bi kameradn görüşcez o bakımdan heyecanım 2 kat:) artı annemde blmiyo ilişkimzi bakalım napcam artık sırıta sırıta ekrana bakarım o konuşur ben yazarım.Parfüm mü hahah ayy ya ona çokgüldüm bak kesn bende yaparım onu D

Askerde cidden 2 gün insanı mutlu ediyor
Allahım resmen askerlik sabrını sınıyor insanın.
Ben çok sabırsız biriyimdir aslında resmen sabırlı etmeyi öğretiyor bana

geçen bende öle dedim ben çok sabırlıymısım hiç böle olduğumu bilmiodum die :)

Askerde cidden 2 gün insanı mutlu ediyor
Allahım resmen askerlik sabrını sınıyor insanın.
Ben çok sabırsız biriyimdir aslında resmen sabırlı etmeyi öğretiyor bana

Evet canım bende acayip sabırsızımdır ve her şeyden çok çabuk sıkılırım.Ama beklemek öyle bi şeyki sıkılmadan bıkmadan sabırla hayata karşı duruşumuzu da değiştiriyor.Açıkcası gtmeden önce o kadar korkuyordum ki.Çünkü her dk msjlaşır araşırdık yokluğu benı korkutuyordu,sanki gidince her şey bitecekmş gibi geliyordu.Ama değilmiş.İnsan daha da bi bağlanıyo.Askerlık olayı sevgimz için büyük bir testt bence.

ayy annenın bılmemesı kotuymus canım ya bızım laptopu kardesım goturdu unıversıte okuo banada evdekı masaustu kaldı oda annemlerın odasında sabahın 07:30 unda odaya dalıp başka odalara gönderiom annemı babamı öle bi heycanım oluokı sankı bulusucaz

ewet bende çok korkuodum yalnız kalıcam nolucak benı sevmıcekmı unutucaz mı bırbırımızı olmazsa naparım dıe aama hakkaten daha bi bağlanıo insan

Ben biteceğinden falan korkmadımda ben çok sabırsızımdır.Eskisine göre daha iyiyim
Kesinlikle her kız asker bekleyemez kolay birşey değil
Benim bağlılıgım falan sevgim herşeyim aynı benmiyim garip

ayy ya çok hoşş:) canım askerlikten gelsin söylicem.Malum askerlık çok başka bi şey nolacagı belli olmaz evet beklıyorum evet sevıyorum ama askerde kötü şeylerle karşılasanları çok gördüm.O yzden gelmesini bekliyorum,şimdi söylesem hem ben okuyorum o da işini oturtması lazım annemler hemen bi panik olcaklar o yzden zaman lazım

Bencede canım aacele etmene gerek yok gelince söylersin

Gülşeen yok canım sende bi gariplik yok 8 senede artık sevgnzii saygınızı oturtmuşsunz siz,hem şimdi yarin yanında ondandır o:)

sölemeden iyi sabretmıssın ama canım :) ben dayanamayıp solerdım heralde anneme ama sölememe nedenlerınde haklısın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…