92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Gülşeen yok canım sende bi gariplik yok 8 senede artık sevgnzii saygınızı oturtmuşsunz siz,hem şimdi yarin yanında ondandır o:)

Burası iyiki var he yoksa bu bunalımlı donemlerı nasıl atlatırdıkkk

Ben başta bir böyle bağımlıydı ne yapıyor ediyor iyimi diye o konuda bağlıydım merak ediyordum.Şimdi sevgim saygım bağlılıgım aynı askerdeykende öyleydi artık canım ben zaten sevgilim gibi görmüyorum karısı gibi görüyorum.Herşeyine hep ben koşarım.Ailesinden önce hep bana der hep ilk benim
Burası olmasa ben kötü olurdum sarardım açıkcası

8 sene dile kolay ya beraber büyümüşsünüz resmen,evlenseydinz 6 7 yaşlarınzda bebenız bilem olurdu ben sanıyodumki bi benım sevdiceğim askere gidiyo ama tabi öyle değilmz burda benm durumumda olanları görmek en azndan teselli ediyo benii

Ayıpsıın gülşah sana bizden izin :) aynı şeyi bende yapacağm için no problem.Ama o kavuşma anını vs ayrıntılarıyla anlatmak şartıyla yoksa olmazzz:)

hahahha tamam canım Allahtan bi mani olmazsa 2 mart 05:50 de burda askerim :) gelir gelmez bize geliyosun dedim :)

Ayıpsıın gülşah sana bizden izin :) aynı şeyi bende yapacağm için no problem.Ama o kavuşma anını vs ayrıntılarıyla anlatmak şartıyla yoksa olmazzz:)

hahahha tamam canım Allahtan bi mani olmazsa 2 mart 05:50 de burda askerim :) gelir gelmez bize geliyosun dedim :)

Aynen biz birlikte büyüdük canım
Evet insan sanki dünyada tek bu duyguları yaşayan oymuş gibi hissediyor aynı duyguları yaşayan birilerini görünce çok mutlu oluyor.Bana böyle oldu

Aynen biz birlikte büyüdük canım
Evet insan sanki dünyada tek bu duyguları yaşayan oymuş gibi hissediyor aynı duyguları yaşayan birilerini görünce çok mutlu oluyor.Bana böyle oldu

Ne kadar en sona ben kalıcak olsam da o 30 gunluk sure içinde beni teselli edersinz diye düşünüyorum

ewet canım erkenden ayarlamazsan izin almak çok zor oluomus gitmeden önce gelmicem diyip duruyodu gider gitmez ne zaman gelim demeye başladı

Benimki de gelmicem diyodu ama şimdi gelmicem demiyo gelicem de demiyo yani bız daha o konulara gelmedik Gülşahcm ama ben bunalınca gelceksin bak nısan mayıs gibi gelirsn sabret dıye dıye cocugu nısan mayıs gbi getirtcem galiba

güya izin onların ama ne kadar cadıysak ona bile biz karar veriyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…