Gülşeenyok canım sende bi gariplik yok 8 senede artık sevgnzii saygınızı oturtmuşsunz siz,hem şimdi yarin yanında ondandır o:)
Burası iyiki var he yoksa bu bunalımlı donemlerı nasıl atlatırdıkkk
ewet yaa ama şimdiden sölüm kızlar yarim izine gelince ben burayı ihmal ederim galiba:
Ben başta bir böyle bağımlıydı ne yapıyor ediyor iyimi diye o konuda bağlıydım merak ediyordum.Şimdi sevgim saygım bağlılıgım aynı askerdeykende öyleydi artık canım ben zaten sevgilim gibi görmüyorum karısı gibi görüyorum.Herşeyine hep ben koşarım.Ailesinden önce hep bana der hep ilk benim
Burası olmasa ben kötü olurdum sarardım açıkcası
Ayıpsıın gülşah sana bizden izin :) aynı şeyi bende yapacağm için no problem.Ama o kavuşma anını vs ayrıntılarıyla anlatmak şartıyla yoksa olmazzz:)
Ayıpsıın gülşah sana bizden izin :) aynı şeyi bende yapacağm için no problem.Ama o kavuşma anını vs ayrıntılarıyla anlatmak şartıyla yoksa olmazzz:)
8 sene dile kolay ya beraber büyümüşsünüz resmen,evlenseydinz 6 7 yaşlarınzda bebenız bilem olurduben sanıyodumki bi benım sevdiceğim askere gidiyo ama tabi öyle değilmz burda benm durumumda olanları görmek en azndan teselli ediyo benii
hahahha tamam canım Allahtan bi mani olmazsa 2 mart 05:50 de burda askerim :) gelir gelmez bize geliyosun dedim :)
Aynen biz birlikte büyüdük canım
Evet insan sanki dünyada tek bu duyguları yaşayan oymuş gibi hissediyor aynı duyguları yaşayan birilerini görünce çok mutlu oluyor.Bana böyle oldu
Oyyy şimdiden izin tarihi belli yaniiii:)
Ne kadar en sona ben kalıcak olsam da o 30 gunluk sure içinde beni teselli edersinz diye düşünüyorum
ewet canım erkenden ayarlamazsan izin almak çok zor oluomus gitmeden önce gelmicem diyip duruyodu gider gitmez ne zaman gelim demeye başladı
Benimki de gelmicem diyodu ama şimdi gelmicem demiyo gelicem de demiyo yani bız daha o konulara gelmedik Gülşahcmama ben bunalınca gelceksin bak nısan mayıs gibi gelirsn sabret dıye dıye cocugu nısan mayıs gbi getirtcem galiba
Ne kadar en sona ben kalıcak olsam da o 30 gunluk sure içinde beni teselli edersinz diye düşünüyorum
o zaman artık hep yanımızda olacakları için rahata kavusuruz senıde ihmai etmeyiz tatlım :)
Wuhhu bunlar süperr bizde boyle şeyler arıyorduk bulupta alamamıştıkk bu aklımda bulunsun yaptıraym şöyle ozel bi günümüzdee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?