Gülşahcım benimki eskiden öyleydi.Duygularını falan belli etmezdi.
Acemelikte asker arkadaşı bunu ele verdi zaten
Koğuşta gece gülşen diye ağlıyormuş arkadaşı senin adın gülşen mi dedi evet dedim çocuk rızaya baktı demek ağlayan sendin gülşen gülşen diye dedi bir baktım gözleri doldu kıyamam hiçŞimdi alıştı bensizliğe valla
Buse o sınav olucak boşunamı yazıyorum
Zuhal hepsini okumak bence daha heyecanlı ama
Böylelikle ne yapıyorum, bakımsız olmuyorum , yoksa bırakırız gider kızlar saçımı zor tararımmm
askerlik bitince seni sinirlendirirse hatırlatırsın ağladıgı gunlerı ama yınede tam duygularını askerlık bıtıpta rahata kavusunca asnlatırlar heralde şöle oldu şunu hissettim felan die
Canım benim ki başta zorlanıyordu şimdi kabullendi durumu o alıştı ben kaldım
Askerlik bitince aman askerlik demesin istemem kapandı gitti diycem allah korusun geldiğinden beri arkadaşları askerliğe gidicek onlara anlatıp duruyor bööö geldi zaten
Ben de çıkıyorum kızlar,öpüyorum hepnizi
ben kesın sunuda yapım bunuda yapım dıe baslarım sonunda baya gezmelik bi makyaj yaparım boylelıkler hergun makyaj yapmıs ve sılmıs olurum cıldım yıpranırbıde o resımlerı gorunce demek sen ben yokken hergun makyaj yaptın dıe gebertır benı askerım zaten giderken makyaj malzemelerımı klozete atıodu zor aldım elınden .)
bende dağıtım izininde 7 - 8 defa aynı seylerı dınledım heralde
Ay yemin töreninde yürüyoruz rap rap rap diyor bu ne ya dedim böyle yürütüyorlarmış meger
birde şarkı vardı onu söylüyordu gece 3 5 bilmem üzülme yarim sana kıyamam falan böyle birşeydi
En sonunda patladım huhuuu dedim askerde değilsin şuan allah aşkına ne bu yapma dedim yapma dedi
anaaa aynen benımkıde otobuste soluodu o sarkımı marş mı neyse artık
Bunların hepsi aynı model oluyor askerde
Yürüyüşüde çok komikti taklit ediyordum
40 metre öteden anlaşılıyor asker olduğu herkes askermisin diye soruyordu kpuyordum birde demez mi nereden anladı diye aa dedim cidden çok anlaşılmıyor saçlar kısa bıyık sakal yok yürüyüş nizami
mesajlarda on dakıkada oluomus galıba :)
resmen alnında yazıo asker oldukları :)
Gecenin 3ü
Elimde silah
Bekliyorum ben
Vatanım icin..
Aglama anam
Üzülme sen babam
Hele sen yarim
Sana hic kiyamam
Şehitler ölmez
Vatan bölünmez
Bir inat icin
Bu bayrak inmez
Bi inat icin
Bu ezan dinmez
Şehit anası
Gözleri yaşlı
Şehit anası
Yüreği yasli
Ey ana ey baba
Oğlunuz bak burda
Canini vermeye
Hazirdir vatanaa...
canım ya nıe bayılmıskı askerin
Aynen bu marşdı
Canım bilmiyoruz çekmişler rötgen allaha şükür birşey çıkmamış.
Uykudan uyandırmışlar sanırım sersemleşti tansiyonu falan düşmüş olabilir anlık hiç kimsede görmemiş nasıl bayıldığını arkadaşları ve komutanı çok kormuşÜstleri var hep kanlı
ayy insanın içi nasıl sızlıyoki duyunca senin ne hale geldiğini düşünemiyorum bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?