92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

askerlik bitince seni sinirlendirirse hatırlatırsın ağladıgı gunlerı ama yınede tam duygularını askerlık bıtıpta rahata kavusunca asnlatırlar heralde şöle oldu şunu hissettim felan die

Böylelikle ne yapıyorum, bakımsız olmuyorum , yoksa bırakırız gider kızlar saçımı zor tararımmm

ben kesın sunuda yapım bunuda yapım dıe baslarım sonunda baya gezmelik bi makyaj yaparım boylelıkler hergun makyaj yapmıs ve sılmıs olurum cıldım yıpranır bıde o resımlerı gorunce demek sen ben yokken hergun makyaj yaptın dıe gebertır benı askerım zaten giderken makyaj malzemelerımı klozete atıodu zor aldım elınden .)

askerlik bitince seni sinirlendirirse hatırlatırsın ağladıgı gunlerı ama yınede tam duygularını askerlık bıtıpta rahata kavusunca asnlatırlar heralde şöle oldu şunu hissettim felan die

Canım benim ki başta zorlanıyordu şimdi kabullendi durumu o alıştı ben kaldım
Askerlik bitince aman askerlik demesin istemem kapandı gitti diycem allah korusun geldiğinden beri arkadaşları askerliğe gidicek onlara anlatıp duruyor bööö geldi zaten

bende dağıtım izininde 7 - 8 defa aynı seylerı dınledım heralde

ilahi yaa kızlar süpersiniz öptüm sizi

bende dağıtım izininde 7 - 8 defa aynı seylerı dınledım heralde

Ay yemin töreninde yürüyoruz rap rap rap diyor bu ne ya dedim böyle yürütüyorlarmış meger
birde şarkı vardı onu söylüyordu gece 3 5 bilmem üzülme yarim sana kıyamam falan böyle birşeydi
En sonunda patladım huhuuu dedim askerde değilsin şuan allah aşkına ne bu yapma dedim yapmadı

Son düzenleme:

anaaa aynen benımkıde otobuste soluodu o sarkımı marş mı neyse artık

anaaa aynen benımkıde otobuste soluodu o sarkımı marş mı neyse artık

Bunların hepsi aynı model oluyor askerde
Yürüyüşüde çok komikti taklit ediyordum
40 metre öteden anlaşılıyor asker olduğu herkes askermisin diye soruyordu kpuyordum birde demez mi nereden anladı diye aa dedim cidden çok anlaşılmıyor saçlar kısa bıyık sakal yok yürüyüş nizami

Son düzenleme:

resmen alnında yazıo asker oldukları :)

Gecenin 3ü
Elimde silah
Bekliyorum ben
Vatanım icin..

Aglama anam
Üzülme sen babam
Hele sen yarim
Sana hic kiyamam

Şehitler ölmez
Vatan bölünmez
Bir inat icin
Bu bayrak inmez
Bi inat icin
Bu ezan dinmez

Şehit anası
Gözleri yaşlı
Şehit anası
Yüreği yasli

Ey ana ey baba
Oğlunuz bak burda
Canini vermeye
Hazirdir vatanaa...

canım ya nıe bayılmıskı askerin

Aynen bu marşdı
Canım bilmiyoruz çekmişler rötgen allaha şükür birşey çıkmamış.
Uykudan uyandırmışlar sanırım sersemleşti tansiyonu falan düşmüş olabilir anlık hiç kimsede görmemiş nasıl bayıldığını arkadaşları ve komutanı çok kormuşÜstleri var hep kanlı

ayy insanın içi nasıl sızlıyoki duyunca senin ne hale geldiğini düşünemiyorum bile

ayy insanın içi nasıl sızlıyoki duyunca senin ne hale geldiğini düşünemiyorum bile

Ben şok oldum resmen birden benden kaç gün saklamış.Sesim düştü ağlamaklı oldum dedi telaş yapma iyiym falan gelicem görüceksin biraz sakinleştim.Babasıyla konuştum ertesi gün allah bir daha yaşatmasın kimseyede yaşatmasın canım:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…