şuan trendyolda 24,99 canım
Aaa ciddi mi çok uygunmuş. Kaderdaşlarım ben cıkayım annemle beyaz show ızlıcez,uyuyamam sanırım heyecandan.Yarın ayrıntılarla gelicem sizehepinze iyi gecelerrr kızlarr
Aaa ciddi mi çok uygunmuş. Kaderdaşlarım ben cıkayım annemle beyaz show ızlıcez,uyuyamam sanırım heyecandan.Yarın ayrıntılarla gelicem sizehepinze iyi gecelerrr kızlarr
kızlar bilgisayara bakmaktan başım ağrıdı bide günlük yazıcam daha ben yatmaya gidim en iyisi :)
Kızlarr benim şafak daha çok yaa sizin az kalmış ne güzel
Kızlarr benim şafak daha çok yaa sizin az kalmış ne güzel
Başladım canım ama pek beceriksizim annem var yanımda o düzeltip duruyor bir düz bir ters örüyorum
30 temmuz canım :) askerimin burcuda başakk :)
mrb gülsencim benimde öyle oldu benn ilmik kacırdım annem düzeltti ben kacırdım o bastan düzeltip yapmaya devam etti baktım olmuyor söktüm
Yapmalıyım yapmalıyım diye kendimi motive ediyorum.Nasılsın canım?
iyi olmaya calısıyorum iste nasıl olıyım.. sizden ışık görürsem bende tekrar yapmaya calısacagım yani insallah:) yeşil mi olması gerekiyor sadece?
canım benimkinin carşısı yok bu yüzden ben askerde taksın diye asker yeşili aldı annem cardıdı olursa farklı renk daha iyi tabi
örebiliyormusun peki cnm kaç sıra oldu
canım ben dün akşam yarım saat denedim işte 5 sıra oldu daha hic elime almadım
Benim şafağın daha az olması gerekiyo ama malesef çok varr canımayyy ne az kalmasııdaha çokk var
Canım hatırladım benimki sorunlar yaşadı sürekli izin kullandı o yüzden askerlik uzadı canım yacanım beni hatırladın mı?biz senle tertipiz yani şafaklarımız aynı canım
kızlarr nasılsınız?aileme kavuştum çok mutlluyum şu an
bugün sevdiceğimin ailesinide ziyaret ettim çok mutlu oldular.askerim hakkında konuştuk nasıl mutlu oldum anlatamam :)
merhaba canım sevindim senin adına :) iyiyim de bizim topicler bombosss
sen nasılsın=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?