Ben şok oldum resmen birden benden kaç gün saklamış.Sesim düştü ağlamaklı oldum dedi telaş yapma iyiym falan gelicem görüceksin biraz sakinleştim.Babasıyla konuştum ertesi gün allah bir daha yaşatmasın kimseyede yaşatmasın canım:26::26:
canım mesaj kutun dolu heralde yazamadım cvp
şafak 358 kazasız belasız bi gün daha geçtiii :)
22 ağustos canım seninki
Benim yarim 24 ağustosta teslim oldu.22 sinden 24 üne kadardı canım en son gün teslim oldu.22 sinden şafak atmaya başlıyor yol izni olduğu için.Bu arada senin şafağında benle aynı olması gerekiyor 356
Şafağını 460 dan atıyorsun değil mi şafak 457 den atıyor bizim dönemin canım
aaa gerçektenmi sen nerden öğrendin öle olduğunu :)
Gerçekten canım bak şafak söyle.com var oraya gir silüs tarihini 30 gün izin gir yazıyor orada kaçtan başladığın ve şafağın
ben o programların toplam gün sayısını hatalı verdiğini düşünmüştüm canım 457 görünce
ya ben şafakla ilgili hiç bişi bilmiomm yaa
Canım ben askerlik konsunda paso araştırma yaptım sevgilim askere gitmeden ondan hep öğrendim o bilmiyordu ben biliyordum.Hala o geleceği günü bilmiyor ben biliyorum
Kızlaaarrr ben geldimmm:))) yazdıklarnızı okuyordum da biraz.Bende koç burcuyum sevdiceğim de terazi.Bende gitmden once fotograflarmızı cıkartıp bi deftre ayrı ayrı sayfalara yapıştırıp yanlarına da o fotoğraf ile ilgili düşüncelerimi yazmıştım bide 5-10 gün günlük gibi bişey yazmıştım.Acemideyken saydığm o 28günlük çentik şeysini deyapıştırmıştım hatta vermıştım ona götürdü ama çalıyolar diye geri gönderdi bana.Benim yarimde bana Merve den akrostiş yapmış cok romantikk:) Yarnda inşallah carsı izninde netten görüşücez çok heyecanlıymm.Siz neler yapıyosnz bakalım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?