92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

amin canım bugünümüze çok şükür

22 ağustos canım seninki

Benim yarim 24 ağustosta teslim oldu.22 sinden 24 üne kadardı canım en son gün teslim oldu.22 sinden şafak atmaya başlıyor yol izni olduğu için.Bu arada senin şafağında benle aynı olması gerekiyor 356
Şafağını 460 dan atıyorsun değil mi şafak 457 den atıyor bizim dönemin canım

aaa gerçektenmi sen nerden öğrendin öle olduğunu :)

Kızlaaarrr ben geldimmm:))) yazdıklarnızı okuyordum da biraz.Bende koç burcuyum sevdiceğim de terazi.Bende gitmden once fotograflarmızı cıkartıp bi deftre ayrı ayrı sayfalara yapıştırıp yanlarına da o fotoğraf ile ilgili düşüncelerimi yazmıştım bide 5-10 gün günlük gibi bişey yazmıştım.Acemideyken saydığm o 28günlük çentik şeysini deyapıştırmıştım hatta vermıştım ona götürdü ama çalıyolar diye geri gönderdi bana.Benim yarimde bana Merve den akrostiş yapmış cok romantikk:) Yarnda inşallah carsı izninde netten görüşücez çok heyecanlıymm.Siz neler yapıyosnz bakalım?

Canım ben askerlik konsunda paso araştırma yaptım sevgilim askere gitmeden ondan hep öğrendim o bilmiyordu ben biliyordum.Hala o geleceği günü bilmiyor ben biliyorum

yani bende baya araştırdım ama benım askerımle moralı bozulmasın dıe bız hıc safakla ılgılı bısı konusmuoz yanı moralı bozulur dıe bısı solemıom ben

Hoşgeldin Canım
Yarın çarşı var demek oleyy
İyiyim canım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…