• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Ben şok oldum resmen birden benden kaç gün saklamış.Sesim düştü ağlamaklı oldum dedi telaş yapma iyiym falan gelicem görüceksin biraz sakinleştim.Babasıyla konuştum ertesi gün allah bir daha yaşatmasın kimseyede yaşatmasın canım:26::26:

amin canım bugünümüze çok şükür

22 ağustos canım seninki

Benim yarim 24 ağustosta teslim oldu.22 sinden 24 üne kadardı canım en son gün teslim oldu.22 sinden şafak atmaya başlıyor yol izni olduğu için.Bu arada senin şafağında benle aynı olması gerekiyor 356:34:
Şafağını 460 dan atıyorsun değil mi şafak 457 den atıyor bizim dönemin canım:34:

Benim yarim 24 ağustosta teslim oldu.22 sinden 24 üne kadardı canım en son gün teslim oldu.22 sinden şafak atmaya başlıyor yol izni olduğu için.Bu arada senin şafağında benle aynı olması gerekiyor 356:34:
Şafağını 460 dan atıyorsun değil mi şafak 457 den atıyor bizim dönemin canım:34:

aaa gerçektenmi sen nerden öğrendin öle olduğunu :)

Kızlaaarrr ben geldimmm:))) yazdıklarnızı okuyordum da biraz.Bende koç burcuyum sevdiceğim de terazi.Bende gitmden once fotograflarmızı cıkartıp bi deftre ayrı ayrı sayfalara yapıştırıp yanlarına da o fotoğraf ile ilgili düşüncelerimi yazmıştım bide 5-10 gün günlük gibi bişey yazmıştım.Acemideyken saydığm o 28günlük çentik şeysini deyapıştırmıştım hatta vermıştım ona götürdü ama çalıyolar diye geri gönderdi bana.Benim yarimde bana Merve den akrostiş yapmış cok romantikk:) Yarnda inşallah carsı izninde netten görüşücez çok heyecanlıymm.Siz neler yapıyosnz bakalım?

Canım ben askerlik konsunda paso araştırma yaptım sevgilim askere gitmeden ondan hep öğrendim o bilmiyordu ben biliyordum.Hala o geleceği günü bilmiyor ben biliyorum:16::16:

yani bende baya araştırdım ama benım askerımle moralı bozulmasın dıe bız hıc safakla ılgılı bısı konusmuoz yanı moralı bozulur dıe bısı solemıom ben

Kızlaaarrr ben geldimmm:))) yazdıklarnızı okuyordum da biraz.Bende koç burcuyum sevdiceğim de terazi.Bende gitmden once fotograflarmızı cıkartıp bi deftre ayrı ayrı sayfalara yapıştırıp yanlarına da o fotoğraf ile ilgili düşüncelerimi yazmıştım bide 5-10 gün günlük gibi bişey yazmıştım.Acemideyken saydığm o 28günlük çentik şeysini deyapıştırmıştım hatta vermıştım ona götürdü ama çalıyolar diye geri gönderdi bana.Benim yarimde bana Merve den akrostiş yapmış cok romantikk:) Yarnda inşallah carsı izninde netten görüşücez çok heyecanlıymm.Siz neler yapıyosnz bakalım?

Hoşgeldin Canım
Yarın çarşı var demek oleyy:32::32:
İyiyim canım bende

Back
X