92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Aynen öyle çevremdeki kimse anlamıyor beni boş boş dinliyorlar fark ettimFark ettiğim andan beri anlatmıyorum.Aynaya anlatsam dile gelirBurası cidden iyi geliyor.Yoksa bana vakit geçmezdi

Aynen öyle çevremdeki kimse anlamıyor beni boş boş dinliyorlar fark ettimFark ettiğim andan beri anlatmıyorum.Aynaya anlatsam dile gelirBurası cidden iyi geliyor.Yoksa bana vakit geçmezdi

evet duvara anlatmış gibi hissediyor insan kendini hiç konuşmazsam daha iyi diyor. yakın arkadaşımında gitti erkek arkadaşı askere ama rahat yerde sürekli konuşuyolar anlamıyo benim halimden hiç. burası çok iyi geldi :)

canım ben çıkıyım artık baya geç olmuş saat çok teşekkür ederim tatlı muhabbetin için yarın görüşmek üzere kendine dikkat et çok iyi geceler..

Tamam tatlım seninde çok güzeldi muhabettin yarın görüşmek üzere iyi geceler öptüm

ben hic anlatmadımki derdimi cevremdekilere bi sıkıntım oldugunda buraya kosuyorum direk:)

ben hic anlatmadımki derdimi cevremdekilere bi sıkıntım oldugunda buraya kosuyorum direk:)

gunaydn cnmmm gece gene kaynatmıssınız:)

Günaydın Canım
Evet gece zuhalle kaynattık
Ben askerlik zor diye bir arkadaşıma dert yandım baktım oralı değil dahada kimseye anlatmadım
Yaşayan anlar ancak
Canım bu arada topikte okudum.Doğu istemiyorum diyorsun ya hakkında neyse hayırlısı o olsun diye dua et:26:

hakkımızda hayırlısı neyse o olsun isyan etmiyorum Allaha hakkımda yok ztn
bekliycez görücez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…