92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Ama benimki bahriyeli değill maleseeff piyade:) iskenderunda 39.mekanize piyade tugaynda

Haha acemiliğime ver lütfen.. İlk defa iskenderuna yolluyorm ilk defa bi asker yolluyorum hatta, bi tek denizcilik var sanıyorum saf gibi :) Allah tez zamanda kavusturur insallah kendime ettiğim kadar bütün asker yolu bekleyen arkadaslarıma dua ediyorum biliyorum cünkü zorluğunu..

Olur mu hiç öyle şey,hepimz acemiyiz aramzda en bilgili olan Gülşen:)) evet canım cok zor ama bi o kadarda güzel,çünkü sabrı ve gerçek sevgiyi öğretiyo bize.Senin sevglin de 92/3 mü?

Kızlar bugün 100 günümüz dolmuş bulunmakta kalan 357 günün başına inşallah:26::26:

Gülşencim malesef benim daha o kadar olamadı sizden 1 ay çömezi olduğum için:) ama mutluluğnuzu paylaşıyorum

evet canım 92/3 :) gercekten ögretiyo her aradıgında sesi titriyo nolur yapma diyo bana zaten zor tutuyorum kendimi diyo normalde cok duygusal oldugunu bilmiyordum ama konusurken resmen duraksıyo bi kendine gelip yutkunum öyle konusuyo, aah ah..

Ne güzel ya zor oldu mu yüz gün? zor olduysa da ne zamandan sonra alısıyosun ?

Canım askerliğin sana hiç bir dönemi kolay diyemem.3 ay kalanlara bile sor fazla gelir onlara.
Ama bana sorarsan ilk başı en zor.Çünkü en başında kabullenmek zor.Askere gittiğini gelmesinin uzun süreceğini ilk kabul edemiyorsun.Bunu kabul ettiğin zaman işte duruma alışıyorsun.Yokluğuna hiç bir zaman alışımıyacaksın canım sadece duruma alışacaksın:26:

ayy bu haber beni gerçekten mutlu etti Gülşencimm:) şu 357 günde hemencik geçse çok daha iyiolacak:)

Mervecim çömezimiz değilsin sende bizim tertipimizsin
1 ay sonra sende tam 100 günü dolduracaksın.Hatta 1 ayın yok 22 sinde dolacak seninde

Zuhalcim evet bir 100 günü yedik şükürler olsun allaha:26::26:

Bana ilk aylar ve son aylar zor gelir gibi gliyo.. Dediğin gibi ilk ay kabullenemiyosun, son ay da sabredemiyosun gecmek bilmiyo oyle tahmin ediyorum

ayy bu haber beni gerçekten mutlu etti Gülşencimm:) şu 357 günde hemencik geçse çok daha iyiolacak:)

3 Kere daha bu süreci yaşıcaz sonra 57 gün kalmış olcakk ,bu hesaplama şuan içimi ne kadar rahatlattı anlatamam:))

ağustosta mı gitti eylülde mi gitti peki?Benimki eylülde gttiği için 1-0 gerideyim de:) Evet benimki hiç sevmemiş İskenderunu.O oyle dedikçe bende caaanım şehir iskenderunda bi soğudum Giderken ilkkez gözlerinden akan yaşlara şahit oldum,ama telefonda henuz oyle bi durumumz olmadı çok zorr çokk..

Mervecim çömezimiz değilsin sende bizim tertipimizsin
1 ay sonra sende tam 100 günü dolduracaksın.Hatta 1 ayın yok 22 sinde dolacak seninde

Zuhalcim evet bir 100 günü yedik şükürler olsun allaha:26::26:

evet canım şükürler olsun:) şu illlere bi insek başkada bişey istemiyorum.Bugün de görünce anladım çok zor asker yolu beklemek.Allah hepimize sabır ve dayanma gücü versin

Bana ilk aylar ve son aylar zor gelir gibi gliyo.. Dediğin gibi ilk ay kabullenemiyosun, son ay da sabredemiyosun gecmek bilmiyo oyle tahmin ediyorum

Canım kasımda gittiyse 92/3 olamazsın.Son zamanlarda geçmiyormuş ama son 30 falan öyle diyorlar

Evet merve 3 kere daha yaşıycaz inşallah biticek

3 Kere daha bu süreci yaşıcaz sonra 57 gün kalmış olcakk ,bu hesaplama şuan içimi ne kadar rahatlattı anlatamam:))
evet canım biran okuyunca benimde içim rahatladı:) bazen şeytan diyo yürü Zuhal Muşa diye ama gitsem ne olucak azar işittiğimle kalıcam bidaha ne zaman çıkar çarşıya oda meçhul

hmm.. Bak yine bi acemilik sonra da değil diyosun Ben senden daha 1-0 gerideyim o zaman canım kasım 22de gitti bilmiyorum kaç oluyo :)

evet canım şükürler olsun:) şu illlere bi insek başkada bişey istemiyorum.Bugün de görünce anladım çok zor asker yolu beklemek.Allah hepimize sabır ve dayanma gücü versin

evet canım biran okuyunca benimde içim rahatladı:) bazen şeytan diyo yürü Zuhal Muşa diye ama gitsem ne olucak azar işittiğimle kalıcam bidaha ne zaman çıkar çarşıya oda meçhul

Zuhalcim bende çok gitmek istiyorum ama malesef onlarn gelmesni beklemekten başka bi şey gelmiyo elimizden.Netten mi görüştünüz bakim nasıl bi değişiklik var mı?Bzde ctesi görüşücez Allah izin verırse heyecanlıym da biraz:)

Kızlarr ben çıkıyorum şafak şeysimi karalayı yatayım sabah dersim var da azıcık:) hepinzi öpüyorum zuhal ve kader sizi daha çok görmek isterim buralarda,gülşencm sen zaten kadrolu elemansın Sevdiceğne de geçmiş olsun dileklerimi iletirsn iyi geceler hepinizee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…