Ama benimki bahriyeli değill maleseeff piyade:) iskenderunda 39.mekanize piyade tugaynda
Kızlar bugün 100 günümüz dolmuş bulunmakta kalan 357 günün başına inşallah:26::26:
Haha acemiliğime ver lütfen.. İlk defa iskenderuna yolluyorm ilk defa bi asker yolluyorum hatta, bi tek denizcilik var sanıyorum saf gibi :) Allah tez zamanda kavusturur insallah kendime ettiğim kadar bütün asker yolu bekleyen arkadaslarıma dua ediyorum biliyorum cünkü zorluğunu..
Kızlar bugün 100 günümüz dolmuş bulunmakta kalan 357 günün başına inşallah:26::26:
Olur mu hiç öyle şey,hepimz acemiyiz aramzda en bilgili olan Gülşen:)) evet canım cok zor ama bi o kadarda güzel,çünkü sabrı ve gerçek sevgiyi öğretiyo bize.Senin sevglin de 92/3 mü?
Gülşencim malesef benim daha o kadar olamadı sizden 1 ay çömezi olduğum için:) ama mutluluğnuzu paylaşıyorum
Ne güzel ya zor oldu mu yüz gün? zor olduysa da ne zamandan sonra alısıyosun ?
Olur mu hiç öyle şey,hepimz acemiyiz aramzda en bilgili olan Gülşen:)) evet canım cok zor ama bi o kadarda güzel,çünkü sabrı ve gerçek sevgiyi öğretiyo bize.Senin sevglin de 92/3 mü?
Gülşencim malesef benim daha o kadar olamadı sizden 1 ay çömezi olduğum için:) ama mutluluğnuzu paylaşıyorum
ayy bu haber beni gerçekten mutlu etti Gülşencimm:) şu 357 günde hemencik geçse çok daha iyiolacak:)
Canım askerliğin sana hiç bir dönemi kolay diyemem.3 ay kalanlara bile sor fazla gelir onlara.
Ama bana sorarsan ilk başı en zor.Çünkü en başında kabullenmek zor.Askere gittiğini gelmesinin uzun süreceğini ilk kabul edemiyorsun.Bunu kabul ettiğin zaman işte duruma alışıyorsun.Yokluğuna hiç bir zaman alışımıyacaksın canım sadece duruma alışacaksın:26:
ayy bu haber beni gerçekten mutlu etti Gülşencimm:) şu 357 günde hemencik geçse çok daha iyiolacak:)
evet canım 92/3 :) gercekten ögretiyo her aradıgında sesi titriyo nolur yapma diyo bana zaten zor tutuyorum kendimi diyonormalde cok duygusal oldugunu bilmiyordum ama konusurken resmen duraksıyo bi kendine gelip yutkunum öyle konusuyo, aah ah..
Mervecim çömezimiz değilsin sende bizim tertipimizsin
1 ay sonra sende tam 100 günü dolduracaksın.Hatta 1 ayın yok 22 sinde dolacak seninde
Zuhalcim evet bir 100 günü yedik şükürler olsun allaha:26::26:
1 ay sonra sende tam 100 günü dolduracaksın.Hatta 1 ayın yok 22 sinde dolacak seninde
Evett bakın kızlar kasımı da yarın yemiş bitirmiş olcaz,ayrıca 4 yılda bir 28 çeken şubat bu sene bizim şansımıza 28 çekiyoo:)))
Bana ilk aylar ve son aylar zor gelir gibi gliyo.. Dediğin gibi ilk ay kabullenemiyosun, son ay da sabredemiyosun gecmek bilmiyo oyle tahmin ediyorum
3 Kere daha bu süreci yaşıcaz sonra 57 gün kalmış olcakk ,bu hesaplama şuan içimi ne kadar rahatlattı anlatamam:))
ağustosta mı gitti eylülde mi gitti peki?Benimki eylülde gttiği için 1-0 gerideyim de:) Evet benimki hiç sevmemiş İskenderunu.O oyle dedikçe bende caaanım şehir iskenderunda bi soğudumGiderken ilkkez gözlerinden akan yaşlara şahit oldum,ama telefonda henuz oyle bi durumumz olmadı çok zorr çokk..
evet canım biran okuyunca benimde içim rahatladı:) bazen şeytan diyo yürü Zuhal Muşa diye ama gitsem ne olucak azar işittiğimle kalıcam bidaha ne zaman çıkar çarşıya oda meçhul3 Kere daha bu süreci yaşıcaz sonra 57 gün kalmış olcakk ,bu hesaplama şuan içimi ne kadar rahatlattı anlatamam:))
3 Kere daha bu süreci yaşıcaz sonra 57 gün kalmış olcakk ,bu hesaplama şuan içimi ne kadar rahatlattı anlatamam:))
ağustosta mı gitti eylülde mi gitti peki?Benimki eylülde gttiği için 1-0 gerideyim de:) Evet benimki hiç sevmemiş İskenderunu.O oyle dedikçe bende caaanım şehir iskenderunda bi soğudumGiderken ilkkez gözlerinden akan yaşlara şahit oldum,ama telefonda henuz oyle bi durumumz olmadı çok zorr çokk..
evet canım şükürler olsun:) şu illlere bi insek başkada bişey istemiyorum.Bugün de görünce anladım çok zor asker yolu beklemek.Allah hepimize sabır ve dayanma gücü versin
Evett bakın kızlar kasımı da yarın yemiş bitirmiş olcaz,ayrıca 4 yılda bir 28 çeken şubat bu sene bizim şansımıza 28 çekiyoo:)))
Asker yolu beklemek tehlikeli olmasından ve özlemden zor canım.Ama mantıklı düşündüğü an tehlikeyi atarsak aylar yıllar beklemiyince ne kadar çabuk geçiyor.Bizimkide geçmek zorunda
Allah tüm askerlerimizi korusun:26::26:
Plaklara sanırım ağustosta gelicez
evet canım biran okuyunca benimde içim rahatladı:) bazen şeytan diyo yürü Zuhal Muşa diye ama gitsem ne olucak azar işittiğimle kalıcam bidaha ne zaman çıkar çarşıya oda meçhul
evet canım biran okuyunca benimde içim rahatladı:) bazen şeytan diyo yürü Zuhal Muşa diye ama gitsem ne olucak azar işittiğimle kalıcam bidaha ne zaman çıkar çarşıya oda meçhul
Asker yolu beklemek tehlikeli olmasından ve özlemden zor canım.Ama mantıklı düşündüğü an tehlikeyi atarsak aylar yıllar beklemiyince ne kadar çabuk geçiyor.Bizimkide geçmek zorunda
Allah tüm askerlerimizi korusun:26::26:
Plaklara sanırım ağustosta gelicez
arkadaşlarımın sevgilileri gittiğinde diyodum ne çabuk geldiler diye.şimdi bana geçmiyo onlar ne çabuk 3ay olmuş diyolar. onları daha iyi anlıyorum valla şimdi.Amin kuzum amiin ALlah tüm mehmetçiklerimizi korusun yanında olsun.Az kalmış canım ne var ağustosa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?