92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Son düzenleme:

Son düzenleme:

kızlarrr nasılsınız?bitirdim sınavlarımı hemen geldim buraya

bu arada yünümü aldımm bugün ama şimdi o bana bakıyor ben ona bakıyorum amaaa inat ettim zorda olsa bitiricem

kızlarrr nasılsınız?bitirdim sınavlarımı hemen geldim buraya

bu arada yünümü aldımm bugün ama şimdi o bana bakıyor ben ona bakıyorum amaaa inat ettim zorda olsa bitiricem

İyiyim canım.
Sen nasılsın sınavın nasıl geçti?
Benimde örmem gerek ama kim bilir ne zaman daha almadım bile yün

İyiyim canım.
Sen nasılsın sınavın nasıl geçti?
Benimde örmem gerek ama kim bilir ne zaman daha almadım bile yün

hiç iyi değildi açıkcası canım yaa..ama bitti yaa onun rahattlığı var

ben hemen aldım çünkü kış çıkmadan bitirebileyim dimi

askerin nasıl canım?gelmiştir dimi?

hiç iyi değildi açıkcası canım yaa..ama bitti yaa onun rahattlığı var

ben hemen aldım çünkü kış çıkmadan bitirebileyim dimi

askerin nasıl canım?gelmiştir dimi?

Geldi canım.O gitmeden alıp bitirmem gerek benimde ama benden o performans çıkmaz artık sonra yollarım
Üzüldüm canım sınavının iyi geçmemesine finallerde inşallah toparlarsn

Geldi canım.O gitmeden alıp bitirmem gerek benimde ama benden o performans çıkmaz artık sonra yollarım
Üzüldüm canım sınavının iyi geçmemesine finallerde inşallah toparlarsn

inş canım yaa..uykusuz kaldım resmen bugün ama sınavda dondum kaldım tüm bildiklerimi unuttum resmen..
ayy ne güzel nasıl canım daha iyidir umarım.bende bir an önce bitirmek istiyorum ama bakalım yaa..her şey onlar için

Canım belki yapmışsındır şokla farkında değilsindir.
İdare ediyor canım pek iyi değil.Özellikle ön dişleri olmaması çok zor.Evet herşey onlar için yün almam gerk

Canım belki yapmışsındır şokla farkında değilsindir.
İdare ediyor canım pek iyi değil.Özellikle ön dişleri olmaması çok zor.Evet herşey onlar için yün almam gerk

bakalım canım sonuçlar açıklanınca görücez.tekrar çok geçmiş olsun canım.en kısa zamanda iyileşir umarım..

canımm ben şimdi çıkıyorum akşam görüşürzü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…