insalllahh bende buralara yazarım bylee :)
Yazıcaksın canım
300 lere düştüğünde 200 leri
200 leri düştüğünde 100 leri
100 lere düşütüğünde plakaları
plakalardan sonra tezkeriyi isteyeceksin.
Tezkereye kadar hep istiyceksin hep yetmiycek kısacası
Benimkide yapmam diyorOysaki herşeyi benden iyi yapıyor yapsa ne olur sanki
Cerencim benimki ankara etimesgut gibi genelde batıya gönderen bir yerde askerliğe başladı jandarma tankcı olunca kesin dogu veya günaydogu dediler refize ettirdi kendini yine doguya gittiBu işler nasip kısmet canım:26:
Bırak canım olacağına varsın sen hep hakkında neyse allahım onu nasip et diye dua et ben hep öyle yaptım.
Tim arkadaşları şırnak hakkari gümüşhane her yere düştü hep dogu ve güneydogu
Ankaradakilerde öyle düşmüş.
Demekki bizim için buymuş hayırlısı dedim üzülmedim.
ben sınır bölgelerinden korkuyorum bu yüzden istemiyorum :26: hayırlısı neyse hakkımzda onu yasayıp onu görücez söylenecek pek laf yok malesef :26: neden karısık dagıtmıyorlar hani belli illeri doguya veriyolar ona üzülüyorum yaa..
evet ama olmaz bayan yapar ev işlerinionlar askerde çekiyolar zaten çekiceklerini gülşencim:)
bi arkadaşım ankara etimesguttan Kıbrısa gitmişti. oda tankçıydı.Nasip bu işler dediğin gibi canım ne olacağı belli değil.herzaman dua ettim hala etmeye devam ediyorum ama şükürki g.doğu olması kötü ama Muş ta olması çok iyi ikimiz içinde içim biraz daha olsun rahat şırnak hakkari tunceli olmasındansa ne yalan söyliyim
aynen bende böyle düsünüyorum hakkari, dyarbakır, şırnak , tunceli olmasından cok korkuyorum..
muş güzel cnm yaa sevinirim yani bizede cıkarsa:)
Canlarım ben çıkmak zorundayım kahvaltı yapıp yarime posta yollıcam kendinize çok iyi bakın öpüldünüz hepiniz :)
Yazıcaksın canım
300 lere düştüğünde 200 leri
200 leri düştüğünde 100 leri
100 lere düşütüğünde plakaları
plakalardan sonra tezkeriyi isteyeceksin.
Tezkereye kadar hep istiyceksin hep yetmiycek kısacası
447 gülşencim:) masallahh iniyo yaa azalıyo cok sükürr :) 300leri cani gönülden bekliyorum:)
evet ama olmaz bayan yapar ev işlerinionlar askerde çekiyolar zaten çekiceklerini gülşencim:)
bi arkadaşım ankara etimesguttan Kıbrısa gitmişti. oda tankçıydı.Nasip bu işler dediğin gibi canım ne olacağı belli değil.herzaman dua ettim hala etmeye devam ediyorum ama şükürki g.doğu olması kötü ama Muş ta olması çok iyi ikimiz içinde içim biraz daha olsun rahat şırnak hakkari tunceli olmasındansa ne yalan söyliyim
Yok canım öyle bir dünya askerdeler onlar bizde burda askerlik yapıyoruzYapsınlar evlerindede ne olur.
Cidden her kız asker bekleyemez.
Benimkinin canım şansızlığı jandarma tankcı olması tankcı olsaydı hep batı geneli tabi nadirde olsa doğuda vardı.
Aynen canım neyin iyi neyin kötü olduğunu biz bilemiyoruz neyse hakkında hayırlısı o olsn diye günlerce dua ettim demek buymuş dedim.Üzülmedim ağlamadım.Muşta terör yok mu oo dolu haberlerine baktınmı hiç sayfasının kaç tane mağra patlatılmış.Biz canım karakola gidene kadar 2 hafta bekliyoruz.Yollar tehlikeli ama kötünün iyisi diyorum demek buymuş kısmeti diyorum geçiyorum kenara öyle olsa böyle olsa diye düşünmek saçma çünkü neticeyi değiştirmiyor.
ben sınır bölgelerinden korkuyorum bu yüzden istemiyorum :26: hayırlısı neyse hakkımzda onu yasayıp onu görücez söylenecek pek laf yok malesef :26: neden karısık dagıtmıyorlar hani belli illeri doguya veriyolar ona üzülüyorum yaa..
447 gülşencim:) masallahh iniyo yaa azalıyo cok sükürr :) 300leri cani gönülden bekliyorum:)
Canlarım ben çıkmak zorundayım kahvaltı yapıp yarime posta yollıcam kendinize çok iyi bakın öpüldünüz hepiniz :)
Zuhalcim görüşürüz öpüyorum
Canım eğitimlerini ona göre alıyorlar.Ezelden beri böyle gelmiş gitmiş yapıcak birşey yok hakkında neyse hayırlısı o olsun allah onu nasip etsin.İnicek canım 300 leride görüceksin
Zuhalcim görüşürüz öpüyorum
Canım eğitimlerini ona göre alıyorlar.Ezelden beri böyle gelmiş gitmiş yapıcak birşey yok hakkında neyse hayırlısı o olsun allah onu nasip etsin.İnicek canım 300 leride görüceksin
aa bak ben bugün bi çizik atmayı unuttum duvardaki panoma dur atıyımda geliyim keyifli keyifli :)
safak bitsin resmini cekip koyucam buraya insalllaahhh
aa bak ben bugün bi çizik atmayı unuttum duvardaki panoma dur atıyımda geliyim keyifli keyifli :)
safak bitsin resmini cekip koyucam buraya insalllaahhh
İnşallah canım o günleride görücez
İnşallah canım o günleride görücez
insalllahhhhh:)
kızlarrr nasılsınız?bitirdim sınavlarımı hemen geldim buraya
bu arada yünümü aldımm bugünama şimdi o bana bakıyor ben ona bakıyorum amaaa inat ettim zorda olsa bitiricem
İyiyim canım.
Sen nasılsın sınavın nasıl geçti?
Benimde örmem gerek ama kim bilir ne zaman daha almadım bile yün
hiç iyi değildi açıkcası canım yaa..ama bitti yaa onun rahattlığı var
ben hemen aldım çünkü kış çıkmadan bitirebileyim dimi
askerin nasıl canım?gelmiştir dimi?
Geldi canım.O gitmeden alıp bitirmem gerek benimde ama benden o performans çıkmaz artık sonra yollarım
Üzüldüm canım sınavının iyi geçmemesine finallerde inşallah toparlarsn
inş canım yaa..uykusuz kaldım resmen bugün ama sınavda dondum kaldım tüm bildiklerimi unuttum resmen..
ayy ne güzel nasıl canım daha iyidir umarım.bende bir an önce bitirmek istiyorum ama bakalım yaa..her şey onlar için
Canım belki yapmışsındır şokla farkında değilsindir.
İdare ediyor canım pek iyi değil.Özellikle ön dişleri olmaması çok zor.Evet herşey onlar için yün almam gerk
bakalım canım sonuçlar açıklanınca görücez.tekrar çok geçmiş olsun canım.en kısa zamanda iyileşir umarım..
canımm ben şimdi çıkıyorum akşam görüşürzü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?