Bende yazın gelicem diye tutrdum.Ama gelme dedi.Pofff
Zuhalcim bende çok gitmek istiyorum ama malesef onlarn gelmesni beklemekten başka bi şey gelmiyo elimizden.Netten mi görüştünüz bakim nasıl bi değişiklik var mı?Bzde ctesi görüşücez Allah izin verırse heyecanlıym da biraz:)
arkadaşlarımın sevgilileri gittiğinde diyodum ne çabuk geldiler diye.şimdi bana geçmiyo onlar ne çabuk 3ay olmuş diyolar. onları daha iyi anlıyorum valla şimdi.Amin kuzum amiin ALlah tüm mehmetçiklerimizi korusun yanında olsun.Az kalmış canım ne var ağustosa
Kızlarr ben çıkıyorum şafak şeysimi karalayı yatayım sabah dersim var da azıcık:) hepinzi öpüyorum zuhal ve kader sizi daha çok görmek isterim buralarda,gülşencm sen zaten kadrolu elemansınSevdiceğne de geçmiş olsun dileklerimi iletirsn iyi geceler hepinizee
Mervecim iletirim canım saol.Evet ben 7-24 buradayım kızlar hepinizi bekliyorumGörüşürüz canım yarın
Zuhal yıllardım bende tüm arkadaşlarıma öyle dedim şuan utanıyorum dediğim için
Sen kaç yaşındasın canım
Kızlarr ben çıkıyorum şafak şeysimi karalayı yatayım sabah dersim var da azıcık:) hepinzi öpüyorum zuhal ve kader sizi daha çok görmek isterim buralarda,gülşencm sen zaten kadrolu elemansınSevdiceğne de geçmiş olsun dileklerimi iletirsn iyi geceler hepinizee
Canım benimm beni en cok anlayabilen insanların icinde daha cok vakit gecircem bundan sonra zaten kurtulusunuz yokk .) ben de karalayım askerlik defterimi sonra takvimimi de isaretleyip yatayım bir günün daha vermiş oldugu mutlulukla :) iyi geceler hepinizee ..
iyi geceler canımm:)
Mervecim iletirim canım saol.Evet ben 7-24 buradayım kızlar hepinizi bekliyorumGörüşürüz canım yarın
Zuhal yıllardım bende tüm arkadaşlarıma öyle dedim şuan utanıyorum dediğim için
Sen kaç yaşındasın canım
bendede bi utanc var inanki :) 21 yaşındayım canım sen 23dün yanlış hatırlamıyosam değil mi?
banada öyle diyo Gülşencim ya ama içim kıpır kıpır onun şuan nefes aldığı yaşadığı yeri görmek istiyorum çokta engeller var işte.olmadı yaza doğru beraber bi Muş seyehati yaparız
doğru diyosun canımda bakalım biraz deliyim o konuda kafam atarsa giderim gibime geliyoda karakola gidicek ozamana.evet canım netten görüştük. dağıtıma geldiğinde zayıfcacık kalmıştı ama toparlamış şimdi kendini.Anlıyorum o heyecanı canım şimdi sana cumartesi olmak bilmez:) benimde öyle oluyodu normalde Ispartadayken cumarteside pazarda çıkıyodu çarşıya hep sabah 8de kalkıyodum onu bekliyodum ya gelirse görmezsem diyeşimdi süpriz oluyo artık girişi
bendede bi utanc var inanki :) 21 yaşındayım canım sen 23dün yanlış hatırlamıyosam değil mi?
Evet canım aranızda en yaşlı benim.
Yarimde sanırım en yaşlı
Erken giderek çok iyi yaptılar inanın kızlar.
Askerlik hep engel herşeye engel.
Evlenmedim askere git öyle dedim
Evliyken beklemek daha zor diye
Bencede gidelimKarakola gitmek sıkıntı canım merkez olsa ne güzel uçakdan iner giderdik
Tek ben beklemedim sanırım çarşı izni içinHep son anda söyledi hep o şekilde gördüm
Evet canım aranızda en yaşlı benim.
Yarimde sanırım en yaşlı
Erken giderek çok iyi yaptılar inanın kızlar.
Askerlik hep engel herşeye engel.
Evlenmedim askere git öyle dedim
Evliyken beklemek daha zor diye
ablamı demeliyiz yoksa sanaşaka bi yana deme öyle be canım buradan az çok konuşmalarından yaşlı olduğunu sanmıyorum kıpır kıpır şenşakrak biri gibi duruyosun:)
sana katılıyorum benim yarimde 89 lu 3yıl kayıp oldu şimdiye nişanlı bu yaz düğünü yapıyo olucaktık ama askerlik dediğin gibi engel hep.
Kızlar fark ettiyseniz eski şafagıma döndüm yani iznimi düşmemeye karar verdim.
Ameliyat olucak mı olursa kaç gün alıcak falan belli değil.Sonra yıkım yaşamak istemiyorum.Ben normal sayıcam eğer kullanmazsak son 3 ay düşürmeye karar verdim.
ŞAFAK 357
evet canım keşke karakolda olsalardı. zaten havaalanıda askeriyenin içinde ozaman bi sıkıntımız olmazdı. o daha iyi aslında canım ya cumartesi pazar gelmek bilmiyodu bana hiçbi haftada ceza almışlar bütün gün beklemiştim onu taa 7 de aramıştı aşkım ceza aldık çıkamadık haber veremedim yarın giricem diye.
ablamı demeliyiz yoksa sanaşaka bi yana deme öyle be canım buradan az çok konuşmalarından yaşlı olduğunu sanmıyorum kıpır kıpır şenşakrak biri gibi duruyosun:)
sana katılıyorum benim yarimde 89 lu 3yıl kayıp oldu şimdiye nişanlı bu yaz düğünü yapıyo olucaktık ama askerlik dediğin gibi engel hep.
Bende 89 luyum canım
Yarimde 88 li
Kardeşim benim 92 li bazen diyor abla yaşlanıyorsun ya 80 ler gibisin allahım diyorum cidden mi
Ben nişanlanmakta istemedim şu aileler karışıyor ya aman allahım ben boğuluyorum.Hiç benlik değil evlenince ne yapıcam allah bilir.
Ne kadar erken biterse o kadar iyi zuhalcim şu askerlik.
Düğün tarihi bellimi canım.
Oh bea bizim topikte nişanlılarda olmaya başladı
bencede en mantıklısı canım şimdiden kendini alıştırma sonra bişey olursa üzülürsün çok. en doğru kararı vermişsin. ozaman süpriz olur daha güzel olur sizin için:)
Bende 89 luyum canım
Yarimde 88 li
Kardeşim benim 92 li bazen diyor abla yaşlanıyorsun ya 80 ler gibisin allahım diyorum cidden mi
Ben nişanlanmakta istemedim şu aileler karışıyor ya aman allahım ben boğuluyorum.Hiç benlik değil evlenince ne yapıcam allah bilir.
Ne kadar erken biterse o kadar iyi zuhalcim şu askerlik.
Düğün tarihi bellimi canım.
Oh bea bizim topikte nişanlılarda olmaya başladı
aman küçükler hep öyle benim kardeşimde bizi delli etmek için elinden geleni yapıyo:) bakma sen ona şarap gibiyim seneler geçtikçe güzelleşiyorum ben de ona sussun
yaz gibi düşünüyoruz canım ama belli değil şimdilik.tarih falan koyupda sıkmakta istemiyorum açıkcası.şimdi askerlik bitince ne halde olucaklar bakalım 5 6 ay dinlensin kafasını dinlesin istiyorum. yok canım bizde yapmadık nişan gelse biozaman olucak. biraz kayınpederim sorunluda bana karşı değil ama çocuklarına karşı ne olur ne olmaz diye yapmadık çok istememize rağmen. şimdi aileler arasında bi sorun olur babam yüzünden sen halledersin yumuşatırsın ama benim elim kolum bağlı olucak burada çıldırıcam dedi aman dedim sen gel sonra ne olucaksa olsun:)
Evet böyle saymak daha iyi kesinlikle
aman küçükler hep öyle benim kardeşimde bizi delli etmek için elinden geleni yapıyo:) bakma sen ona şarap gibiyim seneler geçtikçe güzelleşiyorum ben de ona sussun
yaz gibi düşünüyoruz canım ama belli değil şimdilik.tarih falan koyupda sıkmakta istemiyorum açıkcası.şimdi askerlik bitince ne halde olucaklar bakalım 5 6 ay dinlensin kafasını dinlesin istiyorum. yok canım bizde yapmadık nişan gelse biozaman olucak. biraz kayınpederim sorunluda bana karşı değil ama çocuklarına karşı ne olur ne olmaz diye yapmadık çok istememize rağmen. şimdi aileler arasında bi sorun olur babam yüzünden sen halledersin yumuşatırsın ama benim elim kolum bağlı olucak burada çıldırıcam dedi aman dedim sen gel sonra ne olucaksa olsun:)
En iyisini yapmışsın canım.
Benim 8 yıldır ilişkim var.Sülalesini tanıyorum.Ben açıkcası cesaret edemedim.Hani hep duygusal açıdan düşünüyoruz ya biz seviyoruz evlenelim nişanlanalım gibi.Benimde kalbim öyle istedi ama mantıgım sakın dedi.Gelip gitmeler olacak.Olmaz olmaz biri birşey der bozulursun.Sonra yanında olmıycak tek mücadele edicen falan yok ben almıyım dedim
Bizde allah nasip ederse mayısta nişanlanıp
ağustosta evlenmeyi düşünüyoruz.
Sevgili olmak güzelde bir yere kadar
ben şafak listemide işaretlemiyorum canım daha başlarda hergün işaretliyodum geçmek bilmiyodu bana şimdi 1 2 haftada işaretliyorum sanki hemen geçmiş gibi geliyo:)
En iyisini yapmışsın canım.
Benim 8 yıldır ilişkim var.Sülalesini tanıyorum.Ben açıkcası cesaret edemedim.Hani hep duygusal açıdan düşünüyoruz ya biz seviyoruz evlenelim nişanlanalım gibi.Benimde kalbim öyle istedi ama mantıgım sakın dedi.Gelip gitmeler olacak.Olmaz olmaz biri birşey der bozulursun.Sonra yanında olmıycak tek mücadele edicen falan yok ben almıyım dedim
Bizde allah nasip ederse mayısta nişanlanıp
ağustosta evlenmeyi düşünüyoruz.
Sevgili olmak güzelde bir yere kadar
çok iyi yapmışsın canım.Zaten 8 yıldır içlerindeymişsin. biraz daha böyle kabullensinler gelsinler bi herşey hallolur Allahın izniyle.tek taraflı olarak uğraşmak gerçekten zor.ister istemez yarinede yansıtırsın oda orada bişey yapamayınca kendi kendini yer en mantıklısı.
Allah hepimiz için hayırlısını versin..
Biz zaten ayrı şehirlerdeyiz. ben eskişehir o çerkezköyde.3yıldır birlikteyiz ama bi doyamadımhep hasrettim gelip gitmelerde o 5 geliyosa ben 1 anca gidebiliyodum sırf bu yüzden yapmak istedik ama nasip bu işler
Ben kendim sayıyorum.Saymak istemesem bile beynim otomatik sayışa almış resmen kendni sayıyr
İlk 300 lere geldiğimde çok mutlu olmuştum.Şimdi beni mutlu etmiyor 200 lere gelelim istiyorum
çok iyi yapmışsın canım.Zaten 8 yıldır içlerindeymişsin. biraz daha böyle kabullensinler gelsinler bi herşey hallolur Allahın izniyle.tek taraflı olarak uğraşmak gerçekten zor.ister istemez yarinede yansıtırsın oda orada bişey yapamayınca kendi kendini yer en mantıklısı.
Allah hepimiz için hayırlısını versin..
Biz zaten ayrı şehirlerdeyiz. ben eskişehir o çerkezköyde.3yıldır birlikteyiz ama bi doyamadımhep hasrettim gelip gitmelerde o 5 geliyosa ben 1 anca gidebiliyodum sırf bu yüzden yapmak istedik ama nasip bu işler
Bizim topikte galiba bir eskişehirde olan daha vardı.Ama kimdi hatırlayamadım.
Haklısın canım hasretlik zor.Ama gelsin artık olur birşeyler
Aslında hepsi zor ben hergün görüşüyordum.Birden gitti ben bittim aslında hiç bittim demedimİlk burda diyorum.Hep iyiyim dedim çevremdekilere ama değil yani olmuyor dışarı adım attığım an herşey onu hatırlatıyor nefes alamamaya başladığım oluyor hemen eve kaçtığım zamanlar oldu Hasretin hepsi beklemenin hepsi zor...
Yarimin ailesine kalsa çoktan evlenirdik.Aman beklesinler
Bana yıllar öncesi annesi demiştiki gülşen askere gitmesini bekliyorsan çok beklersin kızım gel yapalım hayır dedim illa gidcek yoksa benle evlenemezDün gibi hatırlıyorum Bozulmuştu annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?