92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Bende yazın gelicem diye tutrdum.Ama gelme dedi.Pofff

banada öyle diyo Gülşencim ya ama içim kıpır kıpır onun şuan nefes aldığı yaşadığı yeri görmek istiyorum çokta engeller var işte.olmadı yaza doğru beraber bi Muş seyehati yaparız

doğru diyosun canımda bakalım biraz deliyim o konuda kafam atarsa giderim gibime geliyoda karakola gidicek ozamana.evet canım netten görüştük. dağıtıma geldiğinde zayıfcacık kalmıştı ama toparlamış şimdi kendini.Anlıyorum o heyecanı canım şimdi sana cumartesi olmak bilmez:) benimde öyle oluyodu normalde Ispartadayken cumarteside pazarda çıkıyodu çarşıya hep sabah 8de kalkıyodum onu bekliyodum ya gelirse görmezsem diye şimdi süpriz oluyo artık girişi

Canım benimm beni en cok anlayabilen insanların icinde daha cok vakit gecircem bundan sonra zaten kurtulusunuz yokk .) ben de karalayım askerlik defterimi sonra takvimimi de isaretleyip yatayım bir günün daha vermiş oldugu mutlulukla :) iyi geceler hepinizee ..

iyi geceler canım çoook öptüm bende valla boş vaktim olunca direk buraya saldırıyorum:) dikkat et kendine.şafak şeysinide doldur doldur atsın birgün daha

Bencede gidelimKarakola gitmek sıkıntı canım merkez olsa ne güzel uçakdan iner giderdik
Tek ben beklemedim sanırım çarşı izni içinHep son anda söyledi hep o şekilde gördüm

Son düzenleme:
Bencede gidelimKarakola gitmek sıkıntı canım merkez olsa ne güzel uçakdan iner giderdik
Tek ben beklemedim sanırım çarşı izni içinHep son anda söyledi hep o şekilde gördüm

evet canım keşke karakolda olsalardı. zaten havaalanıda askeriyenin içinde ozaman bi sıkıntımız olmazdı. o daha iyi aslında canım ya cumartesi pazar gelmek bilmiyodu bana hiç bi haftada ceza almışlar bütün gün beklemiştim onu taa 7 de aramıştı aşkım ceza aldık çıkamadık haber veremedim yarın giricem diye.

Kızlar fark ettiyseniz eski şafagıma döndüm yani iznimi düşmemeye karar verdim.
Ameliyat olucak mı olursa kaç gün alıcak falan belli değil.Sonra yıkım yaşamak istemiyorum.Ben normal sayıcam eğer kullanmazsak son 3 ay düşürmeye karar verdim.
ŞAFAK 357

bencede en mantıklısı canım şimdiden kendini alıştırma sonra bişey olursa üzülürsün çok. en doğru kararı vermişsin. ozaman süpriz olur daha güzel olur sizin için:)

ben şafak listemide işaretlemiyorum canım daha başlarda hergün işaretliyodum geçmek bilmiyodu bana şimdi 1 2 haftada işaretliyorum sanki hemen geçmiş gibi geliyo:)

Ben kendim sayıyorum.Saymak istemesem bile beynim otomatik sayışa almış resmen kendni sayıyr
İlk 300 lere geldiğimde çok mutlu olmuştum.Şimdi beni mutlu etmiyor 200 lere gelelim istiyorum

Ben kendim sayıyorum.Saymak istemesem bile beynim otomatik sayışa almış resmen kendni sayıyr
İlk 300 lere geldiğimde çok mutlu olmuştum.Şimdi beni mutlu etmiyor 200 lere gelelim istiyorum

bana sorsan hemen plakalara inelim artık:) hatta 01 Adana demek istiyorum artık ama sabretmemiz lazım burada vakit geçiriyoruz benim gibi asker yolu bekleyen yarenleri görünce biraz olsun seviniyorum yalnız değilim en azından diye iyiki bu site var valla yoksa vaay halimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…