Selam canlar nasılsınız?:) okudum dün kaynattıklarınızı maşallah güzel sohbet etmişiniz.Vlla açıkcası bende kimseye anlatmıyorum,niye anlatayım ki gülüyorum eğleniyorum sanki sevgilim askerde değilmiş gibi,kimseye dert yanmıyorum zaten biliyorum ki yaşamayan anlayamaz.Destek vereceklerdir ama ben ne kadar teselli olucam orası tartışılır.Sorduklarında bi sorun yok gayet iyiyz deyip kapatıyorum konuyu.Ama sizle konuşmak çoğoşş:)) Çünkü bz burda birbirimizi anlıyoruz,ve gerçekten lafta değil içimzden geldiği için destek oluyoruz birbirimize.Bunun için hepinize teşekkürler.
Gelelim sevdiceğime.Sevgilim haric diğer 92/3leri sınıra göndermişler farklı farklı birliklere.Benmkini de elektrik işleri için iskenderunda tutuyolarmış.Ona bozulmuş,sesi biraz keyıfsiz geliyodu.Yapma dedim her işte bi hayır var sonuçta sana yakışmıyo dedim amaa iyiym deyip çokta çaktırmamaya çalışıyo bana karşı.Bu askerlik gerçekten çok şeyler öğretiyo şimdiden farkına varabiliyor insan.Erkekler ezilip,laf yiyince aslında hayatın evdekı gibi el bebek gül bebek olmadığını anlıyolar.Ben ona gitmeden değişeceksin diyodum da yok ben değişmem diyodu,ama şimdi kendi diyo değiştm ben diye.Eskiden babama bile rest çekerdim şimdi komutana işlemiyo diyo ve çok gururu incinmiş.Napalm olacak bitecek geçecekk inanıyorum ,hem de yürekteen:)
kızlarr merhabaa napıyosunuz nasılsınız
Canım en çok ona arkadaşlarının gitmesi onun orada kalması koymuştur.Benimkide bilecige gittiğiginde arkadaşları şöför seçildi o seçilemedi çok üzülmüştü gittiler diye daha sonra alıştıTabiki askerlik evdeki gibi rahat değil.Hele sizinkiler daha küçük olduğu için daha çok olgunlaştıracaktır onları.
Kızlar banada annem bugün yün almış çoook sevindim
şu an çok mutluyum canımm :) evime gidiyorumokulumun tatil oldu bir haftalığına bende fırsattan istifade eve kaçıyorumm.
bana çok moral olcak.gerçi gittiğimde ömerimi göremiycem o çok üzüyor beni
sen nasılsın?
oo daha bugün konuşmuştuk :) canım sen benden önce bitirisin kesin ben hemen başlamayı düşünüyordum ama şimdi eve gidiyorum öremem
ehh iste hasretle özlemle bas etmeye calısıyorum :)
cok sevindim cnm snn adına git ailenle hasret gider biraz özlemissindir :) iyi geliir ailenin yanında olmak
çok iyi gelicek canım yaa birden belli olunca içim içime sığmıyor bir an önce gitmek istiyorum
bir aydır görmüyorum özledim yanii
ailen nerde oturuyor cnm :) sende ankarada okuyordun degilmi
evet ankaradayım canım manisadalar bizimkiler uzak yani
kızlar moralinizi bozmak istemem ama ben pek sanmıyorum yaniii pek heveslenmeyin eger yanınızda bilen biri yoksa yapmanız imkansız diyebilirim ilmik kaçırırsınız sürekli benim gibi oda süner cok kötü bi görüntü olur
oh ne güzel iyi yolculuklar cnm bnm
oo daha bugün konuşmuştuk :) canım sen benden önce bitirisin kesin ben hemen başlamayı düşünüyordum ama şimdi eve gidiyorum öremem
kızlar moralinizi bozmak istemem ama ben pek sanmıyorum yaniii pek heveslenmeyin eger yanınızda bilen biri yoksa yapmanız imkansız diyebilirim ilmik kaçırırsınız sürekli benim gibi oda süner cok kötü bi görüntü olur
Canım en çok ona arkadaşlarının gitmesi onun orada kalması koymuştur.Benimkide bilecige gittiğiginde arkadaşları şöför seçildi o seçilemedi çok üzülmüştü gittiler diye daha sonra alıştıTabiki askerlik evdeki gibi rahat değil.Hele sizinkiler daha küçük olduğu için daha çok olgunlaştıracaktır onları.
Kızlar banada annem bugün yün almış çoook sevindim
Ohhhemen başla ne renk almışş:)
Rengini ben istedim canım asker yeşili mecburen çünkü bizim çarşımız yok tek askeriyede takabilir başka renk göremiyor maalesef
Bende yaparsam asker yeşili yapcam çocuk kusar artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?