Kamilecm cnm bnm yaa :// okuyunca bile kotu oluyor insan. Inş tekrarı olmaz tatlım..
AMİN CANIM AMİN..Allah'ım korusun herkesi..aklımdan çıkartamıyorum resmen ya bir şey olsaydı bu soru çıkmıyor gizem ya çok şükür şimdi olmadı ama daha 2 ay orda ya bir şey olsa..şu askerliği sağ salim bir bitirsek..
Of bebeğim ya hani haberin olsaydı varya o sürede zmn nasıl geçerdii:26: inş hiç çıkmaz cnm 2 ayda da 2 aydan sonrada kimseye ya :26:
inan hiç bilmiyorum gizem ya ne yapardımayy düşnmek bile istemiyorum..
amin canım kimsenin canı yanmaz artık inş..çok zor çok..
Düşünme bebeğim aman ztn,bidaha düşünmek zorunda da kalmazsn inş. :26:
ee onun dışında nasılsın cnm staj bitiyo dmi..
inş canım inş.düşüncesi bile çok kötü..Allah tüm askerlerimizi korusun..
sen nasılsın bakalım
amin güzelim amin..
iyiym canım biityor bitiyor pazartesi..gün içinde satjdayım işte zaman çabuk geçiyor arada bi şeyler yapıyoruz arkadaşla falan iyi oluyor valla tüm yaz evde oturdukdan sonra iyi geldi bana
sen nasılsın?okullar açılıyor az kaldı seninde
Amin canım benim amin..
İyiyim bn cnm aynı yazlığa gittimgeldim 3-4 günlüğüne öyle sıkılmaca
Aynen tatille kıyaslayınca okulla zaman daha güzel geçiyo..
Benmde pzt başlıyo cnm ders kaydı şu bu yaptmda . direksiyon sınavm var haftasonu.. yarın falanda çalışma var .. o güzel vaktimi aldı iyi oldu
değişiklik olmuştur canım ya iyi gelmiştir sana
Aynen aynen cnm ztn çok önceden alıcaktm gecen yaz işe girince kalmıştı . aradan çıksın :)
kesinlikle sana katılıyrorum canım
ayy bizim sistem her zamanki gibi çötü resmen ben yapamadım daha onada ayrı sinir oldum tabi
ohh canım benim alıyosun ehliyetini hadi bakalım hayırlı olsun
değişiklik olmuştur canım ya iyi gelmiştir sana
ay yanlış mesajı alıntılamışımya sorma tatlım mutlaka bi problem oluyoda bzde iki üç saat sürdü problem ilk gün yaptım çok şaşırdımmm bi ilk.. hep bi sorun çıkıyor ya sinir..
İşe falanda giecek ya canım erkeklerin bekletmemesi daha iyi zaten.. cihan 18i doldurduğu gün kayıt yaptrmştı:)
Yani cmm hava değişimi işte.. Ay bnmki hala aramadı görevi 9 da teslm edio normalde 9 da arıyordu 10 olcak hala ses yok günde 1 kere konuşabiliyoruz zaten dellendim yaaaa
hiç farkında değilim bendeohh ne güzel biz dünden beri yapamıyoruz düşün halimizi
canım ömer bey motor hastası olduğu için 18 ini girince motor ehliyeti almış..normal insan gibi git arabayı dimi ama yokkkkk..ondan sonrada motordan hiç inmediği için hiç gerek duymamış ama ben motora binmem diyince almak zorunda kaldı tabi arabayı
edacımmm sakin ol canım işi çıkmıştır belki..stres yapma hemen dimi amakonuşmalar azalınca insan kötü oluyor haklıısn canım ama sakın..ceme falan tavır yapma bak
Aradı kızlarr yemek söylemişlerde dışardan onu yemişmsjı düzenledim zatennn
Yaparsın cnm ya mağduriyetinize umarım yakın zamanda çare bulurlar...bizim öğrenci işlerinin eline kimse düşürmesin deriz hep sizdede öyle mii..
Aaa bende motoru tehlikeli buluyorum yaa can güvenliği yok resmen arabaya geçsin boşversin motoruu haklısınnn
EDA kuzum yine mi :26:
ohh afiyet olsun o zmanAradı kızlarr yemek söylemişlerde dışardan onu yemişmsjı düzenledim zatennn
inş canım artık takmıyorum bile onların hatası nasılsa bizim elimizden bir şey gelmiyor..aynen yaa düşmanımı bile düşürmesin o dereceher yerde aynı sanırım bir iş yaptıklarıda yok resmen tüm gün oturuyorlar..
aynen canım bende öyle düşündüğüm için binmem falan diyince baktı ben vazgeçmiyorum kendisi vazgeçti sayılır
ohh afiyet olsun o zmanayrıca anne falan noluyor kız
Bendee sevindimmö gizemmm ya güLşahnk bugn mü gidio? Whtsappdan yazdm cvp yk..
Aysorma kamiLecm yaa bugn annesi
Söz nişan olaylarına girdi telefonda baya askerden gelince için..bence erken diil söz için ama annem erken dio da o mühim diil bişey demez işte neyse onu ve bi
Kaç bişeyi daja anlattım bana işte seni çok seviyorum cnm kızım yk kızım yerine koyuuorm fln dedi e 5 sene desin dimi bu 3. Deyişi zatennese o bakımdan de dio şimdide msj attı sıpa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?