92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Kızlar ikinizede çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.İnş sizde göz açıp kapayana kadar bitirceksiniz şu günleri.O telefon konuşmalarınızı şapşallıklarımızı benim gibi gülerek hatırlıcaksınız.Sizin stresiniz doğu olmasından dolayı daha da fazla çok iyi anlıyorum Ben bir gün ulaşamadım diye tüm tugayı ayağa kaldırmıştım.Santralciler(haklarını helal etsinler çok uğraştırdım 15 ay) bıkmıştır benden o derece.Gece kabus görüp kalkıp 2de 3de aradığımı bilirim.Bir komutanları çok telefonla konuşuyorsun diye söyleniyordu bizimkine artık adamın sesini tanıyordum o çıkınca direk kapatıyordum Nese boşverin siz milleti bol bol dua edin.içinizi ferah tutun.
Anlayışdan kastımda şuydu canım bir boşluğa düşüyorlar orda ki o psikolojiyi atamıyorlar.Zor günler can korkusu ile yaşamak çok zor.Gelince onu atlatamıyorlar.Şimdi siz hep yanında olmak beraber olmak isticeksiniz ama o tek kalmak isticek.Ama bunun sizinle hiç bir ilgisi olmucak.Ben çok zor atlattım bu günleri hep ağlayarak durdum.Binlerce kez anlattı bana yalvardı yapma böyle diye.Ne zamanki işe başladı kendi harçlığını kazanmaya kafasını dağıtmaya başladı ondan sonra herşey düzeldi. 1 2 ay sıkıntı çektim yani.Ben çok duygusaldım o yüzden nişanlım hem beni hem kendini idare etmeye çalıştı.Siz siz olun benim gibi yapmayın tek tavsiyem anlayış anlayış anlayış

Şafak: 1 5 5 polis imdat 10 ay geçtide son 5 ay bi geçemediiiiiiii

edaaa yaa kendim aklıma geldi bak polis imdattttttttt diye diye ne dalga geçerdim kendimle geçicek güzelim geçicek

aa canım ya kötü olmuş ama en azından ceza almamış bak
ayy bizimde bugün yarın arama olacakmış saklayıp duruyor bi atlatsaydık bizde..
moral vererek en iyisini yapıyorsun canım aaa mehtap mı var kız yine
ahh ahhh tek duamıız o canım o herkes diken üstünde resmen..

amin canım aminnn bi bitse artık..ara ara konuşmalar aklıma geliyorda ne şebeklikler yapıyorum diyorum kendi kendime ama diğer türlü onun canı çok sıkılıyor sanırım böyle yapmak en iyisi kendimi gördüm resmen bende ilk günlerde ulaşamıyorum diye telefon no bulup karakolu aramıştım o aralar çok rahat tel kullanamıyordu bende santraldeki sesi tanıyordum hatta çocuk bile alışmıştı ama çok şükür uzun sürmedi bizim santral maceramız
elimizden dua yapmakdan başka bir şey gelmiyor ki zaten..Allah'ın izniyle bir bitrsek..

çok şükür Allah'ıma ceza almadı canım.. aman napalım ankesörlüyle idare edicez.ztn telini kullanamıyordu onuda beceremedik
benimki geçen gün diodu yakalandı bazı arkadaşlar diye akşamda biz yakalandık işte. napalım sağlık olsun..
evet tatlım kısmetse mehtap var ekimde
ondan snra bidaha taaaaa şubat sonunda gelecek kısmetse
sen napıon yavrum?

en önemlisi ceza almamsı canım kesinlikle
ayyy ekime ne kaldı kızzzzzz ben bile heycanlandım düşün ama ondan sonra az kalmış olacak güzelim can sıkmak yok
bende staja devam ediyorum işte canım pazartesi bitiyor şükür sonrada okul falan derken zaman geçsin diye bakıyorum işte
sen napıyosun?

ay evet cnm en onemlisi oydu..
valla az kaldi cnm 1 ay var ortalama tam gunu belli degil cunku.sag salim gelsin yeterki ne zmn gelrse gelsin
bende heycan yaptm bak smdi :111:
kiz p.tesiyede ne kalmis.okulda kacinci yilin yavrum?
bende napim 2-3 aydir yazliktaydim gecen gun döndük kışlıga.
yarin aksam kuzenimin kina gecesi var c.tesi geceside dugunu.kosusturma olcak bzde.yarn oglen gbi kuafore gidicem sacimi boyatcam yaptircam fln.ne renk boyatsam acaba ya.....

ben mehtap kelimesini duyunca acayip heycanlanıyorum canım aynen gü<elim ya sap salim gelsinde
3. sınııfa geçtim canım bu yıla saymazsa (ki daha başlamadı ) son 1 yıl
ohoooo düğün var desene canım hazırlıklarla uğraşırken zaman hızlı geçer
hangi renge boyatttınnnnn kızz

kızlarrr nasılsınız giremiyorum fazla kızlarr ama çok özlerim kızlarla whatsapptan yazısıyoruz ama ceren ve kamıle sızlerden uzak kaldım işe girdim biliosunuz bide üstüne çağatay geldı kosusturmaca felan derken uyku bıle uyuyamadım

bu arada bi gelişme var çağatay askere geri gitti hastaneye yatış yaptılar sonrada asker amelıyat edemeyız dıye cıkardılar ve kamılecımm senle aynı kaderı paylasıyoruz dun teslım olması gerekırken gemı seferı bulamadıgı ıcın bugun teslım oldum erken gelıyım derken bır gun gec gelıcek ben ona dedım ama dınletemedımm neyse kısmettt sızde ne var ne yokk

arada gel ama canım yaaa özlüyoruz..
kızlar söylemişlerdi canım hayırlısı olsun artık..az kaldı zaten çok şükür
aa üzüldüm canım yaa ahh ahh bizi dinlemezlerse öyle olur tabi neyse kaç günü geçirmiş olacağız bi gün mü geçmiycek dimi ama ..
bizim kesin çıkış tarihimiz belle canım 23 kasımda gelicek Allah'ın izniyle..sabah 6:30 gibi yine biner 8:00 gibi hopppp yanımda
biz iyiyiz şükür canım her şey yolunda..gerçi arada sinirler azıcık geriliyor ama sonra geçiyor çok şükür o da az kaldı o yüzden sanırım asıl sende ne var ne yok mehtap nasıldı onları anlat güzelim

EDAAAAAA şarkılar mahfetti beniiiii

Cok güzel dimi kamile ben cok severdm karadeniz türkülerini bnmki karadenize gidince dahada sevdim..zaten hayalmz evlennce karadeniz turu çok seviyorum oralarıı..

Cok güzel dimi kamile ben cok severdm karadeniz türkülerini bnmki karadenize gidince dahada sevdim..zaten hayalmz evlennce karadeniz turu çok seviyorum oralarıı..

kaç kere dinledim bilmiyorum eda ya çok güzel hele ki sözleri
bizde öyle bi tur yapıcaz canım hayalimiz ama bakalım ne zaman olur bilemiyorum

Neden tek ben kaldım çıkış tarihi belli olmayan

bugün yarın belli olur canım..aslında bizimde pazar günü belli olacakdı ama ömer bi yolunu bulmuş öğrenmiş

İnş hayallerimiz gerçek olurrr canımmm

Allahımmmmm tekrar gittiğinden beri normaldi bugün yine asker triplerindeee!!!!! Bıktımmmm yaaa! 5 ayda birde olsa çekemiyorm arkadaşi! Ama mcbr alttan alıyorum TDK sözlüğe 'asker tribi' deyimini eklemeli

İnş hayallerimiz gerçek olurrr canımmm

Allahımmmmm tekrar gittiğinden beri normaldi bugün yine asker triplerindeee!!!!! Bıktımmmm yaaa! 5 ayda birde olsa çekemiyorm arkadaşi! Ama mcbr alttan alıyorum TDK sözlüğe 'asker tribi' deyimini eklemeli

inş canım..eda yaaa gece gece güldürdün kız beni..asker tribi
noldu bakayım yine?canım bal alttan almışsın azıcık sık dişini ne kaldı şurda gelince çıkartırız acısını

inş canım..eda yaaa gece gece güldürdün kız beni..asker tribi
noldu bakayım yine?canım bal alttan almışsın azıcık sık dişini ne kaldı şurda gelince çıkartırız acısını

Ama öyle bebğm yalan mı
Amannn uzun hikaye bn şimdi ehliyet alcam ya dedmki aşkm evlennce direk araba alırız oLmassa olmaz dedim.mal neden ona sen ol yeter demiomuşum tiki kızlar gbi böle diyomşm tartiştlk yarn konuşalm sakince hayatm dedi kapattk msj attı sonra bn uyuyorm ii geceler die hala bi öle bi böle mal ya 5 senedir anlamamış ondan başka herşeyin yalan anlamsız olduğunu lopsuz

aman canım takıldığı konuya bak sen sıkma canını yarına geçer siniri.kesin başka bi şeye kızmıştır sana patlamışdır..sakin güzelim sakinnn

aman canım takıldığı konuya bak sen sıkma canını yarına geçer siniri.kesin başka bi şeye kızmıştır sana patlamışdır..sakin güzelim sakinnn

Kendide mesajda dedi ağladm dedm ağlama zaten yarına normale döncez dio bî hayatım dio bi demiyo amannnnn sıkıldım ben cok ya şu 153 günde geçse yaa ama geçmiooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…