92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

inş canım artık takmıyorum bile onların hatası nasılsa bizim elimizden bir şey gelmiyor..aynen yaa düşmanımı bile düşürmesin o derece :1: her yerde aynı sanırım bir iş yaptıklarıda yok resmen tüm gün oturuyorlar..
aynen canım bende öyle düşündüğüm için binmem falan diyince baktı ben vazgeçmiyorum kendisi vazgeçti sayılır :1:

ohh afiyet olsun o zman :1: ayrıca anne falan noluyor kız :34:

Ahh hepsi aynılar bebeğimm bzmde hep dediğimz şey zaten hiçbişy yapmıyolar yaptıklarını bari düzgün yapsalar...

iyi olmuş tatlım sendende tavrı görünce tabiii :1:

Edaa yavrum gülşahla az önce konuştmda çağatayı sormadım kafaya bak bendeki:1: yazdm yine şimdi

aaa gülşah'ınki gidiyor mu kızlar yaaa :53: sorun mu çıktı?amaliyat olacaktı sanırım..
hehe ee onunda çok hoşuna gidiyor canım annesi seviyor seni inş bi aksilik çıkmazda hep böyle olur muhabbettiniz :34: cem napsın ama sevdiği iki kadın çok iyi anlaşıyor hak vermek gerek :nazar:
sizin zamanınız gelmiş artık evet ya nişan için ama tabi annelerin gözünde hiç büyüyemediğimiz için erken geliyordur..hayırlısı güzelim yaa :16:
Evet cnm yaaa gidiyor maalesef yapmıyırlar ameliyat :(
Evet cnm zaman geldi yaş 21 olcak bnm için erken ama bnmki 24 olcak ona söz nişan normal ama napalımmm :1: 5 sene beklemişix :1: inş değişmez kaynana canımmm ya şuan iyiyiz maş :nazar: senn nasıl konuşuyormusun k.vdeyle? :1: hayırlısı bebğim hepimiz içinnn

Ahh hepsi aynılar bebeğimm bzmde hep dediğimz şey zaten hiçbişy yapmıyolar yaptıklarını bari düzgün yapsalar...

iyi olmuş tatlım sendende tavrı görünce tabiii :1:

Edaa yavrum gülşahla az önce konuştmda çağatayı sormadım kafaya bak bendeki:1: yazdm yine şimdi

aynen canım yaa işlerini yapsınlar yeter..

ee olsun ama o kadar canım ne öyle sürekli motor üstünde..:1:

Evet cnm zaman geldi yaş 21 olcak bnm için erken ama bnmki 24 olcak ona söz nişan normal ama napalımmm :1: 5 sene beklemişix :1: inş değişmez kaynana canımmm ya şuan iyiyiz maş :nazar: senn nasıl konuşuyormusun k.vdeyle? :1: hayırlısı bebğim hepimiz içinnn

Ay yaşımızda ne var tam çıtırız :1: şaka maka sen siz den sene geçemedin sözden vs önce anne diyebilcen mi? ( benm bildiğime da henüz diyemez :D) ben bile o kadar muhabbetime şuan diyemem ne yalan söyliyim :1:

aaa üzüldüm yaa :31: ama neyse ki az kaldı artık..
ama söz canım ya sonuçda evlenmiyceksiniz ki bence olabilir.gerçi ben sözle düğün arasını uzun tutmadan yana değilim :1: ama düğün için erken tabi..inş güzelim inş hep böyle olursunuz :nazar:
konuşuyoruz canım konuşuyoruz ama ben daha çok kayınbabayla konuşuyorum :1: sağolsunlar arıyolar ikiside..

aaa üzüldüm yaa :31: ama neyse ki az kaldı artık..
ama söz canım ya sonuçda evlenmiyceksiniz ki bence olabilir.gerçi ben sözle düğün arasını uzun tutmadan yana değilim :1: ama düğün için erken tabi..inş güzelim inş hep böyle olursunuz :nazar:
konuşuyoruz canım konuşuyoruz ama ben daha çok kayınbabayla konuşuyorum :1: sağolsunlar arıyolar ikiside..
Bende istemem atrası uzun olsun ama evliliğe hazır değilim cnm..uzatcz 1-2 sene mecbr hadi ya bende banasıyla alakam yk annesi full maş cnm :nazar:

Keşke yapsalarrr..
Aynen tatlımm :1: riskli ya motor ..

KIzlarr ben kaçıyoumm iyi gecelerr öpüldünüzzz:54:

iyi geceler canım öpüldün çok :54:

Bende istemem atrası uzun olsun ama evliliğe hazır değilim cnm..uzatcz 1-2 sene mecbr hadi ya bende banasıyla alakam yk annesi full maş cnm :nazar:

bencede evlilik için daha erken canım yaa kesinlikle beklemelisin :34:
ben direkt ikisiyle tanıştım sürekli babası falan aradı canım ben ikisiyle konuşmaya başladım :1: annesi bile yeter güzelim anne daha etkili sonuçda :1: babasıyla tanıştın mı peki canım?

iyi geceler canım öpüldün çok :54:

bencede evlilik için daha erken canım yaa kesinlikle beklemelisin :34:
ben direkt ikisiyle tanıştım sürekli babası falan aradı canım ben ikisiyle konuşmaya başladım :1: annesi bile yeter güzelim anne daha etkili sonuçda :1: babasıyla tanıştın mı peki canım?

Tabiiki canım erken yaniii aynen aynen anneside dio bak kadınlar hep ara bulucudur falan fiLan diye daha etkili die :1: tanışmıştık babasıylada ama denk gelemedik çok evler uzak olunca bn hep gündzü gidiorm babasıda olmuyo haliyle. Bana tuhaf gelio ya kayınbabayla yakın olmak :1: yaşamadım diedir belkide

Tabiiki canım erken yaniii aynen aynen anneside dio bak kadınlar hep ara bulucudur falan fiLan diye daha etkili die :1: tanışmıştık babasıylada ama denk gelemedik çok evler uzak olunca bn hep gündzü gidiorm babasıda olmuyo haliyle. Bana tuhaf gelio ya kayınbabayla yakın olmak :1: yaşamadım diedir belkide

hımmanladım canım ee gündüzleri evde olmuyordur tabi..babası öyle cana yakın ki valla ben genelde önce babasını arıyorum zaten birlikte dükkanda olduğu için annesiyle öyle konuşuyorum falan..ben rahat hissediyorum canım ya..bi süre aramasam sesini özledik falan diyor :1:

hımmanladım canım ee gündüzleri evde olmuyordur tabi..babası öyle cana yakın ki valla ben genelde önce babasını arıyorum zaten birlikte dükkanda olduğu için annesiyle öyle konuşuyorum falan..ben rahat hissediyorum canım ya..bi süre aramasam sesini özledik falan diyor :1:

Vayy kamile sizde ilerletmişsinz :1:

kizlaaar benimki telini kaptirdi bu aksam aramadaaaa!!!!
:((((
ama olsun diorm daha ii oldu moralini bozma en azindan smdi yakalanma korkumuz kalmadi hem 1 ay snra izne gelceksn kismetse deyip teselli veriyorum..cok sukur morali cok bozuk degildi cezada almamis :nazar:
ay su savas olmicak die kesinlessede iyice rahatlasak icime fenaliklar çöküyor valla :(((

$akdamar-adasi-van.jpg

Vana Selam Yola Devam:10:

Back