inş canım artık takmıyorum bile onların hatası nasılsa bizim elimizden bir şey gelmiyor..aynen yaa düşmanımı bile düşürmesin o dereceher yerde aynı sanırım bir iş yaptıklarıda yok resmen tüm gün oturuyorlar..
aynen canım bende öyle düşündüğüm için binmem falan diyince baktı ben vazgeçmiyorum kendisi vazgeçti sayılır
ohh afiyet olsun o zmanayrıca anne falan noluyor kız
Evet cnm yaaa gidiyor maalesef yapmıyırlar ameliyataaa gülşah'ınki gidiyor mu kızlar yaaasorun mu çıktı?amaliyat olacaktı sanırım..
hehe ee onunda çok hoşuna gidiyor canım annesi seviyor seni inş bi aksilik çıkmazda hep böyle olur muhabbettinizcem napsın ama sevdiği iki kadın çok iyi anlaşıyor hak vermek gerek
sizin zamanınız gelmiş artık evet ya nişan için ama tabi annelerin gözünde hiç büyüyemediğimiz için erken geliyordur..hayırlısı güzelim yaa
Ahh hepsi aynılar bebeğimm bzmde hep dediğimz şey zaten hiçbişy yapmıyolar yaptıklarını bari düzgün yapsalar...
iyi olmuş tatlım sendende tavrı görünce tabiii
Edaa yavrum gülşahla az önce konuştmda çağatayı sormadım kafaya bak bendekiyazdm yine şimdi
Evet cnm yaaa gidiyor maalesef yapmıyırlar ameliyat
Evet cnm zaman geldi yaş 21 olcak bnm için erken ama bnmki 24 olcak ona söz nişan normal ama napalımmm5 sene beklemişix inş değişmez kaynana canımmm ya şuan iyiyiz maş senn nasıl konuşuyormusun k.vdeyle? hayırlısı bebğim hepimiz içinnn
Ay yaşımızda ne var tam çıtırızşaka maka sen siz den sene geçemedin sözden vs önce anne diyebilcen mi? ( benm bildiğime da henüz diyemez ) ben bile o kadar muhabbetime şuan diyemem ne yalan söyliyim
Evet cnm yaaa gidiyor maalesef yapmıyırlar ameliyat
Evet cnm zaman geldi yaş 21 olcak bnm için erken ama bnmki 24 olcak ona söz nişan normal ama napalımmm5 sene beklemişix inş değişmez kaynana canımmm ya şuan iyiyiz maş senn nasıl konuşuyormusun k.vdeyle? hayırlısı bebğim hepimiz içinnn
aynen canım yaa işlerini yapsınlar yeter..
ee olsun ama o kadar canım ne öyle sürekli motor üstünde..
Bende istemem atrası uzun olsun ama evliliğe hazır değilim cnm..uzatcz 1-2 sene mecbr hadi ya bende banasıyla alakam yk annesi full maş cnmaaa üzüldüm yaaama neyse ki az kaldı artık..
ama söz canım ya sonuçda evlenmiyceksiniz ki bence olabilir.gerçi ben sözle düğün arasını uzun tutmadan yana değilimama düğün için erken tabi..inş güzelim inş hep böyle olursunuz
konuşuyoruz canım konuşuyoruz ama ben daha çok kayınbabayla konuşuyorumsağolsunlar arıyolar ikiside..
Keşke yapsalarrr..
Aynen tatlımmriskli ya motor ..
KIzlarr ben kaçıyoumm iyi gecelerr öpüldünüzzz
Bende istemem atrası uzun olsun ama evliliğe hazır değilim cnm..uzatcz 1-2 sene mecbr hadi ya bende banasıyla alakam yk annesi full maş cnm
iyi geceler canım öpüldün çok
bencede evlilik için daha erken canım yaa kesinlikle beklemelisin
ben direkt ikisiyle tanıştım sürekli babası falan aradı canım ben ikisiyle konuşmaya başladımannesi bile yeter güzelim anne daha etkili sonuçda babasıyla tanıştın mı peki canım?
Tabiiki canım erken yaniii aynen aynen anneside dio bak kadınlar hep ara bulucudur falan fiLan diye daha etkili dietanışmıştık babasıylada ama denk gelemedik çok evler uzak olunca bn hep gündzü gidiorm babasıda olmuyo haliyle. Bana tuhaf gelio ya kayınbabayla yakın olmak yaşamadım diedir belkide
hımmanladım canım ee gündüzleri evde olmuyordur tabi..babası öyle cana yakın ki valla ben genelde önce babasını arıyorum zaten birlikte dükkanda olduğu için annesiyle öyle konuşuyorum falan..ben rahat hissediyorum canım ya..bi süre aramasam sesini özledik falan diyor
Vayy kamile sizde ilerletmişsinz
hehe biraz öyle oldu canımaslında onlar askerden sonra yüzük takmak istiyorlar onlar konuşmalarından anlıyorum ama daha çok çok erken tabi
Yani canm senin okul var ondn erken geliyor
kesinlikle canım ki ailem asla istemez zaten..napalım ama ben bekliyorum birazda ömer bey beklesin dimi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?