92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Ay yazık cnm ya kediden nefret ederim ayrıca fobimde var ama hayvan seven biri varsa ona verin bnce yada bahçeli bi ev varsa kapısına bırakın yapck bişiy yk
bende nefret ederim kücüklüğümden beri kediyi kovalarım yolda gördüğümde ama bu o kadar tatlıki ablası kendini sevdiriyo minnacık daha tam oyun zamanı ayağa kalksan oyun oynuycaz sanıyo ayaklarıma dolanıyo sevsen durmadan elini yalıyo öyle böyle degil bide bembeyaz ela gözlü cok güzel yaa babam isyerine götürecek sanrm il jandarmada varms bikac kedi karınları doyuyomus

hiç bi kedi bana sevimli gelemez kuzum
Aa evet baban askeriyeye götürsün askercikler bakar ona
Cnm bu arada nslsn bi gelisme varmı ? cenkle ilgili

hiç bi kedi bana sevimli gelemez kuzum
Aa evet baban askeriyeye götürsün askercikler bakar ona
Cnm bu arada nslsn bi gelisme varmı ? cenkle ilgili
ay öyle deme gitti bu arada kedim babam bi askerini görevlendircekmis baktırır ona la bi üzüldümki kapıda elimdeydi babama veriyorum nasl tırnaklarını geciriyo üzerime beni bırakma diye babam zor ayırdı üstümden dul karılar gibi oldum aynı ha
iyiyim bitanem birbirimize hesap vermiyoruz artık bana diyoki böbrekleri agrıyomus cok kötüyüm duramıyorum diye isyan ediyo kac gündür, naslsın falan diye sormuyorum direk nasl oldun diye soruyorum iste 2 günde bi falan knusrsak konusuyoruz, persembe yani dün gidicem demisti hastaneye bugün msj attım gittinmi hastaneye diye yok carsıya cıktım demezmi gerizekalılıga bakarmısın eda bende cocuk kötü halde diye üzülüyorum hayatı yalan bunun yaa taş düşüren adam gezebilirmi 4 5 gündür durabilirmi doktora gitmeden

Cnm bnde bak sen ilgilenmiosun die hasta numarasına yatmış
Bariz . Sen bişi deme devam et bu tavırda.o kadar alışkınlar ki bizim onlara sürekli ilgi göstermemizr böyle olunca napcaklarnu bilemiolar cnm

Cnm bnde bak sen ilgilenmiosun die hasta numarasına yatmış
Bariz . Sen bişi deme devam et bu tavırda.o kadar alışkınlar ki bizim onlara sürekli ilgi göstermemizr böyle olunca napcaklarnu bilemiolar cnm

aynen cnm sırf ilgilenmem için böyle yaptı biliyorum, agzından kacırdı büyük ihtimal carsıda oldugunu sonrada pisman oldu aman önemsemiyorum valla. sen naslsın asıl cem bey gitti degilmi teslim oldumu nasl hissediyosun kendini

Son düzenleme:

Takma cnm ya kendi eder kendi bulur..
Evet cnm bugn 7 gbi teslm oldu karakoluna gitti akşm 10 gbi telefonunu açtı msj attı msjlaştık şimdi uyudu cnm yarn nöbeti var sabah.bi kaç günede çavuşluğa başlıo nöbet tutmıcak inş bakalmm
Ben iyiyim cnm alıştım bile bu gücüme şaşıyorum soğukkanlıyım o kötü ama inş alışıcak kaç hafta burdaydı uzun bi süre yani ama alışıcak el mahkum

Son düzenleme:
Cavusmu oluyo hayrlı olsun canım bundan sonra epey rahat eder wayy bee baya zamanımız gecti su askerlikte baksana daha dün acemiydik hey gidi günler heralde Allah sabrı böyle zamanda bolca veriyo bize canım, bize derken kendimi hic katmıyorum bile benm sabrım sabır degilki asıl sizinki sabır. Bundan sonrası daha kolay gececek inan bana zor olan kısmı atlattın simdi yalnızca gelmesini bekliyceksin 20 gün kalcak alıscam tekrar gitcek derdin yok

Şuraya ilk geldiğim yazdığım günü hatırlıyrum şafak 440 falandı sanırım hiç bişey bilmiyoduk ceren bak sora 93/1 ler geldi 2 ler ve şimdi 3ler.. Bizim kızlar plakalara geldi nerdeyse bitiyor gülşahların da 4-5 günü kaldı allahım sabrını verdi büyük bi sorun yaşamadım ilşkimde ama budn sonrası e askerlk sorası için korkuyorum hepimizi için hayırlısı olsun...

öyle valla zaman ne cabuk gecti aslında yavas gecti kendimi 2 yıldır asker bekliyomusum gibide hissediyorum ne bileyim yaaa, ben cenkin gelmemesini bile istiyorum uzun bi süre 7 8 ay falan..

öyle valla zaman ne cabuk gecti aslında yavas gecti kendimi 2 yıldır asker bekliyomusum gibide hissediyorum ne bileyim yaaa, ben cenkin gelmemesini bile istiyorum uzun bi süre 7 8 ay falan..

bende 1.5 yıldır bekliyormuşum gibi ama sadece 9 ay olmş...
nie gelmesin ,isttiyorsun ki cnm ya ? gelsinde ne olacaksa olsun ben bu gözle bakıyorum artk ki biliyorsn bizim bir sorunumuz yok şükür ama gelince değişime uğrar d,iye korkuyorum işte bakalım kısmet

Canım bilmiyorum ciddilesmek istemiyorum bide simdi askerde ya o yüzden duygusal sanki biraz eski cenk olsaydı hayatta bu kadar katlanmazdı bana o yüzden soguyorum ondan ben bitirmesemde böyle gidersek o askerden dönünce beni cekemez bitirir kıymet bilmez o ya 1yıldır bekliyorum iyi yada kötü bekliyorum gelmis bana diyoki geçen gün sen asker yareni olamadın bekleyemedin beni diyo şuursuz gerizekalı bi insan bu kadarmı nefret ettirir kendinden yaa.
Sende kafana takma askerden dönünce bi süre hava degisimindeki gibi olur bocalar sonra gene eski haline döner alısır sivil hayata askere gitmeden önce naslsa öyle olur gene canm

Son düzenleme:

canım sen cenke biraz çektirdin galiba ? ama orada burdaki gibi olmuyorlar daha duygusal daha şey...valla çekmek zorundamıyız değiliz cnm ama bu yola girdik kendi isteğimizle ...
Hayırlısı olsun ya hepimiz için hayırlısı ne ise o olsun daha doğrusu...

o cekiyosa bende cekiyorum ben burda güllük gülüstanlık yasamıyorum ki, 2 gündür ayrılık msjı atmamak için zor tutuyorum kendimi zamanla ona karsı bicok sey tükendi içimde 5 gün sonra dogum günü nasıl bi msj yazacagımı bile bilmiyorum eda ne yazmalıyım sence canım cicim kullanmıyoruz 1 aydır birkac günde bi 2 3 msj anca atıyoruz o yüzden ne demeliyim sence msjda:44:

haklısın cnm bizde çekiyoruz....
bence ayrılık mesajı falan atma sabret...
çok yıprandınz siz ayrıl barış.Bence cenk elindekinin kıymetini bilmio istediğinde görüo seni neredeyse yaniii kıymet bilmemesi bundan bence canım...
canım cicim kullanmadan ama sıcak olan bi mesaj atmalısın bence ceren onca yıl var..
-Bugün doğum günün yanında değilim bu senede böyle olsun bakalım..Ama bilki bedenim yanında olmasada kalbim yanında doğum günün kutlu olsun tarzında bişey yaz hitap kelimesi kullanmadan bence cnm hem sıcak hem hayatm aşkm demeden

bu mesaj fazla sıcak bi mesaj bana göre:44:

odun gibide nice senelere mi dicen kızım burda olsa tamamda askerde boşver yaz gitsin hem yakınlaşırsınız bence cnm barışırsınız hediye işini naptın aldınmı alıcakmsn veya
Ay eda güldürdün kız beni odunum zaten
hediyeyi almıstım hatrlıyosan bikac hafta önce resmini koymustum hummel esofman takımı lacivert onu aldım bize geldi ya gecen gün verdim d.gününde görüsemeyiz sana almıstım dedim, yalandan bi tesekkür etti sweatshirt tarzı bisey alsaydın ya üstüme dedi gerizekalı begenmediğini acıkca belli etti yani bende yoktu dedim

he doğru hatırlıyorum güzeldi o ay bide laf mı söyledi tam sopalık ya

he doğru hatırlıyorum güzeldi o ay bide laf mı söyledi tam sopalık ya
200 lira verdim ben o takıma borumu lan bırak şunu yaa kadir kıymet bilmeyen kendisi bide bana dil uzatıyo kim derdiki askın bitecek gözün açılacakk hayatta inanmazdım deli gibi aşıktım bidaha o güzel saf duyguları onunla yasayamayacagımı biliyorum bu biraz beni üzüyo ama yapcak bisey yok
İnsanın sevgisini yitirmesi cok kötü bisey eda insan askını yitirince dünyadaki tüm güzellikleride yitiriyo sanki tozpembelik gidiyo tuhaf bisey ya geçici bi bunalımdan bahsetmiyorum hayatın gercekliği gözüne görünüyo cnm

Son düzenleme:

Cnm bnm ya aşkın bitmemiştir bnce öfkelisin öfke öyle bir şy ki insanın gözünü kör ediyor..sanki aşk bitti sanıyorsun...askerlk bitimi düxelr inş cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…