Evet cnm aşırı üzülüo gidicek die alışamıcam dio..ama alışıcak tabiki inş her şey gzl olur gelnce ona göre güzel olck ama bakalım.bugn biraz ayrılıkla korkuttum zaten
Yk cnm bana vakt ayırdı ailesi yktu zaten biliosn o konuda sorunum ykta bn yarnda buluşuruz die düşünüodm bugn biraz supriz oldu ama o gidince anlıcak neyn ne olduğunu ben aşırı ilgi göstermeyi yardmcı olmayı düşünmüyorum eskisi gbi
görüşmüşsünüz ne güzel bildiğim kadarıyla tartışma falanda olmadı sorun ne kız o zaman?neden ilgi göstermiyicem diyorsun..
eğerki sadece ilgisiszlikten diyorsan inş askerden sonra düzelir her şey.ki bencede oraya gidince neden onu yapmadım neden bunu yapmadık diye ahh eder gör bak..
aaa korkutma kızgerçi annem arada erkekleri korkutmak gerekiyor demişti bak aklıma geldi gece gece
İlk geldiği gün bnm yüzümden bi tartşma yaşadk bide bi kere daha ufak çaplı ama sorun yk o ayrda..mesela dışarı cıktı kuzeniule 4-5 saat msj atmadı sinrm bozldu anneme söledm haklı gezsn dedi sonra ses etmedm bundn kavga etmiştk...sonra bi çiçek dahi almadı böyle bi insn diildi yani ana durup dururken hediyeler alırdı askerden önce çiçek vs yi geçtm yani düşün bunlar canımı sıktııı cnm
Ayrıca annen coookkk doğru sölemiş cnm
cemin yapısını bilmiyorum canım çiçekdir hediyedir falan alıyormuşbak onu bulamayanlarda var şimdi askerlik psikolojisinden kurutlamadı ya o yüzden düşünememişdir güzelim devam ederse böyle bir çaresini bakarsin artık
telefon konusunda nednse bizi gördğm birden ben haber vermezsem olay olur beyfendi haber vermezse sıkılmıştır ya da muhabbet çok koyudur dimiiiii..bende çok takıyorum canım ama kendimizi üzmekten başka ne işe yarıyor..gerçi o kadar tavırdan sonra bi kaç gün mum gibi oluyorlar dimi ama
öyle canını her şeye sıkma bakayım aaaaizin çok kısa ya düşünememişdir askerden bir gelsin boll bolll düşünür nasılsa..düşünmezse düşündürttürürüz dimi ama
Sirekli alırsı cnm..bilmiorm askerlk pskljsndende askerlktende bıktım artık...yk haber verio gittiği her yeri cnm ama sabit saatlerce Ynı yerdeyse msj atmıo pek normalde her dk atrdı askerdn önce ama..bn atdemiorm zaten hani saat başı napıosn degeç ..ama bugn baya ders almş iZin bitti yni
Akıllanıo dışarda şuan msj atıo baya bn atmıorm hani o atıo cvp veriorm o kdr..askerden glsn ona 1 ay zaman cnm toparlanıp eski haline dönsn zaten sonrada iş güç isteme şu bu olcak yksa biter dedim bugün eski haline dönmesse yani
edacımmm ben çıkıyorum artık canım..kendini çok iyi bak
görüşürü güzelim.tekrardan Allah kavuştursun..bu son ayrılık olur inşallah..
Söylemiyo ona zaten canım canını sıkmaz asla da..Ona da anlayış gösteriyorum kötü niyetli değil özledim zledim demesi ama daha 3 hafta oldu gideli çok yeni yani şimdiden böyle başlarsakk ohoo nasıl geçr yani yapma böyle diyorum ama çok özldim deyp duruyo ebenmde cnm sıkılıyo haliyle
Aynen plakalar hızlı geçio gibi gelio banada bakalım cnm yaşayıp görcez
bebegımm iyi gıbıyızz sımdılık bakalımm gelınce bellı olucak artık
selam kızlarr
sanırım genel olarak moraller bozuk..kızlar zaman zaman bende korkmuyor değilim..burda okudukca kaç yıllık ilşkilr bittikçe çok üzülüyorum sonra korkuyorum acaba bizde böyle mi olacağız diyorum ama unutmayın kızlar tüm ilşkiler aynı olmak zorunde değil..kaç yıl bekleyip mutlu olanlar yok mu?belki biz onlardan olacağız..bilemiyoruz tabi tek yapabildiğimiz dua etmek..kızlar Allh'ım her şeyin hayırlısını versin herkese..
edacımmmm vedalaşmışsınız sanırım..Allah kavuştursun güzelim..bundan iki ay önce sen diyordun ya bana bu SON ayrılık diye bak şimdi ben sana diyorum canım bu SON ayrılık unutma..kendini üzüp yıpratmak yok tamm mı
İlk geldiği gün bnm yüzümden bi tartşma yaşadk bide bi kere daha ufak çaplı ama sorun yk o ayrda..mesela dışarı cıktı kuzeniule 4-5 saat msj atmadı sinrm bozldu anneme söledm haklı gezsn dedi sonra ses etmedm bundn kavga etmiştk...sonra bi çiçek dahi almadı böyle bi insn diildi yani ana durup dururken hediyeler alırdı askerden önce çiçek vs yi geçtm yani düşün bunlar canımı sıktııı cnm
Ayrıca annen coookkk doğru sölemiş cnm
seninki durup dururken almadığından şikayet ediyorsun canım.ben gene bırak hediyeyi bir tek gül bile almayalı yıllar oldu..
geçen sene doğum günümde asker değildi.yemeğe gittik lafta doğum günümü kutladı.pasta hediye çiçek vs. hiiiçbişi yoktu.şok olmuştum
sonra geçtiğimiz sevgililer gününde askerdi ve izindeydi, beraberdik yine yemeğe gittik sözde hediye almış bana yüzük! arkadaşı öyle dedi ama sakın çaktırma dedim ok dedim.çaktırmadım.bırak yüzüğü bi gül bile almamış vermedi!
daha snra arkadaşı yanımıza geldi hani hediyen dedi (bnmki kasaya gittiğinde) yok ki bişi almamış dedim nsl ya die şaşırmştı çocuk. sinirden ağlamak üzereydim ama yapacak bişey yok eve geldim çok üzüldüm o zaman ağladım
ama ona HİÇBİR şey belli etmedim. içinden gelmemiş demek zorla aldıracak yada yadırgayacak değilim ya!
neyse ya öyle işte.sevgililerinizin kıymetini bilin benimki numunelik yeryüzünde sayılı!!!
seninkine dicek sözüm yok zaten cnm cidden numunelik....
Ya bnm gözüm yok zaten 4.5 yıldır yeterince aldı etti ama bekledim açıkçası hep aldığı için bekledim yoksa almayan biri olsa zaten beklemezdm..Sorun diil zaten cnm takmıyorum...
Seninkinin doğumgününde almaması ciddi öküzlük hatta saygısızlık bence...
sen çokçok haklısın cnm seninki çok garip biri ama üzülme askerlik dönüşü baktın olmuyo yapcağını biliyosn
Cnm öncelikle bi sakin ol...Annesinin ne olduğunu az çok biliyoruz anlattığın kadarıyla bozma moralini bırak....Seninkinide suçlayıcı konuşma bence telefonda güzelce anlat ne bu yaptığı diye...kızlar şu an kanım dondu resmen!! bu kadar olmaz ya oha çüş hepsi az gelirrr!!
pislik karı!!!!
şimdi rastgele facete ne gördüm..
benimkinin anası kv bozuntusu! benimkinin eski takıldığı (takıldığı diyorum çnkü kafasını dağıtmak için 1 ay takıldı onunla 2 yıl önce snra yne bana döndü) onun fotosunu beğenmiş facete!!
o kızın ablası kv de de ekli.o kızda kardeşiyle fotosunu koymuş benimkinin teyzesi ve ANASI o fotoyu beğenmiş!!!
ben benimkine yorumlar yapıorum hiç tepkisiz kalıyor ben onun yorumlarını beğeniorum o beğenmio etmio git sen 1 aylık elalemin kızının fotosunu beğen!! artı o kızla olacak gibide değiller ben olmasaydımda.kızıda tanıorum çnkü gezmediği erkek kalmadı!
napim ben şimdi ya ağlamak üzereyim sinirimden çok zor tutuyorum kendimi yapılır mı bana beee Allah bildiği gibi yapsın o karıyı!!
hepsini biriktiriorum içimde HEPSİNİ! evlenirsek hepsi çok pis çıkacak benden HİÇ yüz vermicem o kadına! neler neler hakkediyor hep biriktiriyorum içimde! tanıştılar mı acaba o kızla. benle 8 yıldır bi kez bile tanışmadı!!
artı bizim ailemiz onlardan kat kat üstün her yönden ne sanıyorlar kendilerini ya.benim gibi kızda onlar ASLA bulamazlar YEMİN EDİYORUM!!!
Cnm öncelikle bi sakin ol...Annesinin ne olduğunu az çok biliyoruz anlattığın kadarıyla bozma moralini bırak....Seninkinide suçlayıcı konuşma bence telefonda güzelce anlat ne bu yaptığı diye...
Biriktr içinde bunları ii hoşta eVlenince aşırı sorun olck bunlar:26:
Amiiiin tatlım inşallah herşeyin en hayırlısı olur hakkımızda..
sen nasılsın canım nasıl gidiyor?
ooff harikaa ne kadar uzams görmeyeli massallah sana
ooff harikaa ne kadar uzams görmeyeli massallah sanabu bide akıcak iyice acılıcak küllü sarıya dogru acılır hos bi renk cıkar cnm güle güle kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?