92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Kızlar bence siz kendinizi artık onlara anlatmak için uğraşmayın.
Sözlerle anlıycak olsalardı çoktan anlardı.
Tehditlerine cevap bile vermeyin.
Duruşunuzla anlatın derim

Canım dayanamadın mı yine...nasıl oldu * nasılsın ?
yok canım be dayanamamakla alakası yok ben ondan ilk defa ayrıldım haftalardır dogru düzgün konusmuyoruz zaten ikimizinde bu iliski için umudu kalmamıstı ne barısıyoduk ne bitiriyoduk konusmuyodukda dün uzun bi msjla bitirdim günlerdir uyku uyuyamıyodum ne biliyim bu vaziyete alısana kadar uyku yok heralde bana

Cnm bnm hakkında hayırlısı olsun ? ama yine barışıcaksınız yani artık sizde böyle cnm ? cenk ne tepki verdiiii ?

Cnm bnm hakkında hayırlısı olsun ? ama yine barışıcaksınız yani artık sizde böyle cnm ? cenk ne tepki verdiiii ?
Ya bilmiyorumki sanmıyorum barıscagımızı cenk cok kötü bi msj atms gece yarım saat hic durmadan agladım o msjı okuyunca napmaya calısıyo anlamıyorum ayrılırken aciz rollerine giriyo yaaa sırf bana vicdan azabı cektrmek için

ne yazmış ki canım ? senin için doğru karar buysa tabiiki uygula...

hosgeldin bitanem olmuyo demistim sana haftalardır ne o ne ben bu iliski için bisey yapıyoruz kendide farknda umudumuz bitti uzun bi msj attım ayrıldım bende

Aslında doğru olanı yapmışsın yavrum ama hiç içinde pişmanlık varmı?
Hani o neler dedi oda öylemi düşünüyor yoksa askerde beni bıraktın falan diye suçluyormu seni?

ne yazmış ki canım ? senin için doğru karar buysa tabiiki uygula...
ben şunları yazdım ;
Bütün iliskimizi düsündüm yasadıklarımızı, ne kadar güclü olursak olalım ne kadar hayatın karsısında yıkılmaz durursak duralım insanız biz. Benimde zayıf anlarım, düsmekten korktuğum zamanlarım var. Ben bu zamanlarımda senin yanımda olduguna, bana elini uzatacagına inanmak istedim. Basıma omzuna yasladıgımda, seninle huzur bulduğuma inandım. Sana güvendim. Ama sen tek kişilik dünyana almadın beni. Tek basına yasamayı, tek başına çözmeye çalışmayı tercih ettin. Ben senin sevgilin oldum belki ama dostun olamadım. Hayatı paylasmak kuşkuya yer bırakmadan güvenmeyi gerektirir. Bu ilişki sürekli benim savaştığım bi iliski oldu. Sen bana güvenmedin cenk. Benim sevgimin büyüklüğüne inanmadın. Ben seni hic bırakmadım ama sen beni sürekli bıraktın.
Benim olmanı umud ettiğim adam, olmanı umud ettiğim eş değilsin. Ben bu iliskiye olan inancımı kaybettim cenk. Ben bu yolda birlikte yürüyebileceğimize olan inancımı kaybettim. Ben bizim hayatı paylaşabileceğimize olan inancımı kaybettim.
Hoşçakal...

Oda şunu yazmış;
Ben gercekten cok üzgünüm günlerdirde gercekten öyleyim, kendimi artık gücsüz hissediyorum elimdende bisey gelmiyor sensiz daha da güçsüz olacağım ceren ama malesef attığın msjda belirttiğin gibi ne umud kaldı ne bir inanç. Böyle olsun istemezdim gercekten üzgünüm ne yapıcam bilmiyorum. Seviyorum ve çaresizim ve gercekten cok üzgünüm.. Nasıl istiyosan öyle yap sana karsı gelmem bisey degiştirmiycek cünkü sen yaparsın. Kendine iyi bak[/B]

Son düzenleme:
aslında demek istediğin her şeyi yazmışsın sen cerencim ... oda yazmış burda gayet makul ayrılan çift gibisiniz ama bence evciyegeldiğinde o seni arıycak ve sen ona yenilceksin yine barışıcaksınız ben böyle düşünüyorum
Ama güçlü durursan kararının arkasında tabiiki uygulayabişlirsin..
Hakkında hayırlısı olsun

Aslında doğru olanı yapmışsın yavrum ama hiç içinde pişmanlık varmı?
Hani o neler dedi oda öylemi düşünüyor yoksa askerde beni bıraktın falan diye suçluyormu seni?

suçlamıyo canım cünkü sonuna kadar gittim direndim yani cok sey yasadık zorlamaya calıstık ikimzde yürümesi için o yüzden hic savasmadın diyemez bana. Üzüldüm sadece bana attıgı msj karsısında cok agladım ama cvp vermedim msjına yattım uyudum sonra.. ben cıkıyorum kızlar arkadasım aradı aglıyo evin oraya gelicekmis canı sıkkın heralde zaten derdim bana yetiyo bide git kızı dinle simdi ahh ahhh öpüyorum sizi

aramaz bitanem sanmıyorum bende beni askerde bırakan bi kızı aramazdım sanırım onun yerine koyuyorumda kendimi. Aama 30 agustosta msj atıcam ona dogum günü biz kötü ayrılmadık 4 yıl 2 ay gecmisimiz var bu kadarını hakediyoruz bence bir dost olarak her zaman yanındayım falan yazıcam

keşke ayrılmasaydın cerencim 5 ay sabretseydin veya evcide ayrılsaydın..neyse artık hayırlısı cnm kendine dikkt et

Çok güzel bir msj yazmışsın tatlım bütün hissettiklerini yaşadıklarını anlatmışsın. O da ne seni suçlamış nede bişey ama sonunda çünkü sen yaparsın demiş..
Sen kendi dediğini yaparsın demek istemiş.. biraz sitem etmiş gibi.. Bilmiyorum mesajı benide üzdü senin nasıl olduğunu tahmin edebiliyorum.. Ama bencede evciye geldiğinde konuşucaktır ve sende onun öyle konuşmalarına dayanamıyp tamam diceksin ama yine böyle devam ederse en fazla askerlik bitene kadar yürütebilirsinizz
Çok zor cerencim seni o kadar iyi anlıyorumki biliyorsun çok benziyor ilişkilerimiz ben bir şans verdim zorlanıyorum biraz ama onu düşünüyorum yaşadıklarımızı üşünüyorum düzeltmeye çalışyıroum nasıl olucak bilmiyorum..
İnşallah senin için herşey hayırlı olur.. Eğer gerçekten kararlıysan kararından dönme.. Bu hayat senin o seni düşündümki bu zamana kadar sen düşünesin..
Ben başaramadım tatlım inşallah sen başarırsınn..

Cerencim ;
Üzüldüm tatlım :/ ama dedigin gibi cok yıprandı ilişki. Mesajın cok güzel ve net olmuş. Ama cemde öyle bi yazms ki. Vicdan yaptrck cinsten. Cok sakin ve suçlamadan .
Kararından eminsen arksnda dur bitanem. Ama bnde kızlar gibi tekrar barışcagnzi düşünüyorm. Hakkınzda hayırlisi olsun

hahha gizem cem mi o benimki olmasın cereninki cenk

tsk ederim kızlar Allah insana tasıyamıycagı acıyı vermezmis üstesinden geleceğimi düsünüyorum. Güzel yorumlarınız icin tsk ederim hepimizin hakkında hayırlısı olur insallah

Son düzenleme:
keşke ayrılmasaydın cerencim 5 ay sabretseydin veya evcide ayrılsaydın..neyse artık hayırlısı cnm kendine dikkt et
evet bunun pismanlıgını bende yasıycam biliyorum bitanem ama zaten ayrıydık konusmuyoduk etmiyoduk birbirimizden bi haberdik omuzlarımdaki yükü tasıyamaz hale gelmistim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…