92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

cenkde bana yıldönümümüzde hicbisey almadı dandik bi cicek buketi bile yaptırmadı askere gitmeden önce hep alırdı biliyomusun yanımdaydı hava degisimine gelmisti gayette para bulabilirdi imkanı vardı yani. sok oldum eda inan cok sasırdım insan kendini degerli hissetmek istiyo bu illa parayla olucak demiyorum git bi 20 liraya 1 adet gül al kurdale sardır sim döktür parfüm sık bisey yap yani budamı zor.
canım gercekten kabullenebilir seyler degil analı ogullu ne kadar sorunlu bunlar yandın senn yandın:44:
1 aylık cıktıgını annesiyle tanıstırmısda 8 9 yıllık sevgilisini nasl tanıstırmıyo annesiyle hala anlams degilim sen hic demedinmi annenle neden tanısmıyorum diye?

Son düzenleme:
aaa neyle actınız hangi renk canım

bebegim 5 liraya 11.0 alix boya aldim 2 lirayada oryal aldim boyanin yarisiyla biraz oryal karistirdik sacimi ayirdik tel tel aralardan sectik oryal ve boya karisimini yaptik acilana kadar bekledik ama benim sacim cok zor acilio 50 dk bekledim hala cok acilmadi sonra yikadik boyali yerleri kuruttuk kalan boyayi yyaptik ama hafifte su kattik renk ayrimi olan yerlere surduk cila niyetine onunda 30 dk bekledim

ayy iyi yanmamıs kız sanslısın bende sacımı actım 3 gün önce palettenin röfle setinin acıcısıyla üstlerde siyahlıklar vardıya benim oralara sürdüm 10 dk bekleyip yıkadım tüm siyahlıklar gitmedi ama acıldı yani üstler 1 2 haftayada tekrar altın parıltılı toffee e boyıycam istediğim rengi tutturuyum daha boyamıycam benmkiler cok yıprandı yaa

aaa canimm merak ettim nasil oldu az bekletmissin kiz

aaa canimm merak ettim nasil oldu az bekletmissin kiz
ayy cok fena oldu binbir türlü orantısız renk var kahveye boyıyımda resmini atarım sana suan kullanılabilecek bi renk degil evde bile topluyorum devamlı görmek istemiyorum biraz dinlşensin boyıyım atarım resmi, az beklettim cünkü koyu kahve olmasını istedim sac rengimin. Kız simdi fal baktırdımda kadın şey diyo yüzük cıktı sana bu yıl evleniyosun diyo lann napıyorum ben

hahahah hadi kizz ewleninde gelip karsilikli oynayalim

Cerrn koptummmm napıosn sen cidden kuzum ya 2014yaza belkide ha kısmet ama fallara inanıp kafa yorma kötü şeyler çıkarsda bn o hatayı cok yaptım zamanında fala göre yönlendirdim hayatımı ama şimdi mi tövbeee

bos adam olmak böyle bi duygu iste eda napıyım ama fala göre yönlendirmiyorum hayatımı yaa kafamı alıp baska yerlere götürüyo arada oyalıyo o kadar sen npyn tatlım gönderdinmii asker yarini

bos adam olmak böyle bi duygu iste eda napıyım ama fala göre yönlendirmiyorum hayatımı yaa kafamı alıp baska yerlere götürüyo arada oyalıyo o kadar sen npyn tatlım gönderdinmii asker yarini

Çok takılma işte kuzum falllara yarın gidio kısmetse canım..napım bnde telefondaydım 1 saat romantiklk yapıo öküz izindeyken yapsaydın ya bende pas vermiorm artk böle hahhaa uyumadan bi bakım dedm bende öyle denk geldik :1;

ana oğul beni kırmalarının dışında iyiyim çok şükür canım..çok kafa patlatıyorum onlara ya bıktım artık
kendimede çok kızıyorum ne diye vazgeçemiyorsam
oğlu beni hiç kırmasa hoş tutsa kv yi ztn kim takar

hayır tatlım o tanıştırmamıştır o kızla. o kızın ablasıyla tanışıo annesi ordan tanışmışsa tanışmıştır ablasıyla yani.benimki yoktur yanlarında. demez miyim canım ya. millet 1 ayda tanıştırıo sevgilisini annesiyle ben 8 yıldır tanışmadım ne ayak bu dedim.
onunda dediği şey birden ciddi olcaz biz askerlik bitince hep askerliği bekledik dio.erteliyor yani sürekli.onada az kaldı görcez bakalım.
bende samimi olmak istemem gidiş geliş yapmam yüz göz olmam ama tanışmak isterdim yani.annesinin fesatlığı burdan belli işte. demez mi insan "kim bu kız benim oğlumla birlikteler 8 yıldır vazgeçemio oğlumdan ne war bu kızda bu kdr sewio bi tanışayım bakaym" die? kıskanç şey nolcak!!!
snra kv leri kötülüo gelinler diolar. ii davranın el üstünde tutun o zmn kızınıza davrandığınız gibi davranın ayrım yapmayın!

kızlar babam dün yavru bembeyaz bi kedi bulmus o kadar cılız ki kücücük, annem izin vermedi evde bakmamıza aksam dısarı saldık bütün bi gece kapımızda bekledi ara ara indik aksam kedi yokk en sonunda gördüm 3 metrelik agacın üstünde bagırıyo nasl korktuysa oraya kacmıs tir tir titriyo aldık tekrar eve getirdik yıkadık öyle garip garip bakıyo mazlum nasl bırakcaz napcaz bilmyorum cok üzgünüm yaaa bırakacak yerimiz yok aprtmanımızın önündede mahfolmus korkudan ben napıcam nolur biriniz yardınmcı olun

Ay yazık cnm ya kediden nefret ederim ayrıca fobimde var ama hayvan seven biri varsa ona verin bnce yada bahçeli bi ev varsa kapısına bırakın yapck bişiy yk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…