seninkine dicek sözüm yok zaten cnm cidden numunelik....
Ya bnm gözüm yok zaten 4.5 yıldır yeterince aldı etti ama bekledim açıkçası hep aldığı için bekledim yoksa almayan biri olsa zaten beklemezdm..Sorun diil zaten cnm takmıyorum...
Seninkinin doğumgününde almaması ciddi öküzlük hatta saygısızlık bence...
sen çokçok haklısın cnm seninki çok garip biri ama üzülme askerlik dönüşü baktın olmuyo yapcağını biliyosn![]()
cenkde bana yıldönümümüzde hicbisey almadı dandik bi cicek buketi bile yaptırmadı askere gitmeden önce hep alırdı biliyomusun yanımdaydı hava degisimine gelmisti gayette para bulabilirdi imkanı vardı yani. sok oldum eda inan cok sasırdım insan kendini degerli hissetmek istiyo bu illa parayla olucak demiyorum git bi 20 liraya 1 adet gül al kurdale sardır sim döktür parfüm sık bisey yap yani budamı zor.
canım gercekten kabullenebilir seyler degil analı ogullu ne kadar sorunlu bunlar yandın senn yandın:44:kızlar şu an kanım dondu resmen!! bu kadar olmaz ya oha çüş hepsi az gelirrr!!
pislik karı!!!!
şimdi rastgele facete ne gördüm..
benimkinin anası kv bozuntusu! benimkinin eski takıldığı (takıldığı diyorum çnkü kafasını dağıtmak için 1 ay takıldı onunla 2 yıl önce snra yne bana döndü) onun fotosunu beğenmiş facete!!
o kızın ablası kv de de ekli.o kızda kardeşiyle fotosunu koymuş benimkinin teyzesi ve ANASI o fotoyu beğenmiş!!!
ben benimkine yorumlar yapıorum hiç tepkisiz kalıyor ben onun yorumlarını beğeniorum o beğenmio etmio git sen 1 aylık elalemin kızının fotosunu beğen!! artı o kızla olacak gibide değiller ben olmasaydımda.kızıda tanıorum çnkü gezmediği erkek kalmadı!
napim ben şimdi ya ağlamak üzereyim sinirimden çok zor tutuyorum kendimi yapılır mı bana beee Allah bildiği gibi yapsın o karıyı!!
hepsini biriktiriorum içimde HEPSİNİ! evlenirsek hepsi çok pis çıkacak benden HİÇ yüz vermicem o kadına! neler neler hakkediyor hep biriktiriyorum içimde! tanıştılar mı acaba o kızla. benle 8 yıldır bi kez bile tanışmadı!!
artı bizim ailemiz onlardan kat kat üstün her yönden ne sanıyorlar kendilerini ya.benim gibi kızda onlar ASLA bulamazlar YEMİN EDİYORUM!!!
1 aylık cıktıgını annesiyle tanıstırmısda 8 9 yıllık sevgilisini nasl tanıstırmıyo annesiyle hala anlams degilim sen hic demedinmi annenle neden tanısmıyorum diye?
Son düzenleme: