92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

amin canım.. bir an önce kavuştursun Allah. çok çabuk geçsin günler bitsin şu askerlik artık herşey netliğe kavuşsun.sıkıldım ben askerlikteeeeen :26:

Allah kavuştursun tekrar bebeğim üzülme bak ne kaldı şunun şurasında

Sağol cnm bnm bnde sıkıldım..nasıl alışvam. Bilmiorm.. Daha var ya 6 ay ..

Sağol cnm bnm bnde sıkıldım..nasıl alışvam. Bilmiorm.. Daha var ya 6 ay ..

Edacımm öncelikle Allah kavuştursun canımm..Canını hiç sıkma şimdiye kadar nasıl geçtiyse zaman bundan sonra da geçicek inşallah bak ne güzel mehtabını yptın eğlendin gezdin tozdun bol bol vakit geçirdinn :) Bu motivasyonla 6 ayı da hemenceciiikk bitirip geçirrisinn bak bizim daha kaaç ayımız var biz napalımm he bizi de düşün CAnını sıkma meleğimm rabbim tez zamanda kavuştursun inşallahh :)

Sineem iyiyim bebeğim napiim bildiğin gibii :)

off demin sokakta benimkinin annesiyle karşılaştım çok özledim çok özledim deyip durdu yahu sanki bitek bizimki gitti hee ben özlediğmi düşünmemeye çalışıyom o hep özledim diyo canım sıkıldı birazz

Sağol cnm ama bıraktığın an aynı oluyorsun motivasyon falan gidiyor...herkesi kavuştursun allahım geçer gider..napcz.

klasik cenk problemleri benzer benzerde bu kadar benzer yani ben pek dısarı cıkmıyorum cıksam oda seninkiyle aynı tavrı gösteriyo her defasında bıktım. Düzelmez o sinem sen böyle kendi kendini yemeye devam edeceksin canım seviyorum diyosun ne güzel hala bağlılığın var benmki 4 yıllık bi iliski seninkinin yarısı kadar sey yasamama ragmen hayattan bezdim seviyorum bile diyemiyorum cnm
canm su gibi gidip gelsin insallah üzülme cok az bi vaktiniz kaldı ilk günki gibi acemi ve gücsüz degilsin unutma, ne kadar sabırlı oldugunu hatırla ilk bikac hafta zor gececek Allahtan sabır diliyorum sana üzme tatlı canını sag salim bitirip gelicek bu son tezkereye gidiyo bu rahatlatsın seni

Sağol cerenim öyle bu son ..teskere için beklicez.. Sen naslsn?

aman canım anneler öyle napcan.. bizde anne olunca anlicaz herhalde onları. ama benim tek kızdığım nokta oğullarına hissettirmesinler söylemesinler özlediklerini üzüldüklerini.çnkü oğulları o zmn daha çok üzülüyor onlara güç lazım moral lazım..
bende hem kızıyorum hem özlüyorum karmakarışık duygular içindeyim :26:

kız arkadaşlarımla gene hiç çıkmıyorum evlerde görüşüyoruz arada o kadar.onda bile gece olduğu zaman saat sınırı koyuyor.
kışın en geç 10da evde olcam yazında 11 de.
tatlı kıskançlıklar olsa insanın hoşuna gidecek ama bunlar biraz abartı bezdiriyorlar yani.
seviyorum özlüyorum canım ama çokta kırgınım ona.öyle karışık bişi işte :/
üzüldüm senin içinde yawrm ya çok iyi anlıyorum seni.
bakalım askerden geldiklerinde nasıl bir yol izleyecekler..

Söylemiyo ona zaten canım canını sıkmaz asla da..Ona da anlayış gösteriyorum kötü niyetli değil özledim zledim demesi ama daha 3 hafta oldu gideli çok yeni yani şimdiden böyle başlarsakk ohoo nasıl geçr yani yapma böyle diyorum ama çok özldim deyp duruyo ebenmde cnm sıkılıyo haliyle

bebegımm iyi gıbıyızz sımdılık bakalımm gelınce bellı olucak artık

selam kızlarr

sanırım genel olarak moraller bozuk..kızlar zaman zaman bende korkmuyor değilim..burda okudukca kaç yıllık ilşkilr bittikçe çok üzülüyorum sonra korkuyorum acaba bizde böyle mi olacağız diyorum ama unutmayın kızlar tüm ilşkiler aynı olmak zorunde değil..kaç yıl bekleyip mutlu olanlar yok mu?belki biz onlardan olacağız..bilemiyoruz tabi tek yapabildiğimiz dua etmek..kızlar Allh'ım her şeyin hayırlısını versin herkese..

edacımmmm vedalaşmışsınız sanırım..Allah kavuştursun güzelim..bundan iki ay önce sen diyordun ya bana bu SON ayrılık diye bak şimdi ben sana diyorum canım bu SON ayrılık unutma..kendini üzüp yıpratmak yok tamm mı

Canm bnm nasılsınn???
Evet vedalaştık cnm maalesef..sana derken ne kolaymş bu son diye şimdi kendime diyemiyorum ki..insan her şeyi yaşaynca anlıyormuş...yıpratmıyrm şuan cnm ama acaip koydu..

Canm bnm nasılsınn???
Evet vedalaştık cnm maalesef..sana derken ne kolaymş bu son diye şimdi kendime diyemiyorum ki..insan her şeyi yaşaynca anlıyormuş...yıpratmıyrm şuan cnm ama acaip koydu..

iyiyim şükür canım..inan bir hafta geçsin daha normak düşüneceksin canım sadece sabır..bak zaman nasıl akıp gidiyor..yirmi günden fazla birlikte olduğunuz için tabi çok zor geliyordur canım..ama bunuda alışacaksın..
mehtap nasıldı mehtapp her şey istediğin gibi oldumu bakayım?şimdi bu güzel günleri düşün veee askerlikten sonra gelecek günleri

Bakalm cnm görcm daha gitmedi zaten perşmbe akşam gidicek..
Mehtap her şey beklediğim gbi diildi ..askerde aşırı değerliydim sanki mehtapta değildm yani kötü geçmedi tabiiki ama superde diildi..askerden gelsn bekliorm işte..bakalım ne olcak..cnm ona göre her şey normaldi ama bilmiorm bakalm :)

mehtaba geldiğindede söylemiştim ya canım sudan çıkmış balık gibiydi şimdi hiç bir şeyin farkına varamadı..askerlik bir bitsin o zman her şey yoluna girer eminim şimdi kimseyi kırmak istemedi tabi..
en azında aynı şehirde nefes alıyorsun eda

Evet cnm aşırı üzülüo gidicek die alışamıcam dio..ama alışıcak tabiki inş her şey gzl olur gelnce ona göre güzel olck ama bakalım.bugn biraz ayrılıkla korkuttum zaten
Yk cnm bana vakt ayırdı ailesi yktu zaten biliosn o konuda sorunum ykta bn yarnda buluşuruz die düşünüodm bugn biraz supriz oldu ama o gidince anlıcak neyn ne olduğunu ben aşırı ilgi göstermeyi yardmcı olmayı düşünmüyorum eskisi gbi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…