Kamilecim;
Yanında olsa sensiz tabikş gidemezdi de idare et artık bu seferlikçok kıskançlar çok.. bz gibi olamıyorlarr haha .
Ama nasıl döncem diye kendini üzmesin tmm daha çok var ama tekrar çıkıcakk..
Sanki ben bırak dedim.Aman ne takıcamm
ehh bunuda idare ettik artık cannımhamurlarında kıskançlık mayasını fazla kesinlikle
yaniii hem şimdiye kadar çarşı mı vardı dimi ama..
Anladım tatlım seninkide kasıtlı olmasa da insanın gözüne batar yani..ki ima var yani kasıtlı kısım da var
Benim şimdilik bi sıkıntım yok allaha şükür hepte böyyle olsun ..
İnsanın tabiki kendi ailesi gibi olamaz ya.. ençok bende bbasıyla tanışma anında heyecanlanmıştım da atlattık neyse kii..
Alah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizii
Ayy kızlarr aradm knştkk işte anlattı valz falan yapıorm die..neyse sora dedim ters oldu gidişiniz falan filan dedi işte kısmet bnmde aklım burad kalck dedi bnde bişi demedim bu sefer soğk knştu snki ya anlamadım dedm gözünüz aydınn.seninde gzün aydın cnm dedi güldüğ
AHH aynen gitmeyedebiilirdi en kıymetlisi oğluu sonuçta
Zamanla azalır mı acaba bu kıskançlıkları ?:44:
Yanii ama artık varrrbirann önce 7 eylül gelsin .
Aynen cerencim şuan bz yolun çok başındaız kopukluk olsun istemyorum hiç . saygı sevgi gösteryorum onlarda şuan öyleler allaha şükür
HImm o cemi bırakıyo ya ona takılmıştır ( onun açısından oda haklı bebeğim) boşver sen takma kafana .. ondan sana soğuk gelmiştir.
bilmiorm cnm ceme sorucam annen bişiy dedimi die...
haha dimi ama sanki ben git şehi,r dışına dedim üzüle üzüle gidio..
dedim erken gelirsiniz ama dio bakalım kısmet
aklım kalcak dedi ya dicektm ben varım merak etmeyn diyede demedim
En iyisini yapıyosun canım saygını bozma ama mesafeni koru derim nişan ve evlilik oldugunda bile mesafeli olmak en iyisi kafası rahat oluyo insanın valla bak
bence senin yanls düsünmeni istemedi ondan böyle mutsuz gibi konusmus olabilir, oğlunu bırakıpda gezmelere gidiyo anneye bak diye düsünceğin aklna gelms olabilir tatlım o yüzden gitmek istemiyorum ayaklarına yatmıstır
Biliyorsun kuzum yurtdışından abileri gelio die gidio bide annesi orda die...ay gözüm seyirio benimi konuşuolar ne
Begümm bilmiorum kuzum bnmmkine sorcam konuştunuzmu die biraz geçsinde
Belkide askerde diye böyle davrandı hasretten onu da bilmiyorm ama inşallah ilerde güzel olur her şey çok önyargılı oluncada insanın sinirleri çıkıo tepesinekaç kere dediler banada gelmedin diye de gitmedm aramaları da azattm mesafe daha iyi gerçektn evlenincede mesafe koyabilrsek sorun yaşamayız öyle dakka başı gelmeler gitmeler falan bir arada olmak kötü oluyo...
Edacım belki sana öyle gelmiştr ya da kıskandı
Biliyorsun kuzum yurtdışından abileri gelio die gidio bide annesi orda die...ay gözüm seyirio benimi konuşuolar ne
Begümm bilmiorum kuzum bnmmkine sorcam konuştunuzmu die biraz geçsinde
Çokta takılma cnmm çok isteseydi gitmezdi ya da erkek arkadaşn çok gitmek isteseydi giderdi heralde sen erkek arkadaşnla geçirceğin güzel günlere odaklan gerisini karştırma boşverrrrrr kaç aydır bu zamanı bekledin hiç başka şeylerle canınızı sıkmayınnnn
Dediğin gibi askerliğin vermiş olduğu hasretten de böyle olmuş olabilirr... önyargı çok etkliyo insanı yaa sen önyargıları sil at mümkünse..
Ya bizimkiler yokken bende çok sık gtmeyi sevmyorum ya bencede fazlasına gerek yokk.. mümkün olduğunca az gtmek az aramak daha iyi.o tutarı iyi yapabilmek lazım ..ne laf edecekleri kadar uzatmalıyız nede sıkılcak kadar azaltmalıyız o aradaki süreyifazla muhabbet tez ayrılık getirir mi ne bi söz vrya hani
Eda sağ mı sol mu seyiriyo hangisi iyi oluyodu
Aynen canım öyle sanıyolar sanki alıp götürcez yüzlerini göstermicez halbukiii annelik başka bişey eş olmak başka bir şey umarım hiçbirimiz sorun yaşamayız bu konularda ...Takıodm kafamada çokta önyarglı olunca daha kötü oluo o yüzden askerim yokken gitmedm aramaları azattımm mesafe iyi geliyo inşallah evlenince erkekler evlendiklerinin farkına varıp ona göre davranırlarsa sorun kalmaz zaten
AHH aynen gitmeyedebiilirdi en kıymetlisi oğluu sonuçta
Zamanla azalır mı acaba bu kıskançlıkları ?:44:
Yanii ama artık varrrbirann önce 7 eylül gelsin .
En iyisini yapıyosun canım saygını bozma ama mesafeni koru derim nişan ve evlilik oldugunda bile mesafeli olmak en iyisi kafası rahat oluyo insanın valla bak
bence senin yanls düsünmeni istemedi ondan böyle mutsuz gibi konusmus olabilir, oğlunu bırakıpda gezmelere gidiyo anneye bak diye düsünceğin aklna gelms olabilir tatlım o yüzden gitmek istemiyorum ayaklarına yatmıstır
bilmiyorum cerencim oda olabilir bnmkiyle konuşym anlarmSen nasılsın* aranız nasL?
konus bebeğim hadi kız ne bekliyosun msj at simdi
Aramız iyi heralde özlemisim bu hallerimizi o kadar zaman gecti iyi olmayalı düsüündüzeliyoruz heralde cnm
biz annelik ve eşi kıyaslamıyorken onların bazı şeyleri yaşayıp kıyaslamaları çok ilginç ama canım..AMİN..inşallah çünkü sorun olunca huzurda olmuyor..bizde tam tersi olmuş resmen askerlik nedeniyle tanıştık denilebilir ben aramadım çok sık onlar aradı sordular sağolsunlar..bi yerden sonrda sürekli onlar arayınca insan çekiniyor tabi bende başladım aramaya çok şükür şimdilik bi sorun yok gerçi daha yeni sayılır 1 yıl falan oldu tanışalı..her şey onlarda bitiyor bir yerde her iki tarafı idare edecek olan onlar tabi canım..
ben hiç zannetmiyorum gizem ya azalacağına gerçi sorsan çok kıskanç değiller tabiaynen güzelim aynen 7 eylül çabuk gelsinnnn çarşı izninin tadı damağımızda kaldı resmen
Aynen cnm biz saygımızı gösteriyoruz onlar da allah için arıyıp soruyolar şimdiden fazlasına gerek yok ...dediğin çok doğru fazla muhabbet tez ayrılık getiririr çok bi arada olunca olmuo gerçektn ...
Kmilecimm zaten çokta azalmasın dmi ama yoksa bukezde beni eskisi gibi sevmiyor mu neden kıskanmıyo dşye triplere gireriz
Begümcüm aynen mesafeyi korumak lazım ya böyle mutlu mesut bzmkiler gelince nolucak bakalım yaa
Eda iyi o zmn iyi yönde anılıyorusunn
Kmilecimm zaten çokta azalmasın dmi ama yoksa bukezde beni eskisi gibi sevmiyor mu neden kıskanmıyo dşye triplere gireriz
Begümcüm aynen mesafeyi korumak lazım ya böyle mutlu mesut bzmkiler gelince nolucak bakalım yaa
Eda iyi o zmn iyi yönde anılıyorusunn
haklısın canım aslındao triplere girdik mi yandılar zaten bu arada gizem yaa bu kv, kp konusunda kendimi çok benzettim seni hemen hemen aynı şeyleri yaşıyormuşuz aslında canım..
edaacımm bende kızlara katılıyorum tatlım oğlunu bırakmak istemiyordur ama bence çok istese bi yolunu bulur..ayrıca ne kadar kalacaktı ki memlekette?sen moralini bozma güzelim güzelce mehtabını yap
haklısın canım aslındao triplere girdik mi yandılar zaten bu arada gizem yaa bu kv, kp konusunda kendimi çok benzettim seni hemen hemen aynı şeyleri yaşıyormuşuz aslında canım..
edaacımm bende kızlara katılıyorum tatlım oğlunu bırakmak istemiyordur ama bence çok istese bi yolunu bulur..ayrıca ne kadar kalacaktı ki memlekette?sen moralini bozma güzelim güzelce mehtabını yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?