92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Bizimki yaptı yaa kasıtlı olmasada bak işte ne olursa olsun bnm oğlm imaları falan oldu inşallah ilerde güzel olur her şey sende şanslı gruptansın ya böyle erkeğe 5 yaşndaki çocuk muamelesi çok komik oluo ya da asker annesi çok farklı bi durum oğlumuz olursa anlıcaz artık
Aynen cnm bende babasından çok çekiniodm ama babası daha içten gibi ama her şey içlerine girince ortaya çıkcak Allah iyiliklerle karşılaştrsn hepimizi mutlu olalm ama insanın kendi ailesi gibi yok bu bi gerçek ya herkesin kendi ailesi ...

gizem yaa sanki te kız bizi kimse görmesinler diye uğraşıyorlar ..aman neyse ben onun yüzünü görüdm ya o yeter bana hiçç sesimi bile çıkartmacım canım burda olsa biraz zor giderdi ama nasıl moral oldu ikimizede şimdi nasıl dönücem demeye başladı ama alışkın değil tabi bünye çarşı iznine

begümcüm çok teşekkür ederim canım..bu arada eda ile ne kıskançmışsınız kız aaa olur ömerin babası annesi benim yanımda sarılırlar öperler ama kıskanmam biliyorum çünkü ömer benim

gülşahcım ciddi misin sen canım.neden hiç aramıyorlar mı hiç..biz anneden çok konuşuyoruz resmen babsıyla ben genelde onu arıyorum o da beni arar sağolsun..[/QUOTE]

bilemicem walla tatlım gittiğim zaman babası sohbet edıo yada yolda gorunce konusuo el sallıo aama arama felan yok bence annesınden kaynaklanıo bu durum annesı gırıo aramıza bana ole gelıo

Son düzenleme:

gizem yaa sanki te kız bizi kimse görmesinler diye uğraşıyorlar ..aman neyse ben onun yüzünü görüdm ya o yeter bana hiçç sesimi bile çıkartmacım canım burda olsa biraz zor giderdi ama nasıl moral oldu ikimizede şimdi nasıl dönücem demeye başladı ama alışkın değil tabi bünye çarşı iznine

begümcüm çok teşekkür ederim canım..bu arada eda ile ne kıskançmışsınız kız aaa olur ömerin babası annesi benim yanımda sarılırlar öperler ama kıskanmam biliyorum çünkü ömer benim

gülşahcım ciddi misin sen canım.neden hiç aramıyorlar mı hiç..biz anneden çok konuşuyoruz resmen babsıyla ben genelde onu arıyorum o da beni arar sağolsun..[/QUOTE]

Kamilecim bende kıskanmıyorummm o aile ama annesi kıskanıo

cerennn bebegımm napıosun arıyamadım bı turlu senıı hala temızlık devam

önemli degl bebeğim napıyım oturuyorum öyle kolay gelsin yorulmadınmı kız kac gündür Allah yardmcın olsun
Amaan kızlarr ne düsünüyosunuz kayınvalideleri kayınpederleri aramayı bırakın onlar sizi arasın ben aramıycam valla bayramda bi msj atarım o yeter onlara banane. Sen arıycanmı gülsahcım

Kamilecim;
Yanında olsa sensiz tabikş gidemezdi de idare et artık bu seferlik çok kıskançlar çok.. bz gibi olamıyorlarr haha .

Ama nasıl döncem diye kendini üzmesin tmm daha çok var ama tekrar çıkıcakk..

Ben bi kandil aramadım Cerencim kızlar biliolar onlar beni aradı iyi kandiller diye çok utandım o zamanda büyük olarak zaten iyi kandiller nasılsınız diyip kapatırız eğer sorunun yoksa ararsan mutlu olurlar bide böyle şeylere önem veriolarsa ...

Son düzenleme:

ayy yorulmak ne öldümmmm bende aramıcam ne arıcam allah allah ramazanın 25. gunu aklına gelmısım ıftara cagırıo gıtmedım bende bugunde aramıcam

Ben aradım cerencim ya onlar büyğümüz sonuçta ..çokta mutlu oldu ..

kızlar cenkin annesi kendini benimle kıyaslıyo bigün bi laf etti beni kıskandırmak için sonra bebeğim falan dedi öptü heralde benimle kendini aynı kefeye koyuyo kadın ne diyim bilmiyorumki kıskanıyosun dimi kıskanc falan yapıyo hahayy

yorumlar karıştı bir şeyler oldu kızlar o yüzden alıntı yapmadan yazıyorum..
gülşahcım anladım canım çok ilginçmiş ama açıkcası bu kadarda olmaz ki.. kusura bakmada senin kv tam cadıymış o zaman :26: olur mu hiç öyle şey..

begümcüm anlacım canım sanki bir daha görüştürmiycez dimi ne gerek varsa böyle şeyler hey Allahım yaa

Ayy kızlarr aradm knştkk işte anlattı valz falan yapıorm die..neyse sora dedim ters oldu gidişiniz falan filan dedi işte kısmet bnmde aklım burad kalck dedi bnde bişi demedim bu sefer soğk knştu snki ya anlamadım dedm gözünüz aydınn.seninde gzün aydın cnm dedi güldüğ

Anladım tatlım seninkide kasıtlı olmasa da insanın gözüne batar yani..ki ima var yani kasıtlı kısım da var
Benim şimdilik bi sıkıntım yok allaha şükür hepte böyyle olsun ..
İnsanın tabiki kendi ailesi gibi olamaz ya.. ençok bende bbasıyla tanışma anında heyecanlanmıştım da atlattık neyse kii..
Alah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizii

Aynen canım öyle sanıyolar sanki alıp götürcez yüzlerini göstermicez halbukiii annelik başka bişey eş olmak başka bir şey umarım hiçbirimiz sorun yaşamayız bu konularda ...Takıodm kafamada çokta önyarglı olunca daha kötü oluo o yüzden askerim yokken gitmedm aramaları azattımm mesafe iyi geliyo inşallah evlenince erkekler evlendiklerinin farkına varıp ona göre davranırlarsa sorun kalmaz zaten

hadi yaa valla ben olsam senin yernde harbi cok utanırdım :) bidakine aksatmadan ararsın bebeğim
ayy yorulmak ne öldümmmm bende aramıcam ne arıcam allah allah ramazanın 25. gunu aklına gelmısım ıftara cagırıo gıtmedım bende bugunde aramıcam

gitme kız bosver nedir bizim bu kaynanalardan cektiğimiz yeter beeeee
benim gercek kaynanam kayınpederim hem kaynanam hem sevgilim gibi adam ayy allah dusmanıma vermesin ogluylamı iliski yasıyom onlamı belli değil

Ben aradım cerencim ya onlar büyğümüz sonuçta ..çokta mutlu oldu ..

iyi yapmıssın bitanem temelleri en basndan sağlam tutmak lazım

anneden anneye değişio yawrum benımkını bılıosunuz sevınecegını veya nıe aramadı dıe dusunecegını zannetmıyorum

Aynen ama haklısın gülşah benm mesela şuan aramamak için hiç bi sebebim yok aramasam ayıp etmiş olurdum..
Ama senin yerinde olsam bende sen gibi yapardım sanırım.. kişiye göre davranmak lazım .. yada sana nasıl davranılıyorsa öyle. kısasa kısas .

yok canım yaa sana öyle gelmistir soguk konusmamıstır takma kafana kaynana bu en iyisi bile olsa burnu havada geziyo yani

Aynen cerencim şuan bz yolun çok başındaız kopukluk olsun istemyorum hiç . saygı sevgi gösteryorum onlarda şuan öyleler allaha şükür

HImm o cemi bırakıyo ya ona takılmıştır ( onun açısından oda haklı bebeğim) boşver sen takma kafana .. ondan sana soğuk gelmiştir.

yok canım yaa sana öyle gelmistir soguk konusmamıstır takma kafana kaynana bu en iyisi bile olsa burnu havada geziyo yani

bilmiorm cnm ceme sorucam annen bişiy dedimi die...
haha dimi ama sanki ben git şehi,r dışına dedim üzüle üzüle gidio..
dedim erken gelirsiniz ama dio bakalım kısmet
aklım kalcak dedi ya dicektm ben varım merak etmeyn diyede demedim

Sanki ben bırak dedim.Aman ne takıcamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…