• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Hadi yaa :16: askerlik vesilesi olmasa bende tanışmayı ertelicektim ama en uygun zaman o zamandı ..seninkilerde mi benmkiler gbi ... çok iyiyiz allaha şükür ya ama işte gelecek telaşı oluyo ilerde nolur diye :1:

Edacmm iyi iyi ama cemde tam odaya girecek zamanı bulmuş ha :1:

Sorma ya :1:
hiç sevmiorm böle işler yaa pf hele ciddi bişey olunca daha çok dikkat etmen lazm :ssz:

Sorma ya :1:
hiç sevmiorm böle işler yaa pf hele ciddi bişey olunca daha çok dikkat etmen lazm :ssz:

Yada fazla mı düşünüyoruz akışına mı bıraksak daha iyiolur :1: of zaman göstercek ya ..

ben çıkıyorumm hazırlanayım yavaştann .. hepiniz kendinize dikkat edinn.. baya konuştuk topik şenlendiiii:1: tekrarı dileğiyle kocamann:54:

Yada fazla mı düşünüyoruz akışına mı bıraksak daha iyiolur :1: of zaman göstercek ya ..

ben çıkıyorumm hazırlanayım yavaştann .. hepiniz kendinize dikkat edinn.. baya konuştuk topik şenlendiiii:1: tekrarı dileğiyle kocamann:54:

Aynen bebişim.
Hazırlan hadi bakalım ilk günde sana şans diliyorum :1:
aynen aynen gülşenle mervede olsaydı tam olcaktı:52:

Bilmiorm cnm heralde cem gitmeden gelir max 1 hafta kalırlar yani..
Yok cnm kadında haklı yani 1 1.5 yılda bir görüyor kardeşlerini nie gitmesinki
o dedi ceme iznini değiştr cemde değiştrmedi
siz gidin bi ara görüşürz sizle dedi :1:
bizle gel dedi eda için geliorm gelemem dedi
dayısı edada gelsin demiş şaka gbi :1:

tabi ya sende 1 haftalığına evden izin alabilirsin dimi :1: öyle olsa koşa koşa tatile giderdiniz ne güzel olurdu ama :16:
anladım canım kadın iki arada bir dere kalmış sanırım :44: cemde çok göze batacak şekilde konuşmasın canım bence yaa yanlış falan anlar..gerçi doğru olanı söylemiş ama :1:

Hadi yaa :16: askerlik vesilesi olmasa bende tanışmayı ertelicektim ama en uygun zaman o zamandı ..seninkilerde mi benmkiler gbi ... çok iyiyiz allaha şükür ya ama işte gelecek telaşı oluyo ilerde nolur diye :1:

Edacmm iyi iyi ama cemde tam odaya girecek zamanı bulmuş ha :1:

aynen canım çok şükür bizde çok iyiyiz :nazar: inşallah ileridede sorun çıkmaz hep böyle olur..aman canım bizim gibi kızları bulmuşlar daha ne istiyorlar dimi ama yeri geliyor kendimizden çok onları düşünüyoruz..

nereye gidiyorsun gizemmmmmm :52: sende çok dikkat et canım evet evet çok iyi oldu çoğumuz denk geldik konuştuk :16: sende çok öpüldün güzelim

tabi ya sende 1 haftalığına evden izin alabilirsin dimi :1: öyle olsa koşa koşa tatile giderdiniz ne güzel olurdu ama :16:
anladım canım kadın iki arada bir dere kalmış sanırım :44: cemde çok göze batacak şekilde konuşmasın canım bence yaa yanlış falan anlar..gerçi doğru olanı söylemiş ama :1:

aynen canım çok şükür bizde çok iyiyiz :nazar: inşallah ileridede sorun çıkmaz hep böyle olur..aman canım bizim gibi kızları bulmuşlar daha ne istiyorlar dimi ama yeri geliyor kendimizden çok onları düşünüyoruz..

cnm bn çıkıorum zaten evden günlük ama tatile falan gidemyz işte :ssz:
evet öyle cnm oda haklı...valla bnmki öyle ters konuştu normalde yapmazdı ama işte neyse ben önmdeki güzel günlere bakarım :1:
Gizem ehliyet kursuna yazıldı cnm ona gidio :1:

Son düzenleme:
cnm bn çıkıorum zaten evden günlük ama tatile falan gidemyz işte :ssz:
evet öyle cnm oda haklı...valla bnmki öyle ters konuştu normalde yapmazdı ama işte neyse ben önmdeki güzel günlere bakarım :1:
Gizem ehliyet kursuna yazıldı cnm ona gidio :1:

en azından evden çıkman sorun olmuyor canım sevin bence :34: aynen eda ya senlik bir durum yok sonuçda oğulları istiyor :1: en iyisini yaparsın bencede en azından 1 hafta rahatsınız diğer türlü yok o geldi yok buraya gidelim gibi muhabbetleri olabiliyor..
hım anladım canım hayırlı olsun o zman gizemmmmm :34:

en azından evden çıkman sorun olmuyor canım sevin bence :34: aynen eda ya senlik bir durum yok sonuçda oğulları istiyor :1: en iyisini yaparsın bencede en azından 1 hafta rahatsınız diğer türlü yok o geldi yok buraya gidelim gibi muhabbetleri olabiliyor..
hım anladım canım hayırlı olsun o zman gizemmmmm :34:

Aynen cnm 1 hafta rahatız son hafta bnm kuzenimin kınası ve düğünü var 2 gün kafadan gidio oda ailesiyle olur zaten sonra yne bnm hahah :1:

Aynen cnm 1 hafta rahatız son hafta bnm kuzenimin kınası ve düğünü var 2 gün kafadan gidio oda ailesiyle olur zaten sonra yne bnm hahah :1:

o 2 gün çok çabuk geçer gör bak canım hem ailesiylede olmuş olur şimdi biz görüşemedik evde dğildik falan demezler..ohhh en güzeli o ama :16:

o 2 gün çok çabuk geçer gör bak canım hem ailesiylede olmuş olur şimdi biz görüşemedik evde dğildik falan demezler..ohhh en güzeli o ama :16:

hahah aynen cnm annesi davet ederse bir günde onlara giderim iştte sonra izin bitter...şafakta fena atıo bu ara ya..
Canm bn çıkıyım uzanıyım biraz öpüyorum seni

Son düzenleme:
hahah aynen cnm annesi davet ederse bir günde onlara giderim iştte sonra izin bitter...şafakta fena atıo bu ara ya..
Canm bn çıkıyım uzanıyım biraz öpüyorum seni

onlar yanımızdayken hep öyle oluyor zaten :31: zaman çok hızlı geçiyor..
tamam canım öpüyorum çok bende :54:

Kamilecm eda bnm yerime yazms bn tam çıkmıştm :) sagol kuzum. Ilk gun güzeldi :) amaa şansma ders sayısı azalms ama direksiyon sinavi zorlastrlms. Önceden sinavda 15 dk anca sürüyorken ssmdi en az yarim saat suruyoms ve park etme geri gtme faln istyolarms. Eskiden yoktu bu kadarii.. Hayırlisi bakalm:))

selam kızlarr bakın bunu siparis ettim trendyoldan cenkin dogum günü için esofman takımı almayı düsünüyorumda simdilik esofman altı aldım maddi acıdan bi anda yüklenemiyorum parca parca alıyım dedim bende nasıl kızlar? üstünede esofman üstümü almalıyım sizce yoksa sweatshirt tarzımı? $4051935693313_1_org_thumb.jpg$4051935693313_2_org.jpg

Son düzenleme:
selam kızlarr bakın bunu siparis ettim trendyoldan cenkin dogum günü için esofman takımı almayı düsünüyorumda simdilik esofman altı aldım maddi acıdan bi anda yüklenemiyorum parca parca alıyım dedim bende nasıl kızlar? üstünede esofman üstümü almalıyım sizce yoksa sweatshirt tarzımı? Eki Görüntüle 772076 Eki Görüntüle 772077

Selaamm cerencim :3: Az çok gördükçe okuyordum aranız düzeldi sanırım çok sevindim :17: Rabbim bozmasın :nazar::16:
Eşofman altı çok güzel bence takımını bozma üstüne de sonradan üstünü alırsın canım :34:
Bu tarz şeyler çok hoşuma gidiyo yaaa bazen erkek olasım geliyo :9::9: Çünkü onların daha güzel duruyo :19:

kızlar kızlar geleemmm miiiii yanaaanızdan öpeeeemmm miiiii? öpem öpeeeemmm :118:
haftalar sonra yeniden sizlerleyiiiiiiiimmmm :46:
neler yapıyorsunuz bakim ne vaaaaar ne yooookk :1:

Kamilecm eda bnm yerime yazms bn tam çıkmıştm :) sagol kuzum. Ilk gun güzeldi :) amaa şansma ders sayısı azalms ama direksiyon sinavi zorlastrlms. Önceden sinavda 15 dk anca sürüyorken ssmdi en az yarim saat suruyoms ve park etme geri gtme faln istyolarms. Eskiden yoktu bu kadarii.. Hayırlisi bakalm:))

bende haberlerde duymuştum artık ehliyet alması zorlaştı falan diyordu hayırlısı canım..iyi geçmesinede sevindim bunuda başaarırsın sen eminim :34:

selam kızlarr bakın bunu siparis ettim trendyoldan cenkin dogum günü için esofman takımı almayı düsünüyorumda simdilik esofman altı aldım maddi acıdan bi anda yüklenemiyorum parca parca alıyım dedim bende nasıl kızlar? üstünede esofman üstümü almalıyım sizce yoksa sweatshirt tarzımı? Eki Görüntüle 772076 Eki Görüntüle 772077

cerencim cenk takım olarak kullanıyor mu? eğer takım olarak kullanıyorsa takım al bence..ama şöylede bir şey var uzun kollu ya şimdi kullanamaz pek :44:

kızlar kızlar geleemmm miiiii yanaaanızdan öpeeeemmm miiiii? öpem öpeeeemmm :118:
haftalar sonra yeniden sizlerleyiiiiiiiimmmm :46:
neler yapıyorsunuz bakim ne vaaaaar ne yooookk :1:
[/QUO

SİNEMMMMM nerelerdesin sen ama yavrucum yaaa hoşgeldinn :3: bende bildiğin gibi canım aynı şafak saymaya devam artık 100 ler bitsin diye bekliyoruz :1: sen neler yapıyorsun asıl nerelerdeydin bakayım unuttun bizi :19:

kamilemmmm sorma gitsin yawrum ya yazlığı taşıdık bde netim yoktu o yüzden yazamadım.şmdi sitenin netinden giriyorum artık netim war :1:
1 aydır yazlıktayım bugün döncez artık kışlığa bayram için..
bende 100 lere düştüm diye seviniyorum :32:
bir an önce bitsin şu askerlik artık herşey açığa kavuşsun istiyorum sıkıldım böyle beklemekten!
sende ne var ne yok tatlım?

kızlarr selamm..

Kamilecim aynen zorlaştrtldı ama halledicem inş bi şeklde haberdar ederim gelşmelerdenn :1:

Sinemm şükür kavuşturana :1: az çok bilsemde ne var ne yok bakalımmm:16:

kamilemmmm sorma gitsin yawrum ya yazlığı taşıdık bde netim yoktu o yüzden yazamadım.şmdi sitenin netinden giriyorum artık netim war :1:
1 aydır yazlıktayım bugün döncez artık kışlığa bayram için..
bende 100 lere düştüm diye seviniyorum :32:
bir an önce bitsin şu askerlik artık herşey açığa kavuşsun istiyorum sıkıldım böyle beklemekten!
sende ne var ne yok tatlım?

ohh şükür artık canım yaa merak ettik valla seni bir kayboldun tam kayboldun resmen..100 lerde su gibi akıp geçer inşallah canım :10:
ahh ahh hepimizin duası o bir an önce bitsin sağ salim kavuşalım sevdiklerimize..
biliyosun mehtap yaptık bizde sonra biraz zorlandım ama bunada alıştım tabiki hatta 38 gün oldu gideli düşün..geçen cumartesi ilk defa çarşı izni verdiler görüntülü konuştuk nasıl bi nimetmiş çarşı yaa şimdi anladım :1: diğer görüşme 7 eylülde inş bi aksilik çıkmaz..sen yokken bir de teyze oldum :1: 20 günlük daha :1: ömerlede aramız şükür çok iyi canım..böyle işte bi kaç ayın özeti canım :1: sen nasılsın?askerinle aran nasıl?kızlardan aldım haberini barışmışsınız sanırım

kızlarr selamm..

Kamilecim aynen zorlaştrtldı ama halledicem inş bi şeklde haberdar ederim gelşmelerdenn :1:

Sinemm şükür kavuşturana :1: az çok bilsemde ne var ne yok bakalımmm:16:

selam canım nasılsın görüşmeyeli :3: güzel haberlerini bekliyoruz gizemmmmm :34:

Back