Ayy canımm benm ya nasıl sevndiimmm ayrıca tekrar görüşebilecek olmanıza da ayrı bi sevindimm
o kıskançlık hepsnde vardır kuzum cihanda kafenin en kuytu kösesindeki kameraya geçerr
Ayrıca iyiki izin vermşsin aqua landa gtmesine zaten devamlı çıkmıyo nefes almış çok iyi olmuşş ona bu moral bayaa iyi gelicek
Ben gelinime bağlı yada uyumlu birisi olursa problem yaşamayız ama tersime giderse tırnaklarımı çıkartırımmm
Ellerinden aslındaa almadıkk onun yeri ayrı ana kızım oo anaonlar kalıcı
Sağolun kızlar aminnn inşallah ...
Gizemcin iyiyim bugün kuaföre gittim haftaya bende şehirdışnda olcam onları hallettim,pazar günü burda olcaklar hep beraber yemeğe çıkabilirz dedi ben tabi gerginleşiyorum ama evde olmaktansa dışarda yemek daha güzel olur diyorum kalan günlerde her gün bişe yaparız diyorz Allah izin verirse ...ama hep kv ler mi kıskancak şimdide ben kıskanıyorumsalı günü direkt gidio şehirdışına işte ailesi ordaaa onlar ne güzel sarılcak öpcekler kardeşi falan bilmiomş süpriz olcakmş işte sabah direkt giderim yanına yatarım görünce şaşrır diyo
Bende senin gibi düşünüyorum böyle becerikli elinden her şey gelen bi kız bulcak kıskanıp paylaşmamak yerine el üstünde tutarım çünkü onlar mutlu oldukça aile ilişkileride güzel gider ama erkek anneleri bi tuhaflar ...
Akşam bende de arama senfonisi olcak geçen akşam onlar aramştı çok sık arıolar ya
Ya orası öyle tabii ben annesini kıskanıyorum aradaannem diyorki ne saçmalıyorsun o annesi yani dio! gıcık
Bu arada cmde öyle yapıo kimse görmesin beni die şaka gibiler ya
Anladım cnm iyi yapmışsın işlerini hallederek... ya dışarda yemek bencede daha rahat olabilir
inş planladığınız gibi olur da mutluca geçirirsinz canım ya izinii
Ya bakalım bz nasıl oluruz ya ama mantığım o şeklde hoşalrına gtmesi gerekir
BeGÜM akşam olmadan sen arayıver de aradan çıkmış olsun iştesevdiklerinden arıyolar yaa ilgilenmek istyorlar bence:44:
Haha annende seni baya frenlemeye çalışyoda yoookkkızım niye kıskanıyosun ya.. bn kıskanmıyorum şahsen hiç
kamilecimmmm çok sevindimm canımm görüşmenizeeee
edacımmm walla benımkı aa ne iyi ettin oğluma yemek getırdın baktın demez çünkü evde başbaşa oldugumuuzu hıssettıgı anda tüyleri diken diken oluyo tabı aslında belkıde bızı korumak ıcın yapıolar atesle barut yan yana durmasın misaliiii ben aramıcam annesinii
Pardonn bnm pazar diye kafa gtmişyok bebeğim ne abartması yaa sevn tabi ve sonuna kadarda yaşa sevncini. bişekle yüzünü görmüş oluyosun kokusu olmasada inş tekrar olur ç bnce tekrar olma ihtmali var güzelm
Günaydın ve hayırlı kandiller kızlarr..Bu günün mübarekliğinii taa sabahtan farkettirdi Rabbim.Enes aradı arkadaşı yazıcı o telefon işinde sorun yok demiş,yani ceza almadı şükürler olsun kiiii.Bide dün aramak içn bi kaç kişiden telf istemiş işimiz var deyp vermek istememişler,ne insanlar var yaa..
Hayırlı kandiller yarenlerim :)
Kamileee çıktımı çarşıyaa gördün müüü ömerii?
Canımmm bnm ya çok sevindimm dimi çok farklı bir şey çarşıı...kapatamıyorsun eLin gitmio..yetmio...
olsun cnm yüzünü gördn hiç değilse..mardinde aqua parkmı varmışaa yine vericekler izin yanii supermiş cnm böyle böyle geçer işte kalan aylar...
Ya orası öyle tabii ben annesini kıskanıyorum aradaannem diyorki ne saçmalıyorsun o annesi yani dio! gıcık
Bu arada cmde öyle yapıo kimse görmesin beni die şaka gibiler ya
Anladım cnm iyi yapmışsın işlerini hallederek... ya dışarda yemek bencede daha rahat olabilir
inş planladığınız gibi olur da mutluca geçirirsinz canım ya izinii
Ya bakalım bz nasıl oluruz ya ama mantığım o şeklde hoşalrına gtmesi gerekir
BeGÜM akşam olmadan sen arayıver de aradan çıkmış olsun iştesevdiklerinden arıyolar yaa ilgilenmek istyorlar bence:44:
Haha annende seni baya frenlemeye çalışyoda yoookkkızım niye kıskanıyosun ya.. bn kıskanmıyorum şahsen hiç
hahha allahım yabu kvdeler işte tabii o açıdan bakmamaıştm hiç
Bu arada bnce ara bebeğim ya haketmiyor olabilir ama ara..İftara çağırdı onada gitmedn:26: yada şimdi arama bayramda gidiceksn ama dimi ?
canım yaa ama toparlandın degilmi dogru 35 gün sana elle sayılacak kadar az geliyodur masallah size canlarım sabrınıza hayranım hepinizin
bende bilmiyorumki yazıcı olan cocuk başlatmış üstüne yürümüş üst devre ya artıstlik yapms bırakın dövcem falan buda kendini tutmamıs kavga etmis alt devrelere niye sataştı onu bilmiyorum o ona o ona artistlik pesinde bos adamlar yaa insallah askerliği uzamaz
Sorma kuzum ya hahah ama ben frenlenmiyorum hatta bugn bana siz evlnnce Allah cme sabır versn dedi
Ben kıskanıyorum bnm yanımda bi kere bebeğim demiştiİçimden hayır o benm bebeğimmmm dedim!
Sorma kuzum ya hahah ama ben frenlenmiyorum hatta bugn bana siz evlnnce Allah cme sabır versn dedi
Ben kıskanıyorum bnm yanımda bi kere bebeğim demiştiİçimden hayır o benm bebeğimmmm dedim!
canım yaa ama toparlandın degilmi dogru 35 gün sana elle sayılacak kadar az geliyodur masallah size canlarım sabrınıza hayranım hepinizin
bende bilmiyorumki yazıcı olan cocuk başlatmış üstüne yürümüş üst devre ya artıstlik yapms bırakın dövcem falan buda kendini tutmamıs kavga etmis alt devrelere niye sataştı onu bilmiyorum o ona o ona artistlik pesinde bos adamlar yaa insallah askerliği uzamaz
canım walla ben yıllık nısanlıyım daha babasının numarası yok bendeBende Eda gibi bazen kıskanıyorum ama kadının hareketlerini o bana o şekilde yaklaştığı içinn sanki tek erkek o ymuş gibi davranıo diye bende anneme sordum annelik mi bu dedm anne olunca tabi farklı ama erkeğe de biraz ee biraz abartı tabi dedi
Sağolsun arıolar ama sen konşmayı dinlesen hep aynı merhaba nasılsınız napıyosunuz evdekiler nasıl selam söyleyin
Babası da arıyo beni siz de konşuomsnz babalaryla ? Annem hep der kp ler gelinlerini daha çok sever diye bu tez biraz doğru gibi
Akşm arıcam iftardan sonra
kızlar ayrıca hepinizin kandili mübarek olsun..Allah'ım tüm dualarınız kabul eder inşallah..
canım walla ben yıllık nısanlıyım daha babasının numarası yok bende
sağol bebegım senınde kandılın mubarek olsun
Gülşah canım içinden geldği gibi davran tabiki:26:
Gizem ve Begümmevet o bnm bebeğim tamam mııı annesinin diil
Bak begüm seninkide nasıl seviomş öleee gıcıklarbnmkinin babasıyla 4.5 yıldır 1 kere karşılaştık yani babasıyla konuşmuyorum cnm daha erken olduğunu düşünüyorum zaten
Şaka maka birazdan arıyım kadını yaaa
der mi acaba bizde gidicez işte falan filan bende evet biliyorum biraz ters bir zaman oldu ama iyi yolculuklar derim artk
Bende Eda gibi bazen kıskanıyorum ama kadının hareketlerini o bana o şekilde yaklaştığı içinn sanki tek erkek o ymuş gibi davranıo diye bende anneme sordum annelik mi bu dedm anne olunca tabi farklı ama erkeğe de biraz ee biraz abartı tabi dedi
Sağolsun arıolar ama sen konşmayı dinlesen hep aynı merhaba nasılsınız napıyosunuz evdekiler nasıl selam söyleyin
Babası da arıyo beni siz de konşuomsnz babalaryla ? Annem hep der kp ler gelinlerini daha çok sever diye bu tez biraz doğru gibi
Akşm arıcam iftardan sonra
Gülşah canım içinden geldği gibi davran tabiki:26:
Gizem ve Begümmevet o bnm bebeğim tamam mııı annesinin diil
Bak begüm seninkide nasıl seviomş öleee gıcıklarbnmkinin babasıyla 4.5 yıldır 1 kere karşılaştık yani babasıyla konuşmuyorum cnm daha erken olduğunu düşünüyorum zaten
Şaka maka birazdan arıyım kadını yaaa
der mi acaba bizde gidicez işte falan filan bende evet biliyorum biraz ters bir zaman oldu ama iyi yolculuklar derim artk
Ayy canımm benm ya nasıl sevndiimmm ayrıca tekrar görüşebilecek olmanıza da ayrı bi sevindimm
o kıskançlık hepsnde vardır kuzum cihanda kafenin en kuytu kösesindeki kameraya geçerr
Ayrıca iyiki izin vermşsin aqua landa gtmesine zaten devamlı çıkmıyo nefes almış çok iyi olmuşş ona bu moral bayaa iyi gelicek
Ben gelinime bağlı yada uyumlu birisi olursa problem yaşamayız ama tersime giderse tırnaklarımı çıkartırımmm
Ellerinden aslındaa almadıkk onun yeri ayrı ana kızım oo anaonlar kalıcı
canım walla ben yıllık nısanlıyım daha babasının numarası yok bende
sağol bebegım senınde kandılın mubarek olsun
kandiliniz mubarek olsun canlarım
merve seninkinin ceza almamasına cokk sevindim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?