92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

İyiyim bitanem ya nolsunn işte sende ne var ne yok.. kursa gidip geliyorum bayram yaklaştı ona sevnyorumm zaman geçicek diye.. güzel haberleri ağustos sonu sınav var o zmn veririm inş ama asıl direksiyon sınavı da 13 eylül mü ne .net bilmiyorum:44:

bugün sacımı boyattım kızlar hepsi yandı ve elimde kaldı 10 15 cm kestirmek zorunda kaldım cingene sarısı gibi oldu saclarım cila bile atamadı koptu hepsi Allah belasını versin mahfetti beni siyaha yakın bi renk boya aldım hemen boyıycam enseme kadar yanık saclarım cok kötüyüm...

Cnmmm ya çok geçmiş olsun

Canım birden açmasaydın keşke yavaş yavaş açman gerekti
saçını kestir cnm canlansın hemen boya yapma bakm yap yag falan sür

sagolun kızlar bikez daha kestiricem yavas yavas kısalıgına alısıyımda.
İlk yıkamam sonucu ortaya cıkan manzara bak gulsah flashtan dolayı renk farklılıkları olusmus 1. resme hic bakma 2. resimdeki gibiyim kınalı kuzulara döndüm aynı

tatlim cok berbat degil renk bence bunla bi sure idare edilir suan boyama bence cokta kisa olmamis canim yaa bozma moralini kuafor acikmiymis kestirdinmi bide boyama kestirme masrafi yaptin

kızlarr selamm..

Kamilecim aynen zorlaştrtldı ama halledicem inş bi şeklde haberdar ederim gelşmelerdenn

Sinemm şükür kavuşturana az çok bilsemde ne var ne yok bakalımmm
aynen yavrum şükür Allaha nolsun be yawrum herşey aynı 1 ay yazlıktaydım şimdi kışlığa geldik bayram için temizlikle geçiyor günlerim..bayramdan sonra yine yazlığa döncez.özlemişim sizlerle burdan konuşmayı yahuuuu

şükür bebeğimmmm
inşallah geçer kuzuuummm bitsin artık ya usandım resmen
anammmm kız oldu mu o kadar gideli aboooo tezkere günlerimizde bir an önce gelir inşallah
neden çarşıya çıkamıyor ki tatlım hafta sonları?
ayyyy yavrummm beniiiimm kıyamaaamm yerim ben onuuuu Allah analı babalı büyütsün sağlıklı uzun ömürlü veee şanslı bi kul olur inşallah..çok sevindiiiimmm
evet cnm barıştık napim yapcak bişi yok midesiz olmuşum ben artık akıllanmam uslanmam yine kandım, inandım..
gerçi elimde gittiğine dair bi kanıtta yoktu.o o güne ait alışweriş fişi gösterdi bana inanmam için.ben arkadaşının adını bile veremedim.çaresiz barıştım.hayırlısı napalım...
ben iyiyim cnm aramızda iyi bayram hazırlığı var bizde de işte herşey yolunda yani şükür Allaha..

tatlim cok berbat degil renk bence bunla bi sure idare edilir suan boyama bence cokta kisa olmamis canim yaa bozma moralini kuafor acikmiymis kestirdinmi bide boyama kestirme masrafi yaptin

canım bu sacla hicbi türlü idare edilmezdi ıslakken tarıyosun lastik gibi sünüyo ve eline geliyodu daha ilk yıkamada o sarılık böyleyse 10. yıkamayı düsünemiyorum. Neyse tekrardan kahveye boyıycam 1haftaya falan sarılıklar cok göze batmaz umarım kestirdim bak son hali bu uçlarda falan hala var ama yapcak bisey yok zamanla kestire kestire gitcek.
Bide kadın dediki sacını sakın düzlestirme elinde kalır dedi
Sinem döndünmüü tatilden cadııı

he valla döndüm cnm ama geçici olarak
bayramdan sonra yne gtcem ama kk ya gircem ordanda..
canımcım saçların kötü değil ya ama bencede düzleştirme saça en iyi bakım kesim aslında ama ben hiç kestirmiyorum
kıyamıorum ya napim.aslında benimde bakıma girmem lazım
ne var ne yok tatlım nasıl gidiyor?

özlemisiim kız seni hosgeldiin
ay sorma sineem mahfettim saclarımı, sakın kestirme sacını aman ben yaptım siz yapmayın kurban olıyım
sen gittiğinden beri cok sey degsti hayatmda duvarla bile kavga eder oldum
sen naslsın canım nasl gidiyo hayat

hoşbulduk bebişiiiimmm bende özledim canımmm
benim yokluğum bayaa koymuş sana o zmn yawrum hahah
bende biraz uçlarımdan aldırabilirim cnm 1 ay sonra falan. snra koyuya boyatabilirim.sonrada ztn söz nişan derken bikez daha boyatırım.düğünede kendi saç rengime boyycam daha snra brz daha kestiririm bakım yaparım boya istemem bdaha..
ben iyiyim cnm nolsn işte çok şükür herşey yolunda.
sende ne var ne yok?

evet tatlım
kuaförünü iyi sec aman diyim, uclarından diyosun karı kökünden kesiyo.
İdare ediyorum bende 2 gün sonra annemin köyüne gecicem sivasa o yüzden 1 haftada ben yokum giremiycem kk ya Cenkle bikac atısmamız oldu ama suan iyiyiz heralde durgunum yani zaman akıp gidiyo ben sadece kisileri olayları izliyorum tavsiye ederim gercekten cok iyi geliyo bu umursamamazlık

aynen cnm ya kuaförler saç kesmeye aşık zaten
şuan ii olmanıza sevindm tatlım aman ii olun atışmayın sakin olun..bıktım kavgadan gürültüden valla.kimse kavga etmesin ya barış olsun artık!
duşa gircem şuan ama çok üşeniyorum ya gece duşa girmeye

aynen cnm kavga gürültüden fazlasıyla usandım bende. Gir canım bende az önce cıktım duştan şuan yeşillenmiş saçlarımı tarıyorum

aynen cnm kavga gürültüden fazlasıyla usandım bende. Gir canım bende az önce cıktım duştan şuan yeşillenmiş saçlarımı tarıyorum

deme kız öyle
bende usandım ve bu yüzden bir an önce askerlik bitsin istiyorum. bi netliğe kavuşalım ciddi anlamda.ya ilk adımı atalım, evlenelim yada bitsin artık.bu şekilde muallakta kalmak yıllardır fena bi duygu

valla bitanem ben böyle iyiyim heralde yaa evlilik beni korkutuyo hazır degilim sanırım. Sizin iliskiniz fazla oldu tabi haklısın uzun iliskilerde bi süre sonra bıkkınlık oluyo fazla uzatmadan evlenmek lazım, benm kuzenim 10 yıl cıktı sonra evlendi o kızla suan bosandılar gerci neysede:26:

işte orasıda ayrı mesele.sevgiliyken tanıyoruz brbrmzi evlenince ne kadar heycanı kalcak bilmiyorum..
hayırlısı herşeyin tatlım..

işte orasıda ayrı mesele.sevgiliyken tanıyoruz brbrmzi evlenince ne kadar heycanı kalcak bilmiyorum..
hayırlısı herşeyin tatlım..
canım evlenince asıl görüyosun karsındakinin gercek yüzünü 7/24 birlkteyken anlasılır bence erkek evlenmeden kendini cok net göstermiyo evlenince ortaya dökülüyo kisiliği.
Dogum günü canm yaa 20 gün falan kaldı ondan aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…