ohh şükür artık canım yaa merak ettik valla seni bir kayboldun tam kayboldun resmen..100 lerde su gibi akıp geçer inşallah canım
ahh ahh hepimizin duası o bir an önce bitsin sağ salim kavuşalım sevdiklerimize..
biliyosun mehtap yaptık bizde sonra biraz zorlandım ama bunada alıştım tabiki hatta 38 gün oldu gideli düşün..geçen cumartesi ilk defa çarşı izni verdiler görüntülü konuştuk nasıl bi nimetmiş çarşı yaa şimdi anladımdiğer görüşme 7 eylülde inş bi aksilik çıkmaz..sen yokken bir de teyze oldum 20 günlük daha ömerlede aramız şükür çok iyi canım..böyle işte bi kaç ayın özeti canım sen nasılsın?askerinle aran nasıl?kızlardan aldım haberini barışmışsınız sanırım
selam canım nasılsın görüşmeyeligüzel haberlerini bekliyoruz gizemmmmm
bugün sacımı boyattım kızlar hepsi yandı ve elimde kaldı 10 15 cm kestirmek zorunda kaldım cingene sarısı gibi oldu saclarım cila bile atamadı koptu hepsi Allah belasını versin mahfetti beni siyaha yakın bi renk boya aldım hemen boyıycam enseme kadar yanık saclarım cok kötüyüm...
bugün sacımı boyattım kızlar hepsi yandı ve elimde kaldı 10 15 cm kestirmek zorunda kaldım cingene sarısı gibi oldu saclarım cila bile atamadı koptu hepsi Allah belasını versin mahfetti beni siyaha yakın bi renk boya aldım hemen boyıycam enseme kadar yanık saclarım cok kötüyüm...
sagolun kızlar bikez daha kestiricem yavas yavas kısalıgına alısıyımda.
İlk yıkamam sonucu ortaya cıkan manzara bak gulsah flashtan dolayı renk farklılıkları olusmus 1. resme hic bakma 2. resimdeki gibiyim kınalı kuzulara döndüm aynı
Eki Görüntüle 773026 Eki Görüntüle 773027 Eki Görüntüle 773029 Eki Görüntüle 773028
aynen yavrum şükür Allahakızlarr selamm..
Kamilecim aynen zorlaştrtldı ama halledicem inş bi şeklde haberdar ederim gelşmelerdenn
Sinemm şükür kavuşturanaaz çok bilsemde ne var ne yok bakalımmm
ohh şükür artık canım yaa merak ettik valla seni bir kayboldun tam kayboldun resmen..100 lerde su gibi akıp geçer inşallah canım
ahh ahh hepimizin duası o bir an önce bitsin sağ salim kavuşalım sevdiklerimize..
biliyosun mehtap yaptık bizde sonra biraz zorlandım ama bunada alıştım tabiki hatta 38 gün oldu gideli düşün..geçen cumartesi ilk defa çarşı izni verdiler görüntülü konuştuk nasıl bi nimetmiş çarşı yaa şimdi anladımdiğer görüşme 7 eylülde inş bi aksilik çıkmaz..sen yokken bir de teyze oldum 20 günlük daha ömerlede aramız şükür çok iyi canım..böyle işte bi kaç ayın özeti canım sen nasılsın?askerinle aran nasıl?kızlardan aldım haberini barışmışsınız sanırım
selam canım nasılsın görüşmeyeligüzel haberlerini bekliyoruz gizemmmmm
tatlim cok berbat degil renk bence bunla bi sure idare edilir suan boyama bence cokta kisa olmamis canim yaa bozma moralini kuafor acikmiymis kestirdinmi bide boyama kestirme masrafi yaptin
canım bu sacla hicbi türlü idare edilmezdi ıslakken tarıyosun lastik gibi sünüyo ve eline geliyodu daha ilk yıkamada o sarılık böyleyse 10. yıkamayı düsünemiyorum. Neyse tekrardan kahveye boyıycam 1haftaya falan sarılıklar cok göze batmaz umarım kestirdim bak son hali bu uçlarda falan hala var ama yapcak bisey yok zamanla kestire kestire gitcek.
Bide kadın dediki sacını sakın düzlestirme elinde kalır dedi
Sinem döndünmüü tatilden cadııı
Eki Görüntüle 773450 Eki Görüntüle 773451
he valla döndüm cnm ama geçici olarak
bayramdan sonra yne gtcem ama kk ya gircem ordanda..
canımcım saçların kötü değil ya ama bencede düzleştirme saça en iyi bakım kesim aslında ama ben hiç kestirmiyorum
kıyamıorum ya napim.aslında benimde bakıma girmem lazım
ne var ne yok tatlım nasıl gidiyor?
özlemisiim kız seni hosgeldiin
ay sorma sineem mahfettim saclarımı, sakın kestirme sacını aman ben yaptım siz yapmayın kurban olıyım
sen gittiğinden beri cok sey degsti hayatmda duvarla bile kavga eder oldum
sen naslsın canım nasl gidiyo hayat
evet tatlımhoşbulduk bebişiiiimmm bende özledim canımmm
benim yokluğum bayaa koymuş sana o zmn yawrum hahah
bende biraz uçlarımdan aldırabilirim cnm 1 ay sonra falan. snra koyuya boyatabilirim.sonrada ztn söz nişan derken bikez daha boyatırım.düğünede kendi saç rengime boyycam daha snra brz daha kestiririm bakım yaparım boya istemem bdaha..
ben iyiyim cnm nolsn işte çok şükür herşey yolunda.
sende ne var ne yok?
evet tatlım
kuaförünü iyi sec aman diyim, uclarından diyosun karı kökünden kesiyo.
İdare ediyorum bende 2 gün sonra annemin köyüne gecicem sivasa o yüzden 1 haftada ben yokum giremiycem kk ya Cenkle bikac atısmamız oldu ama suan iyiyiz heralde durgunum yani zaman akıp gidiyo ben sadece kisileri olayları izliyorum tavsiye ederim gercekten cok iyi geliyo bu umursamamazlık
aynen cnm kavga gürültüden fazlasıyla usandım bende. Gir canım bende az önce cıktım duştan şuan yeşillenmiş saçlarımı tarıyorumaynen cnm ya kuaförler saç kesmeye aşık zaten
şuan ii olmanıza sevindm tatlım aman ii olun atışmayın sakin olun..bıktım kavgadan gürültüden valla.kimse kavga etmesin ya barış olsun artık!
duşa gircem şuan ama çok üşeniyorum ya gece duşa girmeye
aynen cnm kavga gürültüden fazlasıyla usandım bende. Gir canım bende az önce cıktım duştan şuan yeşillenmiş saçlarımı tarıyorum
valla bitanem ben böyle iyiyim heralde yaa evlilik beni korkutuyo hazır degilim sanırım. Sizin iliskiniz fazla oldu tabi haklısın uzun iliskilerde bi süre sonra bıkkınlık oluyo fazla uzatmadan evlenmek lazım, benm kuzenim 10 yıl cıktı sonra evlendi o kızla suan bosandılar gerci neysede:26:deme kız öyle
bende usandım ve bu yüzden bir an önce askerlik bitsin istiyorum. bi netliğe kavuşalım ciddi anlamda.ya ilk adımı atalım, evlenelim yada bitsin artık.bu şekilde muallakta kalmak yıllardır fena bi duygu
valla bitanem ben böyle iyiyim heralde yaa evlilik beni korkutuyo hazır degilim sanırım. Sizin iliskiniz fazla oldu tabi haklısın uzun iliskilerde bi süre sonra bıkkınlık oluyo fazla uzatmadan evlenmek lazım, benm kuzenim 10 yıl cıktı sonra evlendi o kızla suan bosandılar gerci neysede:26:
Kızlar adidas esofman altını iptal ettim bunları siparis verdim hummel buldum sonunda nasl sizce takım olmuslarmı uydurabilmişmiyim
Eki Görüntüle 774023
Eki Görüntüle 774024
canım evlenince asıl görüyosun karsındakinin gercek yüzünü 7/24 birlkteyken anlasılır bence erkek evlenmeden kendini cok net göstermiyo evlenince ortaya dökülüyo kisiliği.işte orasıda ayrı mesele.sevgiliyken tanıyoruz brbrmzi evlenince ne kadar heycanı kalcak bilmiyorum..
hayırlısı herşeyin tatlım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?