• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Edacan şimdi mi arasak akşam mı bende ona karar veremedim :1: ararım o kesinde :1:

Ben arıcaktm cemle mesajlaşıorz şimdi anneside yanındaymış şimdi arama tuhaf olur ben demiş gibi olurm dedi :1:
bende dedm ii msjlaşmadığımız zaman ararım :9:
Akşam üstü arayalım bence kuzum
Dicem bide ben 'gözümüz aydın' die hahaha

Bu arada dgs açıklanmş 243 puan yapmışım 300 üzerinden hiç çalışmadan sanırım istanbul üni uzaktan eğitimi terch edicem

Son düzenleme:
Ben arıcaktm cemle mesajlaşıorz şimdi anneside yanındaymış şimdi arama tuhaf olur ben demiş gibi olurm dedi :1:
bende dedm ii msjlaşmadığımız zaman ararım :9:
Akşam üstü arayalım bence kuzum
Dicem bide ben 'gözümüz aydın' die hahaha

Bu arada dgs açıklanmş 243 puan yapmışım 300 üzerinden hiç çalışmadan sanırım istanbul üni uzaktan eğitimi terch edicem

Haha cem de haklı öyle yap kuzum da akşamüstü ben evde olmıcam ya arayayım şimdi ya..
Gözümüz aydnn da de tabii :1:

OOoo süper bebeğim puan cidden iyi o çalışmaya (çalışmamaya) .. tercih et inş tutar yaa ::31: bu aralar sınavlarla ilgli güzel haberler alıyoruzzz :1:

Haha cem de haklı öyle yap kuzum da akşamüstü ben evde olmıcam ya arayayım şimdi ya..
Gözümüz aydnn da de tabii :1:

OOoo süper bebeğim puan cidden iyi o çalışmaya (çalışmamaya) .. tercih et inş tutar yaa ::31: bu aralar sınavlarla ilgli güzel haberler alıyoruzzz :1:

aa ilk kurs günüü :1: ne giyceksnn whtsapptan atarsın ahaha :1:
aynen dicem :1:
Sonraa desem mi ama siz onu bana bırakıp gidiosnz cıkcık :1::27:
Aynen ya bende şaşırdım...Sende geçtin aynen bu ara çok zekiyiz gizem :1:

aa ilk kurs günüü :1: ne giyceksnn whtsapptan atarsın ahaha :1:
aynen dicem :1:
Sonraa desem mi ama siz onu bana bırakıp gidiosnz cıkcık :1::27:
Aynen ya bende şaşırdım...Sende geçtin aynen bu ara çok zekiyiz gizem :1:

Atarım atarım ayıpsınn :1: bu arada ben aradım konuştuk bile ..:16:bayramda bekliyor gelcem dedim sen tatlıyı şekeri hazırla :1:

Eda dekii gözünüz hiiiçç arkada kalmasın siz yokken ben ceme çok iyi bakarımm hahaha:9:

bende çalışmadan geçtim , kalırım kesin diyodum şaşırdım .. iyi iyi :1: ben ama sana dedim iyi gelir bak önemsemediğin için diye :1:

Kızlar hepinize hayırlı kandiller ,bu geceye ulaştık allaha şükür hep birlikte...
Allah hepinizin dualarını kabul etsin ...

Son düzenleme:
Atarım atarım ayıpsınn :1: bu arada ben aradım konuştuk bile ..:16:bayramda bekliyor gelcem dedim sen tatlıyı şekeri hazırla :1:

Eda dekii gözünüz hiiiçç arkada kalmasın siz yokken ben ceme çok iyi bakarımm hahaha:9:

bende çalışmadan geçtim , kalırım kesin diyodum şaşırdım .. iyi iyi :1: ben ama sana dedim iyi gelir bak önemsemediğin için diye :1:

hahah tabiki bayramda git kuzum :1:
Yok kız öyle denirmi ya :1: ayyyy siz gidin gidin ben 1 hafta ona aslan gibi bakarım falan :27: Ama cidden annemin yaptığı börek dolma falan götürürüm yani :1: 2 sene öncede böyle olmştu götürmüştüm annesi sevinmişti öyle oğluna baktm die :1:
dimi enteresan yaa işte çalışmayınca daha iyi oluo :1:

Kızlar hepinize hayırlı kandiller ,bu geceye ulaştık allaha şükür hep birlikte...
Allah hepinizin dualarını kabul etsin ...

Seninde kandilin mübarek olsun , allah tüm dualarını kabul etsin tatlımm.. nasılsınnn mehtaba çook az kaldıı:16:

hahah tabiki bayramda git kuzum :1:
Yok kız öyle denirmi ya :1: ayyyy siz gidin gidin ben 1 hafta ona aslan gibi bakarım falan :27: Ama cidden annemin yaptığı börek dolma falan götürürüm yani :1: 2 sene öncede böyle olmştu götürmüştüm annesi sevinmişti öyle oğluna baktm die :1:
dimi enteresan yaa işte çalışmayınca daha iyi oluo :1:

Kız denmez tabii şaka yapıyorumm de de kadın sana gıcık olur :1: ama ona demesende olacağı o :1: valla benim oğlum olsa onuda seven böyle bi kız olsa benmde çok hoşuma giderdi ya .. kıskanmak yerine kv ler sevnmeli aslında ..:34:

ne büyük nimetmiş kızlar şu ÇARŞI :16:
20 dakikada olsa gördüm yüzünü ama nasıl oldum anlatamam sürekli sırıtıp durdum :1: ömerde bi tuhaftı gerçi ama bu kadar kıskançlık olmaz yaa kapatalım kamareyi çok kalabalıklaştı deyip durdu :47: çok konuşamadık zaten 15:30 gibi teslim olacaklarmış şimdi yemek falan yiyecekler sabahdan aqua parka gittiler gitmeselerdi belki daha çok konuşurduk ama bir şey demedim zaten ilk defa çıkıyor gezsin istedim çocummm :1: şimdide neti kapatması çok zor geldi ama bize 36 gün bile olsa gideli nasıl özlemişim nasıl..
veeee sanırım diğer görüşme 7 eylülde :16: daha 1 ay bile olsa nasıl mutlu oldum anlatamam kızlar yaaa

Seninde kandilin mübarek olsun , allah tüm dualarını kabul etsin tatlımm.. nasılsınnn mehtaba çook az kaldıı:16:

Kız denmez tabii şaka yapıyorumm de de kadın sana gıcık olur :1: ama ona demesende olacağı o :1: valla benim oğlum olsa onuda seven böyle bi kız olsa benmde çok hoşuma giderdi ya .. kıskanmak yerine kv ler sevnmeli aslında ..:34:

hahah aynen kuzum ama işte kaynana adı üstünde azcık kıskanır en iyisi bile bence ben olsam bende kıskanırdım :1:
Ellerinden aldık sonuçta bir nevi :1:

20 dakikada olsa gördüm yüzünü ama nasıl oldum anlatamam sürekli sırıtıp durdum :1: ömerde bi tuhaftı gerçi ama bu kadar kıskançlık olmaz yaa kapatalım kamareyi çok kalabalıklaştı deyip durdu :47: çok konuşamadık zaten 15:30 gibi teslim olacaklarmış şimdi yemek falan yiyecekler sabahdan aqua parka gittiler gitmeselerdi belki daha çok konuşurduk ama bir şey demedim zaten ilk defa çıkıyor gezsin istedim çocummm :1: şimdide neti kapatması çok zor geldi ama bize 36 gün bile olsa gideli nasıl özlemişim nasıl..
veeee sanırım diğer görüşme 7 eylülde :16: daha 1 ay bile olsa nasıl mutlu oldum anlatamam kızlar yaaa

Canımmm bnm ya çok sevindimm dimi çok farklı bir şey çarşıı...kapatamıyorsun eLin gitmio..yetmio...
olsun cnm yüzünü gördn hiç değilse..mardinde aqua parkmı varmış :1: aa yine vericekler izin yanii supermiş cnm böyle böyle geçer işte kalan aylar...

Ayy canımm benm ya nasıl sevndiimmm ayrıca tekrar görüşebilecek olmanıza da ayrı bi sevindimm :1:
o kıskançlık hepsnde vardır kuzum cihanda kafenin en kuytu kösesindeki kameraya geçerr :1:
Ayrıca iyiki izin vermşsin aqua landa gtmesine zaten devamlı çıkmıyo nefes almış çok iyi olmuşş ona bu moral bayaa iyi gelicek :16:

hahah aynen kuzum ama işte kaynana adı üstünde azcık kıskanır en iyisi bile bence ben olsam bende kıskanırdım :1:
Ellerinden aldık sonuçta bir nevi :1:

Ben gelinime bağlı yada uyumlu birisi olursa problem yaşamayız ama tersime giderse tırnaklarımı çıkartırımmm :1:
Ellerinden aslındaa almadıkk onun yeri ayrı ana kızım oo ana :1: onlar kalıcı :1:

Sanada begümcüm..Amin inşş kabul olur :)

Sağolun kızlar aminnn inşallah ...

Gizemcin iyiyim bugün kuaföre gittim haftaya bende şehirdışnda olcam onları hallettim,pazar günü burda olcaklar hep beraber yemeğe çıkabilirz dedi ben tabi gerginleşiyorum ama evde olmaktansa dışarda yemek daha güzel olur diyorum kalan günlerde her gün bişe yaparız diyorz Allah izin verirse ...ama hep kv ler mi kıskancak şimdide ben kıskanıyorum :52::52::52::52: salı günü direkt gidio şehirdışına işte ailesi ordaaa onlar ne güzel sarılcak öpcekler kardeşi falan bilmiomş süpriz olcakmş işte sabah direkt giderim yanına yatarım görünce şaşrır diyo :1:

Bende senin gibi düşünüyorum böyle becerikli elinden her şey gelen bi kız bulcak kıskanıp paylaşmamak yerine el üstünde tutarım çünkü onlar mutlu oldukça aile ilişkileride güzel gider ama erkek anneleri bi tuhaflar ...

Akşam bende de arama senfonisi olcak geçen akşam onlar aramştı çok sık arıolar ya :1:

Eda bebeğim ellerinden almadık valla o anne biz eş paylaşmlar çok farklı ama hadi bunu kaynanaya anlat :1: kendileri evlenmemiş gibi davranıolar ben o zamanlar diodum bu kadın kına gecesinde çok ağlar oğlum gidio diye hehehe :52: :52:

Son düzenleme:
Back