Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarrrr kandilinizz mubarekk olsunnnn
Hayırlı kandiller yarenlerim :)
Hoşbulduk canım :) Evet tatlım amin çok sağol :) Size de hayırlı teskereler canım :)Sanada cnm hoşgeldin aramıza 92/3 sün sanırım cnm okumuştum şırnaktaymış askerin
Hayırlı teskereler![]()
Seninde mübarek olsn şekerim
K.v arıcan mı![]()
Edacan şimdi mi arasak akşam mı bende ona karar veremedimararım o kesinde
![]()
Ben arıcaktm cemle mesajlaşıorz şimdi anneside yanındaymış şimdi arama tuhaf olur ben demiş gibi olurm dedi![]()
bende dedm ii msjlaşmadığımız zaman ararım![]()
Akşam üstü arayalım bence kuzum
Dicem bide ben 'gözümüz aydın' die hahaha
Bu arada dgs açıklanmş 243 puan yapmışım 300 üzerinden hiç çalışmadan sanırım istanbul üni uzaktan eğitimi terch edicem
Haha cem de haklı öyle yap kuzum da akşamüstü ben evde olmıcam ya arayayım şimdi ya..
Gözümüz aydnn da de tabii![]()
OOoo süper bebeğim puan cidden iyi o çalışmaya (çalışmamaya) .. tercih et inş tutar yaa :bu aralar sınavlarla ilgli güzel haberler alıyoruzzz
![]()
aa ilk kurs günüüne giyceksnn whtsapptan atarsın ahaha
![]()
aynen dicem![]()
Sonraa desem mi ama siz onu bana bırakıp gidiosnz cıkcık![]()
Aynen ya bende şaşırdım...Sende geçtin aynen bu ara çok zekiyiz gizem![]()
Atarım atarım ayıpsınnbu arada ben aradım konuştuk bile ..
bayramda bekliyor gelcem dedim sen tatlıyı şekeri hazırla
Eda dekii gözünüz hiiiçç arkada kalmasın siz yokken ben ceme çok iyi bakarımm hahaha![]()
bende çalışmadan geçtim , kalırım kesin diyodum şaşırdım .. iyi iyiben ama sana dedim iyi gelir bak önemsemediğin için diye
![]()
Kızlar hepinize hayırlı kandiller ,bu geceye ulaştık allaha şükür hep birlikte...
Allah hepinizin dualarını kabul etsin ...
Kızlar hepinize hayırlı kandiller ,bu geceye ulaştık allaha şükür hep birlikte...
Allah hepinizin dualarını kabul etsin ...
hahah tabiki bayramda git kuzum![]()
Yok kız öyle denirmi yaayyyy siz gidin gidin ben 1 hafta ona aslan gibi bakarım falan
Ama cidden annemin yaptığı börek dolma falan götürürüm yani
2 sene öncede böyle olmştu götürmüştüm annesi sevinmişti öyle oğluna baktm die
![]()
dimi enteresan yaa işte çalışmayınca daha iyi oluo![]()
Seninde kandilin mübarek olsun , allah tüm dualarını kabul etsin tatlımm.. nasılsınnn mehtaba çook az kaldıı
Kız denmez tabii şaka yapıyorumm de de kadın sana gıcık olurama ona demesende olacağı o
valla benim oğlum olsa onuda seven böyle bi kız olsa benmde çok hoşuma giderdi ya .. kıskanmak yerine kv ler sevnmeli aslında ..
![]()
ne büyük nimetmiş kızlar şu ÇARŞI
20 dakikada olsa gördüm yüzünü ama nasıl oldum anlatamam sürekli sırıtıp durdumömerde bi tuhaftı gerçi ama bu kadar kıskançlık olmaz yaa kapatalım kamareyi çok kalabalıklaştı deyip durdu
çok konuşamadık zaten 15:30 gibi teslim olacaklarmış şimdi yemek falan yiyecekler sabahdan aqua parka gittiler gitmeselerdi belki daha çok konuşurduk ama bir şey demedim zaten ilk defa çıkıyor gezsin istedim çocummm
şimdide neti kapatması çok zor geldi ama bize 36 gün bile olsa gideli nasıl özlemişim nasıl..
veeee sanırım diğer görüşme 7 eylüldedaha 1 ay bile olsa nasıl mutlu oldum anlatamam kızlar yaaa
ne büyük nimetmiş kızlar şu ÇARŞI
20 dakikada olsa gördüm yüzünü ama nasıl oldum anlatamam sürekli sırıtıp durdumömerde bi tuhaftı gerçi ama bu kadar kıskançlık olmaz yaa kapatalım kamareyi çok kalabalıklaştı deyip durdu
çok konuşamadık zaten 15:30 gibi teslim olacaklarmış şimdi yemek falan yiyecekler sabahdan aqua parka gittiler gitmeselerdi belki daha çok konuşurduk ama bir şey demedim zaten ilk defa çıkıyor gezsin istedim çocummm
şimdide neti kapatması çok zor geldi ama bize 36 gün bile olsa gideli nasıl özlemişim nasıl..
veeee sanırım diğer görüşme 7 eylüldedaha 1 ay bile olsa nasıl mutlu oldum anlatamam kızlar yaaa
hahah aynen kuzum ama işte kaynana adı üstünde azcık kıskanır en iyisi bile bence ben olsam bende kıskanırdım![]()
Ellerinden aldık sonuçta bir nevi![]()
Sanada begümcüm..Amin inşş kabul olur :)
Seninde kandilin mübarek olsun , allah tüm dualarını kabul etsin tatlımm.. nasılsınnn mehtaba çook az kaldıı
Kız denmez tabii şaka yapıyorumm de de kadın sana gıcık olurama ona demesende olacağı o
valla benim oğlum olsa onuda seven böyle bi kız olsa benmde çok hoşuma giderdi ya .. kıskanmak yerine kv ler sevnmeli aslında ..
![]()